Det er ikke alltid like lett å finne en fin gave til en kjæreste, en annen eller ektemann. De fleste menn kjøper vanligvis de tingene de vil ha selv. De gir kun uttrykk for sine ønsker veldig sporadisk, og når de gjør det, er de ofte veldig høye, for eksempel en tur rundt i verden, en motorsykkel med høy hestekrefter eller en klassisk Porsche-bil. Så hva er gode gaveideer for menn?

Typiske gaver til menn

Praktiske ting er like populære blant mange menn som elektroniske enheter. Hvis de kan bruke noe funksjonelt eller med entusiasme, er gaven av stor verdi for dem. Av denne grunn blir ofte følgende ting gitt bort til venner:

  • Nøkkelring
  • Lommelerke
  • flaskeåpner
  • Grilltang eller etui
  • Ølglass
  • navigasjonsenhet
  • Kupong for en appbutikk

Disse gavene er til stor nytte for de fleste menn. I tillegg kan du også velge disse i henhold til dine individuelle preferanser eller hobbyer. Hvis han er en whiskyfan, går et fint whiskyglass veldig bra. For en lidenskapelig hobbykokk kan et japansk knivsett av damaskastål eller keramikk være det riktige valget.

gaver til menn sport elektronisk utstyr golf

Individualiseringen gjør gaven spesiell

I utgangspunktet, som andre dagligdagse gjenstander, er en lighter bare spesiell hvis den er laget av et høykvalitets materiale som rustfritt stål eller forkrommet messing og har en tiltalende form. Ellers har den for mye av en hverdagslig karakter. Men du kan snu det faktum at lightere og lignende er hverdagsartikler til din fordel fordi partneren din vil hente gaven flere ganger om dagen. Hvis det er en ekstraordinær lighter, vil den bli minnet på deg på en positiv måte hver gang. Zippoer og andre lightere av høy kvalitet finnes for eksempel i nettbutikker gravio.de, kan graveres individuelt. Fra ditt og hans navn til kjærlighetserklæringer og datoen for jubileet ditt til livets motto – det er knapt noen grenser for kreativitet når du graverer. Du kan også få graverte bilder eller motiver (f.eks. Hjerter, våpenskjold, krone, etc.).

gaver til menn gaveideer mann

Lag en historie ut av gaven

Hvis du vil gi gaven en enda mer uvanlig karakter, kan du for eksempel bruke denne som en anledning for utformingen av en hel kveld eller fortelle en historie med den.

Ide 1:

Du kan invitere partneren din til et romantisk måltid med et flerretters måltid. Deretter kan du spise en digestif eller espresso på restaurantterrassen eller ta en spasertur for å beundre den stjernehimmelen. En god sigar som han har ønsket å prøve lenge, for eksempel, kan da være det rette øyeblikket for å gi ham den graverte lighter. Den nydelige middagen og den romantiske atmosfæren vil sikre at partneren din husker gaven og øyeblikket den ble gitt lenge, og at tenneren vil bli verdsatt enda mer.

gaver til menn gaveideer elektroniske enheter

Idé 2:

På en mild sommerkveld kan du dra til favorittstedet ditt sammen ved en innsjø, på en høyde eller ved et slott for å ta en piknik. Så når han ser etter flaskeåpneren for å åpne ølet, gi ham gaven hans, en gravert flaskeåpner.

Idé 3:

Du kan også velge flere gaver og bruke dem til å skildre viktige stadier i livet hans, for eksempel. Du kan pakke følgende ting sammen i en gavekurv eller i en trekasse:

  • Et innrammet bilde av skolens påmelding.
  • En gravert kolbe der du fyller snappen som han drakk med skolekameratene på konfirmasjonen.
  • Sigaren han røykte da han endelig fikk drømmejobben eller ble forfremmet for første gang. Han kan deretter tenne den med en gravert lighter på bursdagen hans.

Mens han pakker ut gavene, kan du forklare betydningen av ting for ham og fortelle historien hans. Det er best hvis dere begge tar dere god tid og nyter de fantastiske minnene sammen.

   gaver til menn gaveideer designer lenestoler spill platespiller

gaver til menn gaveideer overraskelse