Designer sølvringer inspirert av naturen

Når kunstnere og designere trenger nye kreative ideer, vender de seg ofte til naturens uuttømmelige inspirasjonskilde. Alt er der liksom … Naturlig. Du kan deretter intuitivt føle denne innflytelsen på hvert område – avslappende balanse og sikkerhet på samme tid. Spesielt med smykker er oppfatningen umiddelbar og intens, fordi smykkene også kan ligge på huden hele tiden og noen ganger til og med føles som en del av egen kropp. Følelser og minner er ofte skjult i dette. Sølvringer, for eksempel, er en ubestridt klassiker i smykkeverdenen. Ikke bare de fantastiske egenskapene til dette edle metallet, men også det skinnende eller oksiderte utseendet og den kjølende følelsen, gjør det til et av de mest populære materialene for smykker. Sølv er bare alltid inne.

Som en lidenskapelig designer jobber også Ana Kroll mye med det, mest med resirkulert sterlingsølv. Hun feirer naturformene i hver eneste skapelse og utvikler dem med stor oppmerksomhet på detaljer og en dyp, kreativ følsomhet. I deres Dawanda nettbutikk finner du ikke bare elegante sølvringer, men også gullsmykker. Hun jobber utelukkende med materialer av høy kvalitet – sølv, gullfylte kjeder og wire, lær og halvedelstener av AAA -kvalitet.

Sett med 3 oksiderte sølvringer med månesteiner

sølvringer resirkulert sølv gull edelstener hamret oksidert

Ametyst, månestein og turmalin er noen av de foretrukne steinene for å pryde Ana’s smykker. Mange av sølvringene er hamret og ringbåndene er polert, andre har blitt oksidert med vilje. Designeren har en svakhet for ringkombinasjoner. Hun lager ringer i filigran som kan stables i sett med 2 eller 3.

Ringene ligger imidlertid også veldig delikat på huden individuelt.

Disse stablingsringene laget av resirkulert 925 sterling sølv med månestein og ametyst er definitivt en av våre favorittstykker. Den helbredende effekten av månesteinen og den åndelige, skapende kraften til ametysten er den perfekte kombinasjonen for dagens kvinne, som ikke bare er delikat og grasiøs, men også går klokt og energisk gjennom livet.

Sett med 2 stablingsringer laget av resirkulert 925 sterlingsølv

sølvringer resirkulerte sølvhalvedeler ametyst månestein

Men det er fortsatt vår hemmelige favoritt Engasjement sett. Ja, de er ikke sølvringer. Dette er to fantastiske kreasjoner laget av rosegull med en pæreformet månestein. Selv om de to ringene også kan bæres hver for seg, hører de ganske enkelt sammen og danner en fabelaktig enhet – drømmen til hver forlovede.

Sett med to forlovelsesringer laget av solid 585 rosagull

sølvringer gullring edelsten håndlaget gull hamret

sølvringer gullring forlovelsesring edelsten

Ta en titt på alt og oppdag enda flere skatter i Ana Kroll Dawanda Shop. Bla gjennom og nyt letthet og edel aura av smykkene i sølv og gull!

925 sterling sølv tusenfryd ring og gullballer

sølvringer gullringperler tusenfryd sterling sølv

Knytring sterling sølv og 14K rosegull

sølvringer gullring rosegull knuteringer sterling sølv

Spiralringer laget av sølv, gull og rosagull

sølvringer gullring rose gull spiralringer

Perleringer av sølv og gull

sølvringer gullringinnsatsringer ringer håndlagde perler

Ringer som kan stables: roségull og sølv

sølvringer resirkulert sølv giftering Ring gulltråd

sølvringer resirkulerte gifteringer i sølv hamret gull

Ønskebrevring i sterlingsølv

sølvringer stabelbare ringbokstaver sterling sølv

Ringer som kan stables i sølv, gull og rosagull

sølvringer stabelbare ringer rose gull sterling sølv

Stabelbar ring 925 sterling sølv med turmalin

sølvringer ring som kan stables sølv edelstener turmalin grønn rød

sølvringer, stabelbare ringer, turmalinstein i sterling sølv