kult lerret fotogalleri få deg til å tenne lys påminnelse

Lag et kult lerret fotogalleri selv – dekorér veggene med personlige minner

Vann. Pensel. Lerret. Noen flere verktøy, og du kan lage dine egne vakre dekorasjoner. Alle komponentene for dette prosjektet finner du i din lokale håndverksbutikk hvis du ikke har en.

Dette prosjektet handler om noe vi alle trenger.

 Alle har det. Alle vil ha mer av det. Innovasjoner utvikles slik at det varer. Men når vi får det, virker det fortsatt som om vi sløser med det og mister det. Selv om det er et usynlig konsept, er det så mye bevis på det på så mange måter gjennom livet. Solen, ansiktene våre, tro, teknologi og listen fortsetter. Noen ganger er vi bare i stand til å fange dette villedende vesenet gjennom linsen til et kamera.

 Lag vakre, effektive lerretbilder selv i bare noen få trinn

Kult lerret fotogalleri selv får barn til å le

Men hva om vi kunne designe vårt eget lerretsgalleri hjemme ved å bruke noen få grunnleggende materialer og forvandle husets bare vegger til et tidslandskap som gjør daglige utflukter med en tidsmaskin mulig.

Lag et kult lerret fotogalleri selv

 Her ser du hvordan du designer din egen tidsmaskin i form av et kunstgalleri. Hovedpersonen i dette prosjektet er fantasien din. Hvis du følger alle instruksjonene nedenfor, vil du bli presentert med et vakkert bilde, men for å fange alle fordelene med tidsmaskinen vår, må du bytte fantasi til HØY, slik at du kan legge til de manglende lydene, luktene og andre komponenter som vi dessverre mangler her.

Kult lerret fotogalleri gjør trinn tips selv

 1. Skriv ut bildet ditt på et 8½ “x 11” stykke vanlig hvitt papir. Husker du det lille verktøyet i en hvilken som helst enkel fotoredigerer? Til ‘Vend horisontalt’ -knappen? Vel, det er det som vil skje med bildet ditt, så husk det når du velger bildene dine.

2. Bruk en børste av god kvalitet, slik at børstene ikke kommer av. Påfør et tykt lag med gel over hele overflaten på ditt 8 “x 10” lerretskort. Dette stoffet finnes i mange håndverksbutikker, og som alle produkter kommer det i mange merker.

3. Trykk forsiktig på bildet. La det gå. (Fortsett med et andre DIY -prosjekt etter eget valg. Et lerret å se på, dekket med gel og utstyrt med et svart -hvitt bilde er aldri kjedelig.)

4.. Kom deg tilbake til jobb. Spray vann på bildet med en sprayflaske og mellomstore rhinestones. Deretter er det bare å begynne å gni overflaten av papiret med fingrene til det begynner å ligne et matklistremerke på plastbeholdere som overlevde en tur gjennom oppvaskmaskinen. (Hmm, når jeg ser dette skrevet ned, innser jeg at jeg ikke alltid kan formidle bildene og ordene som flyter i hodet mitt som lesbar tekst for mine DIY -venner.)

5. Fjern forsiktig alt papiret til bildet ditt blir eksponert. Det krever tålmodighet og forståelse for godt og sunt kaos. Oppmerksomhet: intensiv og overdreven gnidning kan føre til uønsket fjerning av bildet! Bildet overføres ufullstendig, noe som vil skape en gammeldags atmosfære.

6.. Påfør et siste lag av gelen som et beskyttende skjold. Gi dette malingslaget nok tid til å tørke, og trykk deretter på “åpne” -knappen som om vi er i butikken. Nå kan vi gå inn i tidsmaskinen vår som skal sendes til galleriveggen vår, ellers kjent som stuen, som vil stoppe tiden for oss i noen korte øyeblikk.

Enkelt og enkelt kunne du lage et slikt kunstverk selv og gi det til din kjære

Kult lerret fotogalleri gjør unik dekorasjon selv

7..  Gi den en gave! Dette er et hjemmelaget prosjekt som du stolt vil vise frem. Gi de du elsker sjansen til å stoppe tiden med et bilde som vil vare livet ut. Vær trygg på at du gjør noe godt for dem i DIY -verdenen ved å hjelpe dem med å kle sine egne vegger i skjønnhet når de vanligvis ikke ville gjort det! Tidsreiser er ikke så utilgjengelig nå, er det?

     Noen flere eksempler – fotogalleri i retrostil på vegghylleneLag et kult lerret fotogalleri selv skrivebord i retrostil

Kunstnerisk, romantisk atmosfære i den minimalistiske stuen

kult lerret fotogalleri lag unik dekorasjon selv Bilder av kjæresten din pynter veggene i hjemmet ditt  kult fotogalleri lag vegghyller babybilder Minner om turer og utflukterlag et kult fotogalleri selv på vegger