Trenger du en flott bryllupsgaveide? Noe som ikke er for banalt og som vil gi ekteparet ekte glede? Da har du helt rett hos oss, for i de neste linjene gir vi deg noen gode tips og forslag til stilige og uvanlige bryllupsgaver. Ta en titt på dem alle og bli inspirert av dem. Så på bryllupsdagen legger du en fin gave på gavebordet til brudeparet, og du er helt fornøyd med det. Og har du hørt om online bryllupstabeller? Bemerkelsesverdige verktøy for å gi pengegaver på en subtil måte. Bli hos oss hvis du vil, og finn ut mer om det.

Uvanlige bryllupsgaver for enhver smak

idé til bryllupsgave

Ideer til uvanlige bryllupsgaver

I tillegg til de veldig tradisjonelle gavene, er det heldigvis mange uvanlige bryllupsgaver som gir ekte glede og hyggelige overraskelser. Likevel bør du være forsiktig så du ikke skammer brudeparet eller ser pinlig ut. Vi har listet opp noen av de største ideene for bryllupsgaveideer på slutten av dette innlegget.

Men først vil vi ikke snakke om flops, vi vil snakke om topper.

Moderne husholdningsapparater og hjemmetilbehør samt kjøkkenutstyr av høy kvalitet er selvfølgelig veldig nyttige gaveideer i et bryllup. Det ville være best hvis du ser på brudeparets gaveliste på forhånd og, hvis mulig, er enig med de andre bryllupsgjestene som vil gi hva. Tross alt, hva nytter to dyre kjøkkenmaskiner eller tre mikrobølgeovner? I tillegg har de fleste par bodd sammen lenge og vil sikkert ha de viktigste husholdningsapparater til rådighet.

Med fine stykker er du nesten alltid på den sikre siden

vakre glass servise bryllup gave idé

På den ene siden tilhører gavekurver de vanlige gavene til nesten enhver anledning, men de kan også utformes på en veldig original og uvanlig måte. Spesielt hvis du er nærmere den fremtidige ektefellen, kan du sette sammen en gavekurv som denne veldig individuelt. Det er alltid noe for enhver smak, uansett om paret er en av gourmeterne, de med en søt tann eller de ekte SPA -freaks.

Sett sammen en gavekurv til det fremtidige paret

bakervarer uvanlige bryllupsgaver

Personlige gaver med individuell gravering er like populære i de fleste tilfeller. Det ville være perfekt hvis du velger originale eller symbolske gjenstander. Hvis du er en av parets nærmeste slektninger, fungerer selv arvestykker bra.

Gravert sølvbestikk er en populær idé for personlige bryllupsgaver

personlige uvanlige bryllupsgaver

Fotogaver er ikke bare veldig populære, men også ganske personlige. Det vil de to ekteparene definitivt glede seg over. Hvis du er et familiemedlem eller en av veldig nære venner, kan du anslå nøyaktig hvilke fotomotiver som er best for det. Hvis du blir kjent med hverandre, bør du heller forlate denne gaveideen, fordi du kan nå for dypt inn i det intime området til brudeparet, og du vil absolutt ikke ha det. Men hvis du bestemmer deg for en fotogave, ville for eksempel en original fotovegg eller et selvlaget lerret med fotoutskrift være det perfekte alternativet. Du finner også en lenke nedenfor med instruksjoner om hvordan du gjør dette.

Gi bort en fotovegg til bryllupet

fotovegg uvanlige bryllupsgaver

De såkalte bryllupstrærne, som er et kjærlig symbol for brudeparets fremtidige sameksistens, anbefales på det sterkeste som uvanlige bryllupsgaver, spesielt for et rustikt låvebryllup. Bryllupstreet blir plantet på et ønsket sted av de to ekteparene og omsorgsfullt ivaretatt. Etter hvert som treet vokser, bør kjærligheten mellom de to vokse seg større og større.

For par som liker kognitive spill, er et sjakkspill av høy kvalitet med originale brikker like perfekt som en bryllupsgave. Det er mange design som spenner fra veldig enkelt og moderne til veldig ekstravagant og ganske uvanlig.

Dette Skyline sjakksett er en av våre favoritter

london shach game wedding bar idee

For eventyrlystne par anbefales bryllupsgaver som har et høyt dynamisk potensial, for eksempel campingutstyr, dobbel sovepose, mobilgrill, flott telt for to osv..

Gi de nygifte uforglemmelige romantikkene med et opplevelseskupong

idé med bryllupsgave til stearinlys

Og sist, men ikke minst, se bryllupsarrangementene på listen vår. Mange vitenskapelige studier har allerede bevist at erfaringer og følelser kan gjøre deg mye lykkeligere enn objekter. Uansett hvor dyr en gave kan være, kan den ikke være en ekte glede som bare en vare. Følelsene som ligger bak eller som kjennes av det teller alltid. Det er derfor bedre å gi bilag for flotte felles aktiviteter, for eksempel billetter til et flott arrangement. Det kan være nesten hva som helst – brudens og brudgommens favorittbandskonsert, en romantisk musikal, dansekurs sammen, en uforglemmelig bytur til Paris eller Venezia, en avslappende SPA -helg for to, en matlagingskurs, en strandyoga -workshop, et levende lys middag i en 5-stjerners gourmetrestaurant eller full kroppsmassasje for to.

Avslapping og velvære – dette er alltid en god idé med eventyrgaver

helkroppsmassasje som en bryllupsgaveide

Gjør penger gaver smart

I dag kan pengegaver også gjøres på en veldig intelligent og bemerkelsesverdig måte, med den såkalte bryllupsbord online. Det er spesielle portaler på Internett der unge par som ønsker å gifte seg kan lage sine virtuelle bryllupstabeller. Med andre ord er det deres gavelister, og hver enkelt gave er oppført separat med et bilde og en forklaring samt de ønskede summene. Listen er interaktiv, og du kan enkelt bli involvert i den på den måten. Dette betyr at du kan være helt avslappet når du har valgt riktig bryllupsgave til brudeparet. Så paret liker det veldig godt. Det er alltid en vinn-vinn-situasjon for alle.

Med bryllupstabeller online er du alltid på den sikre siden

uvanlige bryllupsgaver

spa -kupong uvanlige bryllupsgaver

Lag en original bryllupsgave

I likhet med gavekurver og personlige gaver, er DIY -prosjekter også en spesiell måte å gi gaver til de nygifte. Uvanlige bryllupsgaver som du har laget selv, gir ofte mye glede og forblir i minnet ditt lenger. I tillegg betaler du mye oppmerksomhet på samme tid og viser din spesielle hengivenhet for ekteparet. Det er definitivt verdt innsatsen, spesielt hvis de er gode venner av deg. Du bør fortsatt være forsiktig så du ikke gjør for mye av det gode. Ikke overdriv og ikke bry bryllupet med altfor imponerende, selvmalte eller tinkered kunstverk!

Stol heller på romantikk og arvestykker!

DIY bryllupsgave ide

Avhengig av bryllupets størrelse og stil, samt parets smak eller forholdet til dem, kan du finne på noe originalt. Her har vi noen ideer klare for deg, som du også finner korte instruksjoner for.

Overfør foto til lerret – hurtigguide i bilder

fancy bryllupsgaver diy ideer

Absolutt no-go gaver til bryllup

Som nevnt ovenfor, sørg for å se på brudeparets gaveliste, hvis det selvfølgelig er en. Det kan være at noen av no-goene som vi viser nedenfor er egnet for denne spesifikke saken. Da ville det være passende å gi dem bort også.

Vanlige gaver som er TABOO i et bryllup:

  • erotiske leker
  • Undertøy og co.
  • Alkohol og sigarer
  • Babysaker og barneutstyr
  • Kjæledyr
  • Knivsett

La i tillegg vitnene gi deg råd!

kvinne offentlig no go gave uvanlige bryllupsgaver

Så søt som en liten valp er, er det definitivt ikke et bryllup

idé til bryllupsgave for kjæledyr

Ekstra tips:

Avstå fra gaver som er for store og vektige! I de fleste tilfeller skaper du mer trøbbel enn glede for brudeparet. Slike gaver er mye vanskeligere å bære og lagre, og ingen er glade for dem, spesielt på bryllupsdagen.

Hvis du er en hobbyhobbyist eller artist, bør du også være forsiktig med DIY -bryllupsgavlene. Med mindre brudeparet har bedt om dette, bør du ikke gi bort malerier eller statuer du har malt selv. Kanskje disse er av stor verdi for deg, men for de nygifte er de sannsynligvis ikke annet enn overflødige hobbyverk.

Spesiell oppmerksomhet kreves for bryllup som finner sted i utlandet eller er interkulturelt. I disse tilfellene bør du definitivt forhøre deg på forhånd om hvilke spesifikke forbud som bør overholdes for gaver og bryllupsetikett.

Se alltid på det nygifte som en enhet!

uvanlige bryllupsgaver

Uansett hva du gir bruden og brudgommen i gave, gjør det med respekt og hengivenhet og ønsker dem lykke til og et langt og tilfredsstillende liv sammen! Oppfør deg riktig og følg den spesifikke brudekjolen.

Feir med hjerte og sjel og feire liv og kjærlighet!

flotte ideer til bryllupsgaver

Nedenfor finner du ekstra inspirasjon til uvanlige bryllupsgaver …

diy uvanlige bryllupsgaver

Kupongdansekurs som en bryllupsgaveide

bryllupsgave ide personlig

uvanlige bryllupsgaver duftende lys

uvanlige bryllupsgaver pengegaver

bryllupsgave ide billetter

diy uvanlige bryllupsgaver i et glass

kaffekrus bryllupsgave ide uvanlige bryllupsgaver

marmor shah -spill uvanlige bryllupsgoder

salt pepper uvanlige bryllupsgaver

badeballer diy bryllupsgaveide

drømmefanger tinker bryllupsgave idé

reisegaver uvanlige bryllupsgaver