Uvanlige gaver gir enda mer godt humør

Kanskje du har hørt: “Det avhenger ikke av prisen på en gave, men heller av verdien den inneholder. – Følelsen, overraskelseseffekten, situasjonen – alt spiller en veldig viktig rolle i å gi. Uvanlige gaver er en veldig vellykket løsning fordi de forsterker den positive effekten av gaven med originale ideer. Slike gaver viser også veldig ofte hvor godt giveren kjenner og setter pris på mottakeren. Svært ofte er uvanlige gaver designet i form av opplevelser. Dette er for eksempel tilfellet med tandemskjermhopping, en ekstraordinær middag, paintballkamp, ​​en vingårdstur eller en romantisk ballongtur. I prinsippet er dette de mest spennende gavene som ganske enkelt forblir uforglemmelige. Selvfølgelig er det også mange mindre og billigere gaver som er helt originale eller morsomme og sørger for godt humør og et stort smil. Du finner dem i spesialiserte gavebutikker, varehus, markeder og selvfølgelig på Internett. Vi har også rotet rundt og samlet noen virkelig flotte gaveideer til deg.

Uvanlige gaver dobler overraskelseseffekten

uvanlige gaver ideer menn kvinner

Alle disse gavene er ikke bare fantasifulle og fancy, men også veldig praktiske og kan brukes nesten når som helst og hvor som helst. Noen er mer for menn, andre for kvinner, men i prinsippet er de unisex og kan gis bort til hvem som helst, avhengig av deres preferanser. Hva med en søt USB -koppvarmer i cookie -look, for eksempel?

Kjæresten din, datteren eller moren din vil bli glad for det. En søvnfremkallende musikkpute, en glitterpumpe-mobiltelefonholder og merkepenn i leppestiftform er ytterligere gode gaveideer for små og voksne kvinner. Mennene vil sikkert være spesielt glade for virtual reality-briller til smarttelefonen, en Star Wars eggkopp eller en morsom T-skjorte med dyremunn. Og originale gaver som et kaffekrus som ser fantastisk ut som et kameralinsen eller kule stjernebriller, er ganske enkelt egnet for alle kjønn og alder.

Gi på en stor måte og sikre glede og store overraskelser!

Cookie USB koppvarmer

uvanlige gaver ideer informasjonskapsel usb kopp varmere

Flip flops

fancy gaver ideer kvinner gressflops

Musikk pute

fancy gaver ideer kvinner musikk pute

Rød glitterpumpe mobiltelefonholder

uvanlige gaver ideer glitter pumpe rød mobiltelefon holder

Virtual reality -briller for smarttelefoner

uvanlige gaver ideer virtual reality briller smarttelefon

Leppestift highlighter

fancy gaver ideer leppestift highlighter

3d t-skjorte med dyr

fancy gaver t skjorte 3d dyr

Star Wars eggekopp

uvanlige gaver ideer star wars eggekopper

Drikkekoppslinser

uvanlige gaver ideer drikkekopper kameralinsen

Universe2go stjernebriller

uvanlige gaver ideer universe2go stjernebriller