originale diy-vaser små og pæreformede i turkis nærbilde

Originale DIY vaser

Hvis du noen gang har hatt gleden av å ha en frisk bukett blomster, vet du hvor spesiell den er. Neste gang du vil oppnå noe for å beholde disse blomsterskjønnhetene, kan du vise dem frem på samme måte som en av disse DIY -vasene.

Sensasjonelle striper

Gi en liten gnist i livet ditt med denne DIY vasen fra For Rent.

originale diy -vaser stripet med rosa roser

Bruk malertape på delen av stripene, og mal dem deretter etter din farge. Lag med et andre strøk metallisk eller glitrende lakk for en luksuriøs finish. Selv om gull og sølv er klassiske farger som passer godt til enhver innredning, kan du enkelt bruke lysere nyanser for å komme med et større utsagn.

Denne DIY fra Julie of Coordinately Yours er perfekt for nautiske designelskere.

originale diy vaser innpakket med grovt tau

Transform en enkel glassvase ved å vikle tau rundt den og fest den med varmt lim. Denne vasen ville være et fantastisk midtpunkt eller en sommerlig del av interiøret ditt.

Bånd er definitivt viktig når du skal transformere en fargevase.

original diy vaser fin glassflaske med striper i myke farger

Men de klissete klippene kan også tjene som designelementer. Denne vasen fra Schöne Frau bruker dekorativt bånd for å lage en vase som er både fin og sofistikert. Pastellfarger er et nydelig tillegg til en baby shower eller søndagsbrunch, og elektriske fargetoner er hjemme under en sommerfest.

Billige glassvaser er et flott lerret for å lage et nytt kunstverk.

originale diy glassvaser med chevronmønster

Denne opplæringen fra Tiffany of Offbeat and Inspired viser hvordan noen få enkle tilpasninger kan skapes til et fantastisk design. Isoler designet ditt med tape og mal glasset i den fargen du ønsker. Trekk båndet sakte av vasen for å avsløre det. Fyll dem med blomster og nyt DIY -prosjektet ditt!

Nedsenket i fargen

Legg til et trendy preg på hjemmet ditt med dette prosjektet fra Amy of Mod Podge Rocks.

originale diy vaser i nyanser av havet og tulipaner

Ombre gjennomsyrer DIYer overalt med sin friske farge og evne til å passe enhver stil. Lagdelingen av silkepapir skaper en dypt farget effekt som er fantastisk ved siden av en lyskilde. En blå fargepalett etterligner vannets utseende, men grønt ville også se bra ut. Det vil utvide det grønne av blomsterstilkene og bidra til å lage en fantastisk skjerm.

Det ble bare lettere å male med denne DIY fra Heather of Whipperberry.

originale diy-vaser små og pæreformet i turkis

Bare dypp, tørk og nyt, så enkelt er det! Siden designet er enkelt, er det en mulighet for deg å presentere en unik vase. Så når du har en vase med en interessant form, trekker du den ut og gir den en ny bånd. Du får et nytt stykke på kort tid.

Uventet design

Når de var bestemt for søpla, er lyspærer nå fokus for DIY -scenen.

originale diy vaser laget av store lyspærer er veldig uvanlige

Følg eksemplet til Manda og Mike of Merry Thought – de gjør brente lyspærer til elegante mesterverk. Disse vasene ser flotte ut og henger på en ledning, så bland og match for å lage et minigalleri.

PVC -rør er ekstremt allsidig i DIY -verdenen.

originale diy vasebilder for det private preget

Fra vinholdere til skoholdere, det viktige blir elegant med disse fotovasene fra David på Mod Podge Rocks. Dette prosjektet kan være en mulighet til å ta en tur tilbake i tid.

Denne DIY -en fra Stephanie hos Fab You Bliss tar resirkulert design til et helt nytt nivå.

originale DIY vaser med småsteinmosaikk

En brikke kan bli et rustikt stein midtpunkt med små steiner og mørtel. På grunn av det mer naturlige utseendet på dette prosjektet, må du ikke polere en bukett roser og velge en rekke ville blomster eller et blandet arrangement – så sjarmen beholdes.

Enten du liker blomster ved spesielle anledninger eller gjør dem til en daglig godbit i livet ditt, komplimenter skjønnheten i buketten din med en tilpasset, DIY vase. Så kom i gang i dag! Har du et prosjekt i tankene? Fortell oss om det i kommentarene nedenfor.

Antikk utseende i celadongrønt

originale diy vaser celadon grønt antikt utseende