Jagerfly flyr med uvanlige gaveideer

Gaveideer – fly et jagerfly

Ikke flere kjedelige gaver! Du vil ikke bare bli luftfartsentusiaster eller hobbypiloter med en Kupong for å fly jagerflyet kan overraske. Materielle gaver mister mer og mer av verdien i vår tid – vår nye trend: eventyrgaver.

Gi bort uforglemmelige minner og følelsesmessige gaveideer med eventyrgaver fra Fun4You.

Uvanlige gaveideer

Jagerfly flyr uvanlige gaveideer minner opplevelser

Under jagerflyopplevelsen vil du oppleve superlativ jetflyging som du ikke snart vil glemme. Du er bortskjemt for valg: foretrekker du å nyte en “stille” sightseeingtur, eller tør du legge ut på et uforglemmelig eventyr med en aerobatisk flytur med et AeroL-39 Albatros jagerfly i subsonisk hastighet? Uansett hva du velger, vil denne dagen garantert bli husket lenge. Med hastigheter på opptil 800 kilometer i timen og G-krefter på minus fire til pluss åtte, vil du bli presset inn i setet ditt og oppleve en fantastisk berg- og dalbane med følelser.

Eventyrgaver Fighter jet fly uvanlige gaveideer

Sammen med din utdannede og erfarne jetpilot forbereder du jagerflyet til start med denne ekstraordinære eventyrgaven og tar på utstyret ditt, som er fullstendig levert. Før start, diskuter ønsket aerobatiske manøvrer og ruter med piloten, som du har permanent radiokontakt med, selv under jetflyet ditt. Sammen ruller du til rullebanen og tar av raskt til fantastiske høyder. L-39 Albatros har en panorama-cockpit hvor du kan nyte utsikten rundt deg. Jetstrålen med et vingespenn på nesten 10 meter imponerer med sin enorme manøvrerbarhet og hadde sin første flytur i 1968. Siden den gang har den blitt brukt som treningsstråle for opplæring av jetpiloter, og rundt 1000 enheter brukes fremdeles i noen luftvåpen rundt verden.

Jagerfly flyr med uvanlige gaveideer til enhver anledning

Vil du beholde flyet ditt i jagerflyet for alltid? Ikke noe problem: få flyget ditt filmet og vis det til barnebarna dine i årene som kommer. I denne videoen blir du filmet i cockpiten, og et andre kamera tar opp flyet fra cockpitvisningen. Ikke glem kameraet ditt heller, og ta uforglemmelige suvenirbilder før og etter opplevelsen.

Jagerfly som flyr med uvanlige gaveideer

Du kan finne uvanlige eventyrgaver til store og små på Fun4You. Fun4You er en Tyskland -basert opplevelsesleverandør med et utvalg av mer enn tusen flotte gaveideer og opplevelser på mer enn 3500 steder i hele Tyskland, Østerrike, Sveits og hele Europa – også i ditt område. Fun4You tilbyr populære gaveideer, for eksempel en ballongtur, tandemskjermhopping eller en flysimulatoropplevelse, men også ekstremt uvanlige eventyrgaver som en stratosfærisk flytur eller en kupong for en aerobatisk flytur i en historisk dobbeltdekker. På Fun4You kan du enkelt bestille opplevelsen du ønsker online, via telefon eller i servicechatten. Fun4You -teamet ditt gir deg råd individuelt og jobber sammen med deg for å finne den rette gaven til enhver anledning.