fancy sengetøy vinter sengetøy varme mønster laken

Velg uvanlig sengetøy i henhold til stjernetegnet 

Skal du velge nytt, elegant sengetøy? Det er virkelig en veldig god gaveide for nære venner og familiemedlemmer. Men visste du faktisk at du også kan tilpasse utvalg av sengetøy til stjernetegnet og stjernens egenskaper?

I denne artikkelen forklarer vi hvordan begge tingene henger sammen.

Hvordan bør du velge et passende sengetøy

fancy sengetøy tofarget chevronmønster mintgrønn hvit

Avslappende fargenyanser

blått sengetøy lyseblått hvitt elegant vintersengetøy

Blå sengetøy med pasley mønster

fancy sengetøy lyseblå eleganse og subtil

Matchende sengetøy til Steinbukken

Det du IKKE bør gjøre er å velge elegant sengetøy til Steinbukken i lyse nyanser. Videre er abstrakte malerier en veldig dårlig idé for folket i dette stjernetegnet. Sengetøyet kan heller ikke være fargerikt.

Steinbukken liker nøytrale fargenyanser som grå

Slående sengetøy i grått mønster

Steinbukken føles bra i klassiske og rolige fargenyanser. Han elsker også de monokrome fargepalettene. Ideelt sett bør sengetøyet bare være i en nyanse. Her er også de mest foretrukne nyanser: alle mørke nyanser, lysegul, gråblå, blå, svart, mørkegrønn. På grunn av dyrekretselementet – jord, foretrekker Steinbukken de praktiske tingene. Av denne grunn vil et komplett sengesett være det mest passende.

Sengetøy i mørkeblått

fancy sengetøy blå vinter sengetøy chevron mønster

Brun og blå – en jordfargekombinasjon

uvanlig sengetøy brun lyseblå tofarget

Luksus sengetøy i beige

fancy sengetøy brune putetrekk

Jo enklere en ting er, jo mer egnet er den for mennesker med stjernetegnet Steinbukken.

Enkelt sengetøy i grått og hvitt

fancy sengetøy monokrom soveromstilbehør

Elegant sengetøy for skytespillere

Skytten er dynamiske mennesker som alltid leter etter nye utfordringer. Velg sengetøy i kontrastfarger for dem. I dette spesifikke tilfellet kan sengeputer og resten av settet være i forskjellige nyanser. Skytten elsker fremdeles de flotte maleriene. Du kan til og med velge de som er litt barnslige. Alt relatert til emnet reise er også veldig passende.

Uvanlig sengetøy med Eiffeltårnet 

uvanlig sengetøy som en gaveidé

Sengetøy

fancy sengetøy god natt mønster måne og stjerner

Sengetøy for par

uvanlige sengetøygaveideer til ham og henne

Nyansene som passer skytteren best er lilla, lavendel, rosa og blå. Den balanserte karakteren gjenspeiles i alle blå nyanser.

Sengetøy med et geometrisk mønster i pastellfarger

fancy sengetøy geometrisk mønster laken

Men siden Skytten elsker livet og liker å oppdage nye ting samtidig, kan kombinasjoner med lyse nyanser også passe.

Originalt sengetøymønster i lilla

Skorpionen

Skorpioner elsker provokasjon. For å gi dem ekte glede trenger du sengetøy med et interessant mønster eller noe som virkelig tiltrekker seg oppmerksomhet. Videre er de mystiske bildene veldig egnet for mennesker i dette stjernetegnet. Kombinasjon av rødt og svart ville være ideelt.

Rød i kombinasjon med andre farger

fancy sengetøy blå røde hvite striper

Skorpionens favoritt nyanser er gul, bringebær, mørk og lys rød. Så hold deg til rød hvis du vil være på den sikre siden. Rød i alle nyanser tilsvarer den energiske, uavhengige og magnetiske karakteren til dette stjernetegnet. Gul fortsetter å være en sann indikator på Skorpionens sterke kommunikasjonsevner.

Energiske fargenyanser for Skorpionen

rosa sengetøy med tofarger

Oransje sengetøy 

Luksus oransje mønstret sengetøy

Det er veldig viktig å se en intim kontekst i sengetøyet. Dette gjelder så vel her som på alle andre områder av livet.

Fargerikt sengetøy som ser harmonisk og innbydende ut

fargerike sengetøy blomster ikke jern soverom ideer

skala

Vekten er lett og har en god sans for humor. Du kan sette på et sengesett som har en leken og humoristisk karakter. Fint sengetøy ville være veldig egnet. Vellykkede farger er pastellnyanser, grønt og turkis. Samtidig er imidlertid Vekten veldig allsidig. På grunn av dette risikerer du i utgangspunktet å bli lei altfor fort. For å unngå dette, bør du gå for noe nøytralt. En Vekt vil definitivt like de elegante hvite satengarkene. Det vil passe deres krevende karakter. Stort sett må sengetøyet gi en følelse av komfort til vekten.

Harmoni hersker på soverommet til stjernetegnet Vekten

Fancy sengetøy blå og hvit kurv

En vellykket fargekombinasjon

fancy lin chevron mønster uvanlig sengetøy chevron mønster beige hvitt

Jomfru

Jomfruer er forelsket i ingenting annet enn orden. Av denne grunn må sengesettet ikke være for overfylt med forskjellige, store mønstre. Alt må være oversiktlig, oversiktlig og forståelig. Satin og andre klassiske modeller ville være hennes greie mest av alt.

Et “ryddig” sengetøymønster

fancy sengetøy enkelt geometrisk mønster gråhvit

Farger som jomfruene er spesielt glad i er grønt, lilla, lyseblått, hvitt og alt som ikke er for dristig. De elsker komforten i lilla og liker ikke at noe forstyrrer den fredelige søvnen.

Lilla er en passende farge

fancy sengetøy lilla hvitt laken

Kvinner under dette stjernetegnet elsker dyr og natur. De liker sengetøy med slike matchende bilder. Mann-Jomfruer elsker sengetøy i en farge, fordi dette tilsvarer deres avhengighet av orden.

Et forslag til menn-jomfruene

tofarget sengetøy svart og hvitt elegant

Lysegrønt representerer naturen

fancy sengetøy, maritim stil, hvitt lysegrønt

Løve

Hver løve elsker de staselige fargene. Disse er f.eks. Gull, svart og lilla. De elegante sovesettene er spesielt egnet for dette stjernetegnet. Løver synes sengetøy i silke er veldig deilig. De liker å være sentrum for oppmerksomheten. Det er derfor praktisk talt alt som er av høy kvalitet og følgelig koster mye penger, passer med dem. I stedet for silke kan du velge sateng. Et sofistikert mønster ville se bra ut på det.

Sengetøy i silke i en delikat fargetone

fancy sengetøy ensfarget satengark ferskenfarge

Fant du ikke stjernetegnet i denne artikkelen? Du kan finne ut om preferansene til alle andre stjernetegn i fortsettelsen av emnet. Vi sees snart og ha en god natts søvn!

Romantiske ideer

eksklusive sengetøy prikker rosa hvit

Sov som en prinsesse!

eksklusivt sengetøy oransje mønster vinter sengetøyEksklusivt sengetøy, gamle, gamle, rosa laken

eksklusivt sengetøy hvitt vinter sengetøyfargerike sengetøy orientalsk stil turkisblått eksklusivt sengetøy grønt og sjekketeksklusivt sengetøy og gardiner grå og hvitt mønster Designer sengetøy calvin klein bambusblomster vanlig lin grå battlaken vanlig sengetøy hvitt quiltet sengeteppe vinter sengetøy elegant sengetøy beige satt opp klassisk soverom elegante sengetøy kombinerer grå mønstre elegant sengetøy i klassisk stil elegant sengetøy polstret seng i kolonistilvarmt sengetøy brunt laken vinter sengetøy varmt sengetøy, brunt teppe, vinter sengetøy varme sengetøy strikkede vinter sengetøy ideer