Mobiltelefonene våre blir smartere og tilbyr oss flere og flere viktige funksjoner. De er ikke lenger et enkelt kommunikasjonsmiddel, men en av våre viktigste personlige ting. Dette gjør at vi kan få kontakt med våre kjære, utveksle bilder, surfe på internett, handle, besøke virtuelle utstillinger eller nettkurs. I dag er livet praktisk talt konsentrert i en smarttelefon. Dette gjør spørsmålet om dets beskyttelse enda viktigere, ikke bare om personopplysninger, men også om dets hus og skjermer. Fordi våre smarte ledsagere også blir finere og mer følsomme. Dette er hva mobiltelefonvesker er til for. Disse finnes i et stort utvalg i butikker og kan velges optimalt for deg avhengig av dine behov, smarttelefonmerke og din egen smak. Vi vil støtte deg med noen få viktige opplysninger og tips.

elsker telefonvesker

Hvor sterk skal mobilen din beskyttes?

Det er ingen streng regel for dette. I prinsippet bør du vite best selv hvor høy beskyttelsen mobiltelefonen trenger å være. Avhengig av din livsstil og det daglige arbeidet, kan du anslå hvor ofte smartenheten utsettes for riper, støt, fall eller fuktighet. Noen ganger trenger du kanskje bare en pansret film, som består av spesielle mikrofiber og beskytter skjermen mot riper, smuss og lysrefleksjoner. Eller du vil heller beskytte mobiltelefonens skjerm mot å gå i stykker og derfor stole på panserglass. Slike briller har høy hardhet (9H) og gir relativt god beskyttelse ved fall.

telefonvesker silikonveske

Uten den riktige mobiltelefonvesken vil smarttelefonen forbli selv med det beste skuddsikre glasset "naken". Huset er fullstendig utsatt for de utallige miljøspenningene og kan derfor lett skades. Heldigvis finnes det leverandører av høy kvalitet som f.eks handyhuellen.de, som kan tilfredsstille selv de høyeste kravene når det gjelder mobiltelefonvesker og tilbehør.

Avhengig av dine spesifikke behov, kan du velge et bøybart, fleksibelt silikonetui som har en høy støtdempende effekt og føles veldig behagelig i hånden. Eller kanskje du foretrekker et litt hardere plastetui som er like lett, men ser litt mer greit ut. Hvis du vil at det skal være enda mer elegant og beskyttet, finnes det flip -etui eller flip -etui laget av skinn, til og med en mobiltelefon -veske med lommebok. Når det gjelder mobiltelefonvesker, er det rett og slett ingenting som ikke er der.

sammenleggbare telefonvesker

Hva er de siste trendene?

Når det gjelder eksteriøret, kan du også bli inspirert av de siste designtrendene når du velger riktig telefonveske. Disse er ganske mangefasetterte og varierte. Slik er trenden, for eksempel "tilbake til naturen" også veldig populær her. Mobiltelefonvesker i tre, stein, marmor eller sand gir en effektiv balanse til de kule, innovative materialene i en mobiltelefon. Samtidig er noen produsenter avhengige av naturlig haptikk og bruker til og med ekte naturlige fibre i produksjonen av mobiltelefonvesker. Botaniske og blomstermønstre samt dyreprint er for tiden veldig populære og gjør smarttelefoner til ekte iøynefallende. Retro mønstre og glitter er ytterligere trendy inspirasjonskilder, det samme er minimalistiske og skandinaviske design eller elegante, metalliske aksenter i matt.

telefontilfeller trender

Et trendy mobiltelefonveske er faktisk så fascinerende at du vil ha flere av dem samtidig. Og hvorfor ikke? Så du nyter friheten til alltid å ha et annet, optimalt tilpasset deksel til din verdifulle enhet. på https://www.handyhuellen.de/ Forresten, du kan også designe mobiltelefonvesker selv. Du kan bruke populære bilder, velge en bestemt bokstav og velge den beste for deg fra mange forskjellige bakgrunnsfarger. Dette gir mobiltelefonen din et enda mer personlig preg og forvandler den til et enda mer utmerket tilbehør.

trendy telefonvesker