Hva med en blomstervase laget av farget glass?

Å ha en vase med blomster kan alltid være nyttig. Kanskje vil du få et overraskelsesbesøk, eller din nærmeste vil spontant gi deg vakre blomster. Du vet aldri Og hvorfor er det bare en vase? Hvorfor ikke flere? Vi trodde det umiddelbart da vi introduserte den elegante, fargerike blomsterfargesamlingen fra LSA International først oppdaget. Den imponerer med sin enkle design og synlige raffinement. Fargerikt, håndblåst glass i myke farger og myke former – fantastisk! Ømme, fargerike sommerblomster passer inn i den, noe som igjen gir et positivt humør og mye frisk energi. Du kan kombinere og arrangere disse vasekreasjonene som du ønsker. De vil legge siste hånd på borddekorasjonen din – enten du organiserer en sommerfest i hagen eller planlegger en middag for to på balkongen.

En blomstervase er bare aldri nok

blomstervase farget glass blomsterfargesamling lsa international

I mer enn 50 år har LSA International produsert servise av høy kvalitet og annet hjemmetilbehør som raskt har vokst i popularitet. Selskapet ble grunnlagt i svingende London på 1960 -tallet av Janusz Lubkowski og kona Ewa. I dag er deres inspirasjon og kreativitet videreutviklet av datteren Monika Lubkowska-Jonas.

Som kreativ direktør og sjefsdesigner sikrer hun hele tiden en perfekt balanse mellom moderne design, innovasjon og optimal funksjonalitet for produktene. Den eldgamle glassfremstillingshandelen får et friskt utseende med hver nye kolleksjon fra LSA International og får hjertet til enhver designfanatiker til å slå raskere. De fem hovedmaterialene som brukes er glass, porselen, lær, tre og emaljert stål. Av disse har håndblåst glass den ubestridte prioriteten. LSA Internasjonal glass er høyt ansett når det gjelder stil, kvalitet og tradisjon.

Erika fiolett blomstervase

blomstervase flerfarget glass håndblåst fiolett hortensia lsa international

Blomstervaser, glass, lykter, skåler – alt er innskrevet i nesten alle møbler. Du har et ganske bredt spekter av alternativer. I tillegg til Flower Color -samlingen finner du også andre som – Pearl, Polka, Gio, Coro, Asher og Umberto. Bare se på alt. Kanskje du vil forelske deg i en helt spesiell blomstervase eller flere.

Umberto samling

blomstervase fargerikt glass grønt borddekorasjon blomster lsa international

Lys farge

blomstervase fargerike glassvaser briller vindlys borddekorasjon sommerfest

Fargerik eleganse fra LSA International

blomstervase, håndblåst glass, lsa international

blomstervase farget glass roser polka vaser vindlys lsa international

blomstervase fargerike glass sommerblomster lsa international

blomstervase fargerikt glass te lys briller borddekorasjon sommerfest

blomstervase fargerike glasslykter vaser sommerblomster lsa international

håndblåste glass rosa tulipaner lsa international

blomstervase fargerike glasstrio vaser stablet lsa international

   blomstervase fargerik naken polka vase lsa international

blomstervase glass blå lilla borddekorasjonslykter

blomstervase farget glass rosa polka vase små roser

blomstervase håndblåste glassroser dillblomster lsa international

håndblåste glassvaser briller lanterner sommerblomster tulipaner