Å bringe naturen og den naturlige maten nærmere husholdningen er en stor bekymring for mange. Hvis du ikke har din egen hage eller vil ha ferske krydder hele året, så er en urtehylle et alternativ. Du kan bygge dette selv eller kjøpe det ferdig. Hvis du velger den andre varianten, kan du definitivt dra nytte av den moderne teknologien! Du kan finne ut mer om dette både på nettstedet vårt og overalt på Internett. Men hvis urtehyllen virkelig skulle være en del av interiøret, så er det også estetiske spørsmål du bør håndtere. Hvordan integrerer du en urtehylle i ditt eget interiør? Det er spørsmålet som vi ønsker å gi eller vise deg en rekke kreative svar.

Urtene nyter godt av lyset som strømmer inn gjennom vinduet

Dekorasjon til vindusurtens hylle

Urtehylle i stil med ditt eget interiør og dekorasjon

Urtehyller kan se ut på de mest forskjellige måtene. De kan ha blitt laget av bjelker laget av grovt materiale. Det ville også være mulig å kjøpe noen med et veldig uvanlig design. Ulike farger og nyanser er mulig her.

De kan selvfølgelig bringes i harmoni med resten av interiøret. De kan tjene som aksenter i en nøytral design. Den grønne fargen på urter i seg selv bør også matche interiøret. Så du må plassere denne urtehyllen på en slik måte at den beriker atmosfæren din rent visuelt, eller skriver seg sømløst inn i den.

Dette vil hjelpe deg å lære å skille mellom de forskjellige urter raskere

Sunn mat hjemme ideer urtehylle

Urtehyllen som et fokuspunkt i interiøret

Urtehyllen kan være et av de sentrale punktene i interiøret ditt. Store og originale konstruksjoner som den på bildet nedenfor har en kraftig effekt i denne forbindelse. De kan plasseres i midten av rommet, men de kan like gjerne plasseres foran en vegg slik at de ser ut som en del av designet. Endelig kan urtehyller også representere en del av vindusdesignet.

En slik konstruksjon vil ha stor effekt på rommet ditt!

Urtehylle dekorasjon ideer hjemme ideer

Urtehylle med dobbel funksjon

Urtehyllene kan også ha en annen funksjon i interiøret. Vi mener ikke bare den dekorative effekten. Du kan gå langt utover det! Større konstruksjoner kan bidra til romdelingen. Du kan begrense den til en bestemt sone og dermed introdusere struktur i åpne og multifunksjonelle rom. Ikke sjelden er de like gode strategier for personvern. Hvis de også er flyttbare, kan de flyttes til forskjellige steder etter behov.

Urtehyllen her er industriell stil!

Design av urtehyller i vinduskarmen

Urtehyllene og stilen på interiøret ditt

Urtehyller kan nå finnes i så mange forskjellige varianter at de til og med kan tilføre verdi til interiøret ditt rent stilmessig. De hjemmelagde laget av tre eller bjelker har en rustikk stil. Hvis du maler disse igjen med et hvitt strøk maling, blir de umiddelbart betraktet som vintagestykker. Pent lakkerte urtehyller kan bli en del av et minimalistisk skandinavisk stilkonsept. Hjemmelagde konstruksjoner fra forskjellige gamle fartøyer kan også se industrielle ut. Hvis de er laget av moderne materialer eller har noe teknisk tillegg, ser de ultramoderne ut.

Denne urtehyllen minner om en liten hage på balkongen!

Urtehyller i vinduskarmen

Urtehyller som en del av innovative konsept for lagringsplass

Lagringskonserter med forskjellige funksjoner blir mer og mer moderne. Du kan distribuere planter, bilder og hvorfor ikke bøker på samme hylle. Dette er fornuftig, spesielt i små rom som må kombinere mange funksjoner. Her er det viktig å utvikle en strategi som det hele er organisert med og ikke fremstår som vilkårlig. De forskjellige objektene skal svare til hverandre når det gjelder farge, form eller stil. Noen ganger kan de forenes med ett tema. For eksempel kan du samle gryter med urter og kokebøker med sunne oppskrifter på hyllen samtidig.

Urtehyller kan også være en del av veggdekorasjonen

Urtehylle moderne dekorasjon

Se integrering av urtehyller som en slags kunst!

Så integrering av urtehyller kan sees på som en slags kunstnerisk sak. Du kan bringe utrolig mye fantasi inn i det og til og med gjøre noe av en slags installasjoner ut av det. Fargerikt fargedesign og livlige farger gir en spesielt sterk effekt i denne forbindelse. Urtehyllen din kan også ha en god sosial funksjon. Hele familien kan jobbe med dette sammen, og du kan også oppdra de små barna til å leve et sunt og mer kreativt liv.

Hvis alt går bra, har du to fordeler i ett: det får hjemmet ditt til å se bedre ut og maten smaker friskere!

Det kommer godt med når du enkelt kan flytte urtehyller

Urtehylle veggdesign interiørdekorasjon

En vintage effekt ble oppnådd her

Urtehylle grov veggdesign

Urtehyller er visuelt forfriskende og gode for helsen vår

Urtehylle kuttet sunt liv

Du kan også bruke den til å løsne ytterveggdesignet!

Urtehylleveggdesignideer

Moderne urtehyller gjør vedlikeholdstiden for plantene spesielt lett!

Kjøkkenhylle design kjøkken urtehylle

Med en flott urtehylle lever du rett og slett friskere!

flott urtehylle elegant interiør