Her kan du brodere babyklær og lage barnekjeder 

Fra begynnelsen ligner historien om “Zwergenhuus” et eventyr for barn. Grunnleggeren av den sveitsiske babyhåndverksbutikken, Séverine Engesser, hadde opprinnelig til hensikt å bare tjene litt ekstra mens hun var mor. Først solgte hun bare de brukte babyklærne på nettet, da hun kom med en ny idé om selvlagde smokkjeder, som hun kjærlig implementerte kort tid etterpå. Den unge grunnleggeren ble overrasket over hvor stor interesse man kan ha for en selvlaget babykjede. Hun sendte personlig 3 til 5 pakker om dagen til andre mødre til det ble klart for henne at kundene hennes hovedsakelig var interessert i håndverksmaterialer og personlige gaveideer.

baby kjede håndverk materialer kutte ideer5

Forretningskonseptet ble grundig revurdert og nettbutikken ble gjenoppbygd. Et år senere åpnet “Zwergenhuus” sine online porter  www.zwergehuus.ch igjen og ønsket mange flere velkommen som liker å gjøre håndverk og leter etter individuelle uttrykk!

I dag kan du finne et stort utvalg av populære håndverksmaterialer og nesten alt som har med babygaver å gjøre på det vennlige nettstedet Séverine.

Med fargerike perler, snorer, klips, men også babyhåndklær, kosete leker og individuelt broderte babyklær, kan du få mye inspirasjon til håndverk eller gaver i fred og ro.

baby kjede håndverk materialer kutte ideer 1

Du kan finne ut hvilken gave som er passende og egnet for et nyfødt barn eller en liten baby, ikke bare i nettbutikken, men også i den vedlagte og velholdte babybloggen. Du vil bli overrasket over hvor mange små detaljer som utgjør den perfekte gaven og kanskje til og med bestemmer livet til den fremtidige personen, rett og slett har sluppet unna deg. Fordyp deg i verden til de minste og la deg fascinere av den kjærlig utvalgte søtheten. Lykke måles ikke når det gjelder materielle ting, men du har ingen anelse om følelser av lykke eller positive minner som en teether eller en gripebil kan etterlate seg.

Støtt utviklingen av barnets karakter og personlighet og følg den lille personen gjennom alle utviklingsfasene med passende hjelpemidler.

baby kjede håndverk materialer kutte ideer7

baby kjede håndverk materialer kutte ideer6

baby kjede håndverk materialer skjære ideer4

baby kjede håndverk materialer kutte ideer2