Bursdager er noe vakkert, uansett om du feirer deg selv eller bare blir invitert. Disse feiringene er fulle av glede, moro og alltid en god grunn til å samle hele familien. Bursdagsbarnet er selvfølgelig veldig spent på denne dagen. Men hvordan kan du gjøre din glede enda større? Alle slags ting har blitt gitt bort gjennom årene. Det blir vanskeligere og vanskeligere å tenke på noe originalt og flott som en gave.

Vi hjelper deg med tre strålende gaveideer. Disse er ikke bare originale og praktiske, men også veldig personlige og med en dekorativ verdi.

Gaveideer til en veldig personlig overraskelse

veggklokke i bursdagsgave

Skifer klokke i bursdagsgave

Denne gaveideen er virkelig noe flott. Den naturlige steinen ser veldig vakker ut og er verdsatt av alle naturelskere. Fredeburg -skiferen med ødelagte kanter er en ekte perle for hver vegg. Men det er ikke alt! Vi går en bedre … Hva med en skifer klokke med bildet av bursdagsgutten selv? Dagens teknologier gir strålende utskriftskvalitet på alle typer materialer, og bildene tåler selv de sterkeste solstrålene. Alt du trenger er et vakkert bilde av bursdagsjenta, og du kan ha dette minneverdig og nyttig Design din skiferklokke online og bestill den enkelt.

gaveideer med dine egne bilder

Gaveideer: fotoveggkalender

Du tror sikkert at en veggkalender i bursdagsgave ikke er en så god idé! Men ikke vær for forhastet. Du trenger en kalender i hvert hus. Dette er en guide og kan minne deg på viktige hendelser og avtaler. Kalenderen vi tilbyr deg som en gaveide i dag er imidlertid veldig forskjellig fra det du forestiller deg. De mange designvariantene og formatene lar deg lage en å designe veldig individuelle veggkalendere. Fine mønstre, bilder og til og med tekster i en fin skrift kan skrives ut på kalenderen. Så lag en fin og personlig bursdagsgave med bilder eller bare av bursdagsbarnet. Et annet tips: Et rørende bursdagsønske på forsiden vil helt sikkert bringe gledestårer.

morsomme gaveideer til bursdag

Et fotopuslespill med ditt eget bilde

Innrøm det! Du ville aldri ha tenkt på et puslespill som en bursdagsgave, ville du? Denne unike fotobiten vil definitivt bli en hit for en gåtefan. Valg av størrelse og antall deler er enormt! Et bilde kan skrives ut på XXL-puslespillet for profesjonelle så vel som på småpuslespillet for nybegynnere. Det gode med denne gaveideen er at sammensetningen av puslespillbrikkene vil forbli på veggen som et evig minne. Også her kan du få trykt en liten dedikasjon på den og dermed skape et helt unikt stykke.

Alle disse ideene er ikke bare egnet som gaver til noen. Du kan unne deg selv en av dem og z. B. dekorere stueveggen din med skiferklokken eller gi kreativ aktivitet i de kalde månedene med fotopuslespillet.

skifer klokke med litt bilde i bursdagsgave

fotopuslespill som en gaveidé