Skoleåret har allerede startet i nesten alle føderale stater. Noen steder starter dette imidlertid neste uke, for eksempel i Bayern og Baden-Württemberg. Barna og foreldrene i disse føderale statene har bare litt tid igjen til å fylle kreative og flotte skolekegler, hvis de ikke har klart det ennå. Vi har noen praktiske tips og kreative ideer om hvordan vi skal håndtere denne oppgaven selv i siste liten.

Skolekegler med personlige navn hjelper elever som ikke kjenner hverandre så godt til å komme nærmere 

DIY -idé for barn med navneskolekegle

Legg vekt på emballasjen!

Hvis du må fullføre skolekeglen i siste liten, er du presset. En vei ut av denne situasjonen ville være å stole på utformingen av spesielt original og vakker emballasje. I dette tilfellet kan innholdet være litt enklere. Tross alt kan også skolekegler sees på som en slags dekorasjon.

Med sine muntre farger og design sprer de en festlig stemning og godt humør. Her finner du mer enn 30 ideer som du kan lage selv. Det er også mer inspirasjon til temaer og designvariasjoner i denne artikkelen.

 Sommerfugler og andre naturmotiver er stilige og barnevennlige på samme tid

DIY ideer - mønstre - dekorasjonsideer - skolekegle

Populære temaer

På grunn av deres popularitet har noen emner allerede blitt noe av en klassiker. Enhjørning, havfrue eller fotballskoler er de mest populære variantene. Men det er absolutt ikke kjedelig! Temaene for skolekeglens dekorasjon bør definitivt gjenspeile barnas individuelle ønsker og hobbyer. Slik manifesterer du din egen personlighet på en fantastisk måte. Men spesielt med vakre tematiske design, bør du gjøre en stor innsats for å fylle skolekeglen riktig. Ellers kommer ikke ideen til sin rett.

Unicorn er en klassiker i utformingen av skolekegler

Unicorn idé kosete stoffskole

Enkelt innhold gjør det lettere for deg å fylle skolekeglen

Som allerede nevnt trenger ideer til skolekegler i siste liten et enklere innhold. Søtsaker som sjokolade og kaker er et veldig godt tips. Å fylle med disse blir lettere hvis de er runde eller ovale. Dette gjør det lettere å fylle skolekegelen jevnt. Når du har muligheten, velg søtsaker laget av sunne ingredienser og lite sukker. Hjemmelagde kaker laget av fullkorn eller annet sunt mel, eller mørk vegansk sjokolade med sunne sukkererstatninger er to av mange mulige sunne alternativer. På denne måten er det usannsynlig at andre foreldre er sure på deg hvis barna får for mye av innholdet i gaveposen!

Isdronningen – en flott inspirasjon for skolekegler også

Frossen DIY idé skolekegle

Riktig størrelse for skolekeglen i siste liten

Søtsaker og god mat i store mengder!

Når det gjelder størrelsen på skolekeglene, bør du begynne med innholdet. Hvis du fyller dette med godteri, bør det justeres til mengden godbiter.

Et enkelt, spesielt interessant element

Hvis du velger et enkelt, men spesielt interessant element som innhold, bør du tilpasse skolekeglen til form og størrelse. Større leker, fotballer og koseleker er spesielt nyttige for skolekegler i siste liten. Et enkelt stykke er tilstrekkelig, og å pakke ut slike gjenstander er alltid følelsesmessig og effektivt.

Du kan også lage flotte skolekegler selv i siste øyeblikk

Lag ideer selv - vakre skolekegler

Andre flotte ideer i siste liten

Du kan også fylle skolekeglen med mange andre gjenstander. Populære ideer inkluderer fargestifter, sportsvarer som hoppetau eller baller, drikkeflasker, matbokser med interessant design. Nyttige artikler som lommebøker eller praktiske nakkeposer, også tommestokker og alt annet du måtte trenge senere i skolelivet er flere alternativer. Disse artiklene vil da bestemme størrelsen på skolekeglen. Du kan selvfølgelig også sette sammen en blanding av forskjellige varer.

Skolekeglene gjør den første skoledagen spesielt glad

Skolekegle - havfrue DIY ideer

Hvor tung kan skolekeglen være?

Hvor tung skal skolekeglen din egentlig være? På den ene siden avhenger det absolutt av hvor lenge barnet må bære dem rundt. Det er også det praktiske spørsmålet om materialet. Du kan gjøre en skolesekk av stoff mye fyldigere. De som er laget av papir kan sprekke raskere. Du vil sikkert redde deg selv og barnet ditt fra denne ubehagelige opplevelsen? Tross alt legger du så mye krefter på forberedelsene!

Pandabjørnen er også et fantastisk motiv for en skolekegle 

Skolepose DIY idé lag din egen skolesekk

Unngå skarpe og skjøre gjenstander

Hvis du fyller en skolesekk, kan du la fantasien løpe løpsk. Vær praktisk! Spesielt med DIY -prosjekter i siste liten har du en tendens til å glemme viktige ting. Skarpe og skjøre gjenstander kan være farlige. De kan skade deg og andre barn. Bedre å ikke gjøre det!

Fint stoff og farget papir kan også brukes til å designe en skolekegle

Skolekegle Einhirn ideer - DIY ideer selv

Bevart skolens kjegleform

Søtsaker og sjokolade kan være nok til å få formen på skolekeglene. De ville også være vanskeligere å deformere hvis de var laget av virkelig sterk papp. I alle andre tilfeller trenger du papir eller stoff for møbeltrekk. Du bør distribuere disse rundt det valgte hovedinnholdet på en slik måte at posen er tilstrekkelig og jevnt fylt. Et tips: Bruk farget papir eller farget stoff til fyllingen. Det er bare morsommere å pakke ut!

Ta en titt på våre ideer for skolekegledesign!

DIY -instruksjoner for hjemmelagde skolekegler

Hvis du finner et flott design for skolekeglen, kan innholdet være litt enklere 

Skolekegle skulpturell DIY -idé

Viktige livsspørsmål og mottoer kommer like ofte på skolekegler

Lag skolekegleideer selv

Maling av penner og blyanter er en god idé for å fylle skolekegler

Flotte blyanter med en maritim temaskolekegle

Det er best å velge et motiv for skolekeglen som tilsvarer barnas hobbyer

flott DIY -idé laget av papirskolekegle

Store skolekegler som denne er spesielt effektive

Flott design DIY ideer skolekegle

Kanskje barnet synes himmellegemene er spennende?

Flott idé for en skoleskolekegle

En luksus skolekegle designidee som du også kan lage selv

Ulike fine ideer - skolekegle