Lag vegg- og dørkranser selv roser gult stoff sol

Lag vegg- og dørkranser selv – Og hvordan pynter du hjemmet ditt?

Høsten gir en perfekt mulighet til å fornye hjemmestemningen og dekorere den tematisk. Er du enig? Tusenvis av DIY levende ideer fra designermøbler til de minste aksentene er avhengige av forskjønnelsen av interiøret.

Et element i hjemmet som vi ofte forsømmer, er faktisk det første du ser ved inngangen – inngangsdøren. Lag litt skjønnhet og lag en dørkrans som definitivt vil friske opp inngangspartiet.

Dørkransen på det første bildet er en smart blanding av matchende tekstiler og farger og fungerer som en finurlig aksent på inngangsdøren. Noen få grener fra hagen din og stoffrosetter danner en solrik høstkrans som ser munter ut på hver besøkende. Hvis du vil lage en slik krans, velger du fargestoffer som står i kontrast til dørfargen.

Fantastiske stoffer – et livlig tillegg til interiøret

Vegg- og dørkranser gjør fargerike stoffer interessante

Gi hjemmet ditt et lyst, forfriskende preg! Denne kransen er en fargerik innsats som kan krydre selv de mørkeste rommene. Hvis du er en syerske, ta en rask titt på stoffrester og lag en søt stoffkrans.

Hvordan kan du bare bruke noen få enkle triks for å friske opp interiøret?!

Lag vegger og dørkranser selv med skrap av sovesofa i stoff

Følte hjerter og feststemning

Lag din egen vegg- og dørkrans for Valentinsdagens følte hjerter

Gjør valentinsdagskransen raskt om til en høstkrans

Lag vegger og dørkranser selv til Valentinsdagens hjerter

Festlig krans laget av sammenflettede grener

Vegg- og dørkranser gjør selv hjertefiltgreiner til Valentinsdag

Kransene er morsomme DIY -prosjekter som kan tilpasses for enhver sesong eller ferie. Kransen som ble vist ble opprinnelig laget for Valentinsdag, men den kunne lett brukes som høstdekorasjon. Bare bytt ut hjerter med bladformede utskjæringer og spray dem med gullfarget i stedet for sølvfarget spray.

Bladformede stoffkutt i høstfarger

Vegg- og dørkranser gjør bladformede utskjæringer gull og røde

Naturlige elementer

Lag vegg- og dørkranser selv glitrende trekrans dekorativt bånd Lag vegger og dørkranser selv av et trehugget orkanbånd Lag vegger og dørkranser selv treklippbånd gyllengult

Det er sikkert også falne trær i hagen din. Jess og Monica fant disse i hagen sin og bestemte seg for å komme med en kreativ, original håndverkside. Du har laget en gylden krans av en kuttet treoverflate. Litt spray og et glitrende bånd får denne kransen til å se veldig passende ut for årstiden.

Lag vegg- og dørkranser selv garnkuler grå og hvite kjegler

Strikker du? Denne hjemmelagde kransen laget av Virginia taler for seg selv. Alle som elsker garn som stoff, kan prøve dette: kombinasjonen av furukegler, garnkuler og metalliske ornamenter gir en munter inngang til huset.

   Lag vegg- og dørkranser selv krans velkommen høst

Tonya fra Kjærlighet til familie og hjem laget en høstinspirert krans for å komplimentere skiftende vær. En garnstreng, en nudel og litt spray fra den lokale hobbybutikken er alt du trenger for dette tema -DIY -prosjektet. Bruk farget garn og legg til dybde og tekstur i kransen.

Lag vegg- og dørkranser selv ballglas dekorative blomster   Lag vegg- og dørkranser selv skumkrans glitrende røde blomster