Penger vokser ikke på trær. Men det betyr ikke at du ikke kan lage et tre av penger selv. Pengetrær er en kreativ og unik måte å gi penger i gave til noen. De er flotte for bursdager, bryllup, jubileer, babyshower, innflytelsesfest og mange andre arrangementer. Det beste er at du enkelt kan lage og tilpasse ditt eget pengetre. Da vil gaven din bli enda bedre mottatt, og du vil garantert få et stort smil på mottakerens ansikt.

Når du vil lage et pengetre, dekker du vanligvis en liten stueplante, gren eller isopor med penger, som vanligvis brettes på en attraktiv måte. Et pengetre handler om presentasjon. Det er to måter som pengetrær kan bli levende på. På den ene siden kan et “bart” pengetre settes opp av arrangørene selv, der alle gjester blir bedt om å knytte pengegavene til det. Andre pengetrær er gaver fra en enkelt gjest eller en gruppe gjester og presenteres fullstendig konstruert under feiringen. I dagens artikkel viser vi deg tre lagingsmetoder og mange kule ideer som kan gjøre pengegaven fra noe som noen ganger er pinlig til noe flott.

Et pengetre er spesielt populært blant tenåringer

Tinker money tree - kreative gaveideer til enhver anledning styrofoam fotballag gaveideer

Du kan velge en regning hver dag, ellers treet fyller en dekorativ funksjon

Tinker money tree - kreative gaveideer til enhver anledning pengetreet gaveideer

Et uferdig pengetre på en fest

Tinker money tree - kreative gaveideer til enhver anledning kvist rullet med sedler

Tinker money tree - kreative gaveideer for enhver anledning håndlagde gavepenger

Er ikke denne vinterskogen super søt?

Tinker money tree - kreative gaveideer til enhver anledning julegave skogpenger

Lag et naturlig pengetre av en potteplante

Bare kjøp et attraktivt stueplante og en matchende dekorativ plantebeholder. Til dette formålet kan du bruke et tre med ekte penger (Crassula ovata), Lucky thaler (Pilea peperomioides) eller en heldig bambus (Dracaena braunii syn. Sanderiana). Hvis du vil være tro mot treutseendet, kan du til og med kjøpe en bonsai. Plasser den valgte planten i en pen pott, bruk deretter småstein, mose eller til og med mynter for å skjule hullene og pottejordene.

Brett nå regningene i trekkspillstil, fest senteret med litt blomstertråd og åpne de to endene forsiktig for å få form av et sløyfe. Fest deretter regningene til grenene på planten din. Du kan kaste pengene dine på en hvilken som helst annen måte, til og med lage origamis av dem. Pynt til slutt planten og beholderen med annet tilbehør som bånd, tyll, perler, gratulasjonskort, etc. Emnet for arrangementet passe.

Du kan lage et pengetre av et sitrontre

Tinker pengetre - kreative gaveideer til enhver anledning sitron tre penger gave gave

Morsom og motiverende dekorasjon for hjemmekontoret

Tinker pengetre - kreative gaveideer til enhver anledning penger kontor jobb gave

Tinker pengetre fra en tregren

Finn eller kjøp en passende gren fra et ekte tre for dette. Det skal ikke være for stort eller for lite. Du vil at treet ditt skal se fullt ut, men heller ikke være fullt av sedler. Hvis du bruker en gren fra et tre i hagen din, parken eller skogen, er det lurt å vaske den med såpevann først og la den ligge i et skjermet sted i noen dager. På denne måten tørker den pent ut og er forhåpentligvis insektfri.

Legg deretter grenen i en passende gryte og fest den med jord, blomsterskum eller leire slik at den ikke faller. Skjul den synlige toppen igjen med mose, småstein eller mynter. Hvis du vil, kan du male grenen på forhånd for å gjøre den virkelig visuelt tiltalende og dekorativ. Fest deretter sedlene til grenene slik at det ferdige pengetreet ligner et ekte. Du kan til og med brette regningene for å se ut som blader og blomster. Endelig dekorere potten pent, å gjenspeile festens tema.

Nygifte og unge foreldre er alltid glade for å motta gaver av alle slag

Tinker pengetre - kreative gaveideer for enhver anledning gren med mange synes bryllup idé

Tinker et pengetre i full blomst for din favorittperson

Tinker money tree - kreative gaveideer for enhver anledning kvistgren med sedlerblomster

Tinker money tree - kreative gaveideer til enhver anledning

Lag et tre med ekte penger av en styrofoamball

En annen populær metode for å tjene penger på trær, som også ofte foretrekkes av mange butikker, er å bruke en styrofoamball som en base. Alt du trenger er en 15 cm eller mindre Styrofoam ball, en tynn trepinne og en blomsterpotte fylt med skum. For å montere det hele, sett pinnen først inn i gryten og deretter i ballen. Deretter bretter du regningene dine og stikker dem inn i isopor ved hjelp av litt blomstertråd. Selvfølgelig, ikke glem å skjule det stygge skummet. Det beste med dette pengetreet er at du kan dekorere litt med hver del av det – potten, pinnen og ballen. Selv om det er hull mellom regningene dine, kan du fylle dem med noen falske blomster eller tyll.

Fyll styrofoamballen så mye som mulig

Tinker money tree - kreative gaveideer for enhver anledning instruksjoner styrofoam ball bills

Fyll deretter inn eventuelle hull med tyll og sløyfer

Tinker money tree - kreative gaveideer til enhver anledning styrofoam tree ball diy

Tinker money tree - kreative gaveideer til enhver anledning styrofoam money gold pot

Tinker money tree - kreative gaveideer til enhver anledning styrofoam ball gavepenger

Bruk kreativiteten din og finn på et unikt pengetre som umiddelbart fanger øyet. Eksperimenter med ditt valg av plante eller gren. Prøv forskjellige materialer for å fylle gryten. Finn den beste visuelle kombinasjonen av dekorative elementer. Til og med slå opp en origami -bok og se hvilke former du enkelt kan brette ut av sedler. Mulighetene for å tjene penger på trær er praktisk talt uendelige.

Overrask din partner eller venn med en gave uten like

Tinker pengetre - kreative gaveideer for enhver anledning juletre pengesedler realistiske

Tinker money tree - kreative gaveideer til enhver anledning julegaveidé tannenbaum

Uttrykk origami -ferdighetene dine fullt ut

Tinker pengetre - kreative gaveideer til enhver anledning Juletre julepenger

Tinker money tree - kreative gaveideer til enhver anledning julegavekort gratulasjonskort

Tynn blomstertråd er din beste venn på dette håndverksprosjektet

Tinker money tree - kreative gaveideer til enhver anledning

Tinker money tree - kreative gaveideer til enhver anledning liten gaveidé under folie