Smykker fans, pass på! Det er også spennende innovasjoner innen fine smykker i år som du absolutt ikke bør gå glipp av. Tidløse klassikere blir frisket opp, materialer er stilfullt blandet og utsagnstykker får enda mer mote -appell. Berik samlingen av favorittstykker med de siste smykketrendene 2021, og avslutt hver av antrekkene dine dyktig. Enten på kontoret, på en date eller mens du spaserer gjennom byen, gir matchende smykker alltid noe bestemt og får deg til å føle deg mer komfortabel. Du vil sikkert finne mange unike og online også trendy smykker, som får ditt motebevisste hjerte til å slå raskere.

smykker trender 2021 ringer sommer

Hoop øredobber fungerer alltid

Som en absolutt klassiker er de populære, runde øredobber ekte langtidsfavoritter og er rett og slett alltid i trend. Øreringene i forskjellige størrelser er laget av skinnende eller matt gull, fint sølv, dekorert med diamanter eller andre edelstener, og de passer til enhver motestil og kan tilfredsstille selv de høyeste kravene. I år vil de imidlertid bli brukt enda mer intensivt, til og med to ganger og tre ganger. Flere ørehull har vært på moten lenge, nå ser du flere og flere bøyleøreringer som ser doble ut, men trenger bare ett ørehull for å henge opp.

smykketrender 2021 store øredobber

Metallblandingen er endelig tilbake på moten

For lenge har det pågått å være iført gull og sølv på samme tid som ostete og smakløst. Nå er det endelig over. Klassisk gull blandes dristig med rose og hvitt gull i mange smykker som øredobber, armbånd, halskjeder eller ringer. Dette opphever ikke bare stilige grenser, men skaper også nye uttalelser som gir større frihet til å velge riktige klær og tilbehør.

Perler og fargerike edelstener legger til lekne aksenter

For mange trendelskere i disse dager har perler tatt baksetet. Noen synes det er for trangsynt og strengt, mens andre bare tenker på perlekjeder fra bestemors tider. Feil! Perler er ganske allsidige og har et enormt smykkepotensial. Dette er også bevist av de siste smykketrendene i 2021. I år bruker du hovedsakelig store, naturlige ferskvannsperler som setter store aksenter i pastellfarger eller i abstrakte former. Edelstener og halvedelstener i forskjellige farger er ikke mindre populære. De går bra med både gull og sølv og fortsetter å score med en påstått åndelig og helbredende effekt.

smykketrender i edelstener 2021

Kant- og lenkkjeder gjør sitt comeback

Lenke- og fortauskjeder ble allerede ansett som absolutte må-haves på 1990-tallet. For en stund hadde disse nesten forsvunnet fra moteverdenen. Nå kan du se dem overalt igjen. Menn foretrekker ofte disse laget av rustfritt stål og kombinerer dem fremfor alt med kule T-skjorter og jeans eller med fine skjorter og uformelle bukser. På delikate kvinners halser er imidlertid sterke statement -kjeder også spesielt effektive og bæres ofte med noen andre halskjeder i forskjellige stiler og styrker..

smykker trender 2021 halskjeder

Fairtrade smykker skårer med bærekraftig raffinement

Bærekraft er ikke bare på alles lepper, men kan også sees på mange ører, armer og utringninger. Fordi Fairtrade smykker definitivt er en av de mest populære smykketrendene i 2021. Laget av edelmetaller og steiner av høy kvalitet, under rimelige arbeidsforhold og uten barnearbeid, gir slike smykker god samvittighet. Det er ikke for ingenting at mange smykkeelskere bare bruker Fairtrade -brikker eller gir dem bort til sine nærmeste.

smykker trender 2021 øredobber

Nye smykketrender gir friske impulser og inspirasjon. Men de er på ingen måte et absolutt must. Du bør bare følge de som passer deg riktig. Eller du lar deg bare styre av din egen smak og magefølelse og bærer smykker som ligger deg veldig nært. For her gjelder i alle fall følgende: det som er tillatt er tillatt!

smykketrender 2021 fairtrade