Advent, advent, litt lys brenner! Det er noe magisk over det når det blir koselig og julen igjen. Første advent er rett rundt hjørnet, og mange av oss tenker kanskje allerede på bedre gaveideer enn i fjor. Noen lurer sikkert på hva de skal sette i adventskalenderen. Temaet vårt i dag bør handle om en adventskalender for menn. Vi vil også gi gaver til mennene, overraske dem og også rose dem.

De stakkars mennene står ofte i kø. De er alltid så fornøyd og nøysom. De trenger ikke noe og vil ikke ha noe annet enn “verdensfreden”. Hvis du kjenner sånne menn, er du sikker på å bli overveldet når det gjelder å samle gaveideer til jul.

Adventskalendere for menn – som er de riktige gaveideene?

adventskalender for menn hvit

Adventstiden kan sees på som en liten trening til jul der du kan øve deg på å velge riktig gave 24 ganger.

Advend kalender 2020

Nei, adventskalenderen er ikke bare for barna, og du legger ikke bare søtsaker i den. Du kan bruke den merkelige Corona -tiden fantastisk til å oppleve en helt annen adventskalender.

Kanskje du endelig har tid til å tinke adventskalenderen selv? Og fremfor alt kan du endelig virkelig tenke på hva du skal putte i posen.

Bruk lockdownen til endelig å lage en adventskalender selv

adventskalender for menn liten eske

Advend kalenderideer for menn

Hvordan skal en adventskalender for menn se ut og hva skal den inneholde? Vel, først og fremst ville det være viktig å avklare hvilken mann eller hvilke menn som skulle få gaver i ditt miljø. Er det vennen, mannen, faren, broren, sønnen, fetteren, onkelen osv? Se også, det er så mange flotte single menn som kan inspirere deg med noe i adventskalenderen.

Gutter og menn fortjener enkel eleganse og verdifulle gaver

adventskalender for menn svart

Det er noen ting å gjøre med menns adventskalendere som er gode å jobbe med. To søkeord er definitivt nyttige i begynnelsen: det første er praktisk og det andre – (M) spiselig.

Adventskalenderen for menn kan gjøre verktøykassen komplett igjen

adventskalender for menn gaveideer

Uansett om de er unge eller modne, liker mange menn å leke, jobbe og spise. Alle de små gavene til adventskalenderen som er knyttet til den, er riktige.

Det er menn som virkelig har alt de trenger i livet for å være lykkelige. Men du kan fortsatt velge et lite tillegg til klærne dine, for eksempel et nytt par hansker eller et par arbeidshansker. Avhengig av mannstype kan du også velge kosmetiske produkter som for eksempel er økologiske og bærekraftige. En ny tannbørste av tre eller plastfrie Q-tips ville være noe du alltid kan bruke. Men naturen blir spart med slike gaver.

Hver mann er virkelig glad for naturlig kosmetikk fra helsekostbutikker 

adventskalender for helsekostbutikk for menn

Det sies at menn og gutter alltid liker å måle noe. En ny målestokk, en brettregel eller et lite vater – dette er ting MAN vil gjerne ha to. Det er ikke veldig jul, men mens vi er på emnet, kan du også legge til en pakke med lim på adventskalenderideene. Du kommer garantert til å få enda flere gaveideer i jernvarehandelen.

Målbar, praktisk og kombinerbar – din orientering når du velger den rette gaven

adventskalender for menn målbar

Det er noen ting menn aldri får nok av, og en av dem er sokker. De er alltid tapt, og uansett hvor mye du har av dem, bruker han alltid to forskjellige sokker. Det er et tilstrekkelig utvalg av ideer på internett om sokker. Det ville også være veldig praktisk å bruke 12 par sokker til den selvlagde adventskalenderen.

Sokker, sokker og flere sokker – du kan aldri få nok av dem

adventskalender for menn i julen

Sokker med temabilder er suksessen i adventstiden 2020

adventskalender for menn star wars

Jo mer fargerik sokken er, desto mindre sannsynlig er det å miste den 

adventskalender for menn julesokker

Legendariske serier og filmer vil være temaet for adventskalenderen i år 

adventskalender for menn venner

adventskalender for menn målsokker

Hvis du lager en adventskalender for kjæresten din, kan du innlemme noe eget som er bra for forholdet ditt. Noe som aldri har tid. Lag en kupong der du inviterer ham på kino eller utfordrer ham til et dataspill. Du kan møtes et sted i midten og lage mat eller spille backgammon sammen.

En annen idé ville være å gjøre ham tilståelse. Uansett hvilket forhold mannen har til deg, er det sikkert noe du alltid har ønsket å si til ham.

Et viktig budskap eller en bekjennelse er også gode gaveideer i adventstiden 2020

adventskalender for menn ideer

Tilbring tid sammen: lag en kupong eller design en invitasjon til et arrangement

adventskalender for menn som leker morsomt

Gi et trykt foto! Gjør det festlig og gi en gave til mannen du er glad i. Det spiller ingen rolle hvor mange bilder du har på smarttelefonen sammen. Ett foto på papir har alltid merverdi.

Noe selvbakt – selvfølgelig bør litt julekaker pakkes inn som en gave og nappes før jul. Hjemmelaget sjokoladetrøfler med rom og julekrydder er alltid populære.

Tenk bærekraftig og foretrekk naturlige materialer til julen 

adventskalender for menn boks

Et varmt ord kan erstatte selv den dyreste gaven 

adventskalender for menn melding

Lag en flott samling fra delikatesseforretningen, alt hjertet ditt ønsker.

Det ser ut til at du kan gjøre mannen din eller mennene dine lykkelige.

Praktisk, fargerikt og kult – du kan også gjøre de små mennene glade med temagaver 

adventskalender for unge menn

Design adventskalendere for menn

Veldig kort om utformingen av adventskalenderen: Du kan selvfølgelig kjøpe en elegant og elegant adventskalender. Men det ville også være bra hvis du lager det selv. Uansett bør det holdes enkelt. Det ville være flott hvis du handler etter følelsen av bærekraft og jobber med naturlige materialer.

Blikkboksene er et virkelig flott materiale for å lage en adventskalender 

adventskalender for menn gjenbruker blikkbokser

En adventskalender kan settes godt sammen av papir, blikkbokser eller små esker. Hvis du liker å bruke veggene i rommet, kan du også henge gavene på veggen.

Vær kreativ og gi dine nærmeste gaver fra hjertet! 

adventskalender for menn stige

En gammel (eller ny) stige kan brukes fantastisk til å lage adventskalenderen for menn.

Det er viktig at du har det gøy og liker å gjøre håndverk. Alle gaver som har sprunget ut av hjertet kan gjenkjennes umiddelbart, selv om de er små og beskjedne!

Lykke til og en fredelig første advent!

adventskalender for menn kjærlighet

adventskalender for menn klesklyper