Det er bare et spørsmål om tid før neste bursdag, bryllup eller julefest er over oss. Og hver gang dukker spørsmålet opp: hvordan kan jeg bringe glede til en venn, partner eller familiemedlem? Det er vanligvis ingen gnistende ideer for en gave. Desto viktigere er det å la fantasien løpe vilt og overraske deg med en spesiell gave.

En gave med et individuelt preg: bursdagsavisen

Gaver som gjør-det-selv-gaver er en fantastisk overraskelse. Disse gavene er et uttrykk for å faktisk ha tenkt på mottakerens preferanser og ønsker. En idé for kreative mennesker er å bruke grafikkprogrammer på datamaskinen. Hvis du vil pusle og designe bursdagsavisen på egen hånd, bør du definitivt ikke klare deg uten kategorier som horoskoper, morsomme rubrikkannonser eller TV -programmer.

gaveideer til enhver anledning

Bilde: © istock.com/Vitalalp

Eventyrgaver: gaver med en wow -faktor

I tillegg er eventyrgaver alt raseri. Hvis du vil garantere din beste venn eller partner uforglemmelige øyeblikk, vil du definitivt treffe merket med en kupong for en Ferrari -tur eller et strikkhopp. En kupong er en annen måte å ønske mottakeren lykke til på en spesiell måte. Spesielle gaver til disse aktivitetene overrasker også bursdagsbarn:

  • til og med flyhelikoptre
  • Massasjer eller andre velvære tilbud
  • hundekjøring
  • kamelridning

ideer til originale bursdagsgaver

Det kunne ikke vært mer individuelt: bursdagssangen på CD

Hva er enda mer personlig enn å serenere en kjær på CD? Hvis du vil synge en bursdagssang på en CD, vil du bli overrasket med en oppmerksomhet som absolutt ikke kan overgås så raskt. Innspillingsstudioer er de riktige personene å kontakte for dette prosjektet. Disse musikkspesialistene hjelper til med å legge til en bursdagssang og individuelle tekster på CD -ene.

Klassikeren: bilag

Selv om bilag virker litt mindre kreative som gaveideer, er disse gavene et godt alternativ for alle som mangler en glimrende idé. Kuponger for en piknik ved innsjøen, et kinobesøk eller en ryggmassasje beviser også at noen andre har tenkt på det. Og for mange mennesker er dette budskapet den beste gaven noensinne.

gaveideer for store og små

   vaucher i bursdagsgave

pakk gaver pent inn