Advent, advent, litt lys brenner … Ja, den kontemplative adventstiden er rett rundt hjørnet, og vi begynner sakte å kjenne den festlige atmosfæren. Alt kan snart bli vakkert hvitt og stille. Hvem vet, kanskje det blir en hvit jul for mange av oss i år! Med snø eller ikke, denne festivalen er fortsatt en av de viktigste på vår kalender hvert år. Og ikke engang en ekte julehuffe kan helt unnslippe den festlige atmosfæren. Det er allestedsnærværende og smitter alle …

Det er mye du kan gjøre for å bli virkelig klar til jul og nyte forventningen. Avhengig av din egen smak og stemning, er huset og hagen vakkert dekorert, adventskranser vises og adventskalendere henges opp.

Kreativ idé for din adventskalender

adventskalender online diy ideer lag deg selv

Selvfølgelig er det veldig gøy å tinke adventskalenderen selv og la din egen kreativitet og barns drømmer løpe fritt. Men hvis det må være raskere eller mer humoristisk, ville det være veldig praktisk og nyttig å gå til nærmeste butikk eller bare bestille en adventskalender online.

Selvfølgelig er det også utallige adventskalendere og andre julevarer på nettet. Fangsten er å finne de riktige.

I vårt søk etter en spesiell adventskalender på nettet som du ikke finner overalt, fant vi et stykke “Ostalgie”. Nemlig nostalgi med en DDR -ettersmak – de flotte adventskalenderne fra Ostprodukte-Versand.de i Amazon. En slik kalender er ikke bare en original gave til foreldre og slektninger, men også til venner som er interessert i dette emnet og som synes det er kult.

DDR overrasker under juletreet

bestill adventskalender online gdr forbruk produkter gaveideer

Ostalgie DDR adventskalender “Østtysk alle slags” 2016 inneholder for eksempel noen av de beste østlige produktene noensinne. Du eller mottakeren vil få en ny DDR -overraskelse hver dag gjennom de 24 små dørene. Hva med en helt i arbeidsdusjbadet, et klistremerke DDR eller en Ampelmännchen blyant? Eller kanskje du foretrekker Crottendorfer røkelseskegler og Rotkäppchen musserende vin Piccolo, eller til og med en Sandman nøkkelring? Ikke bekymre deg! Alle sammen og mange flere finnes i denne adventskalenderen.

Ostalgie å nyte

bestill adventskalendere online fra gdr -produkter

Og for de som liker det mer avslappet og humoristisk, kan det være en Morsom DDR -adventskalender 2016 med østlige spesialiteter en veldig passende idé.

“Ossis” og “Wessis” er definitivt fornøyd!

bestill adventskalender online gdr ostalgie gavesett east products shipping

bestille adventskalender online gdr products east products shipping

adventskalender online east products shipping

bestille adventskalender online gdr -forbruk ostalgie -produkter

Gjør dine nærmeste glad!

bestill adventskalender online gdr julegaveideer

Barn setter spesielt pris på deilige gaver

bestill adventskalender online gdr produkter gaveideer barn

Vær kreativ og lag din egen adventskalender

tinker adventskalender selv diy ideer juleballer

Du kan deretter henge den opp hvor som helst

tinker adventskalender selv adventskrans gaveideer

Vakre stolpelys og røde klokker legger siste hånd på juledekorasjonen

adventskalender online lag adventskrans julepynt selv

Nå kan julen komme også!

adventskalender på nett lag dine egne adventskranser røde søylelys