Bedriftsgaver er et viktig verktøy i markedskommunikasjon for moderne og vellykkede selskaper. De gis vanligvis ved spesielle anledninger som store helligdager (jul, påske, nyttårsaften, etc.), når et nytt produkt eller en ny tjeneste lanseres, på pressearrangementer eller på fødselsdager til faste kunder. Firmagaver fremmer relasjoner med kunder, forretningspartnere og ansatte. De øker omdømmet i bedriften og forbedrer arbeidsproduktiviteten. Men hvis de blir dårlig utført, kan bedriftsgaver ikke bare sees på som ubrukelige, men til og med som en fornærmelse eller bestikkelse. Som administrerende direktør er det viktig for deg å ta deg tid til å tenke på hvordan du kan takke de viktigste personene for suksessen til din bedrift. I dagens artikkel skal vi gi deg noen nyttige tips som hjelper deg med å unngå de vanligste feilene enkelt.

Bedriftsgaver og hva du skal se etter når du velger gaver fungerer

Firmagaver skal være kreative og gjennomtenkte

Hovedgrunnen, Bedriftsgaver Å tilgi er å vise takknemlighet og takknemlighet for forretningsforbindelsene du har med forretningspartnerne, for lojaliteten til kundene dine og for det harde arbeidet til dine ansatte. Så du bør sette inn firmalogoen din på en stilig og subtil måte. Men ikke bruk muligheten til å annonsere. Bedriftsgaver skal ikke sidestilles med bestikkelser!

Bedriftsgaver skal være praktiske

Når du velger passende firmagaver, må du sørge for at de er praktiske for mottakeren. Når en forretningspartner, kunde eller ansatt bruker gaven din i hverdagen, har de alltid bedriften din i tankene. Avhengig av anledningen og ditt forretningsområde kan praktiske gaver inneholde interessant kontortilbehør som en organisator, notatbok eller pen skrivebordskalender. Men de kan utvide seg til bildebånd, blomstervaser og annet stilig hjemmetilbehør.

Bedriftsgaver og hva du skal se etter når du velger et kosmetisk gavefirma

Firma gaver å spise

Spiselige gaver forblir de ubestridte klassikerne og favorittene til mange mottakere selv i dag. Det er imidlertid noen ting du bør vurdere. Flere og flere mennesker har forskjellige preferanser, intoleranser eller er på diett. Så i dette tilfellet må du gjøre litt detektivarbeid. Men hvis du deretter velger en gave som passer perfekt til mottakerens preferanser, viser den umiddelbart hvor viktig personen er for deg.

Hvis du ikke vil investere i kundeprofilering, eller hvis du ikke vet nøyaktig hva mottakeren liker, så gå for noe universelt. Mørk sjokolade av høy kvalitet, en sunn fruktkurv, gourmet-te eller kaffe er alltid populære. Unngå vin, champagne og andre alkoholholdige drikkevarer, ettersom de fleste foretrekker å velge disse selv. Med mindre du vet nøyaktig hva mottakeren foretrekker.

Bedriftsgaver og hva du skal se etter når du velger sjokolade -sjokoladegave

Bedriftsgaver skal være miljøvennlige

I dag er det flere og flere mennesker rundt om i verden som bruker bærekraftig livsstil og miljøvennlig praksis i sitt daglige liv. Så det er en ganske god sjanse for at mottakeren din også er miljøbevisst og nøye vurderer hvert produktvalg. Å velge en praktisk, personlig og samtidig miljøvennlig firmagave med et rettferdig segl viser at jord og natur er viktig for din bedrift.

Ikke gå på kompromiss med kvaliteten

Som nevnt tidligere er firmagaver et av de beste verktøyene for å styrke forretningsforhold. I tillegg gjenspeiler de også bildet av din bedrift. Det er derfor viktig å ikke gå på kompromiss med kvaliteten på gavene. Bedriftsgaver bør ikke bryte banken, men de skal ikke se billige ut heller.

Vær oppmerksom på kulturelle forskjeller

Hvis din bedrift jobber med partnere eller kunder fra forskjellige land, er det ekstremt viktig å forstå deres unike tradisjoner rundt gaveutdeling. Uten slik kunnskap kan du utilsiktet fornærme mottakeren din. For eksempel er det i USA visse juridiske begrensninger for firmagaver. I Kina blir gaver aldri pakket inn i hvitt innpakningspapir ettersom denne fargen er forbundet med død og sorg. Ikke glem at det kan være negativ symbolikk bak visse blomster.

Bedriftsgaver og hva du skal se etter når du velger røde firmagaver

Gratulasjonskortet er en del av firmagaven

Som regel bør et vakkert gratulasjonskort ikke mangle i en gave. Men hvis du vil at bedriftsgaveene dine skal bli virkelig minneverdige og meningsfylte, ta deg tid til å merke kortene selv. Inkluder hvor mye du verdsetter forretningsforholdet ditt og hvorfor du valgte den eksakte gaven til dem. Mottakerne dine vil sikkert bli imponert.

Kundelojalitet, forretningsforbindelser med partnere og ansatte – firmagaver er avgjørende for at virksomheten din skal lykkes. Selv om valget ditt krever seriøs tanke eller omtanke, vil resultatene gi store gevinster.

Bedriftsgaver og hva du skal se etter når du velger en firmagavekurv