Gi glede, gi velvære, gi timeout! Dette er noen av de vakreste gavene noensinne fordi de er fordelaktige for kropp, sinn og sjel. Enten for et bryllupsdag eller bursdag, til jul eller bare sånn … velværegaveideer er alltid velkomne. På spahoteller og badebyer går tiden rett og slett annerledes og den stressende hverdagen virker utrolig langt unna. Du lader batteriene der og slipper deg selv. Enten med partneren din, din beste venn eller noen ganger helt alene med deg selv – en velværeferie sikrer alltid en helbredende endring av naturen, den rette dosen med godt humør og fullstendig avslapning.

Fotolia_65896898_M

Er velvære en veldig personlig ting? Det er riktig. Du vet ikke nøyaktig hvor mottakerne vil dra og hvordan de forestiller seg velværeferien? Heldigvis er det en flott løsning på dette – velværebonger! På denne måten gir du bort en pause som alle kan velge selv. Med Skjemakupong fra bookingplattformen wellnesshotel24 for eksempel kan du virkelig bringe glede til en veldig spesiell person. Kupongen kan også bestilles, skrives ut og innløses direkte online. Selvfølgelig kan du også bestille kupongen per telefon og til og med få lamineret den med posten. Mottakeren har da mer enn 2600 tilbud tilgjengelig, og du har 36 måneder på deg til å løse inn kupongen. Ingen tidspress og ingen bekymringer! Du kan ikke bare ta en velværeferie på de vakreste spahotellene i Tyskland, Østerrike og Sveits, men også i andre land som Italia, Luxembourg, Polen, Spania eller Tsjekkia. Du velger verdien av kupongen individuelt, og det skrives også en personlig dedikasjon. Bare flott!

kupong på wellnesshotel24

Så enten det er en velværehelg, en kort pause eller en annen idé – du er i gode hender på wellnesshotel24.de, og mottakeren vil motta en helt spesiell gave med en 100 prosent feel -good -garanti. Alle er garantert glade. Ytterligere fordeler med kupongen er den risikofrie betalingen, som gjøres med faktura og ikke krever noen bankinformasjon. Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte tjenester eller fraktgebyrer heller. Disse eksisterer bare ikke her.

Vær original og proaktiv og overrask dine nærmeste med en drømmeaktig opplevelse!

banner_wellness

velvære gaveideer spa hotellferier havutsikt utendørsbasseng

velvære gaveideer spa -hotell