epoxy harpiks gulv bad eksotiske bølger sjø 3d

Epoxyharpiks gulvbelegg i 3D

 Tidene da epoksyharpiks bare ble brukt til gulvbelegg i industribygninger er for lengst borte. Epoksy gulvbelegg blir sakte mer og mer vanlig på hoteller, leiligheter og boliger. Dette handler om innovativ teknologi og applikasjon som samtidig er gjennomsyret av imponerende design.

3D -gulvene laget av epoksyharpiks er mest effektive. Vi gjorde noen undersøkelser og fant Imperial Interiors fra Dubai. Dette selskapet er en av pionerene innen denne typen gulv. Men la oss starte fra begynnelsen.

Tredimensjonalt sjørev på kjøkkenet

epoxy harpiks gulv kjøkken marine fauna palmer

Hva er egentlig epoksyharpikser? Dette er såkalte syntetiske harpikser som inneholder epoksygrupper. De er reaksjonsharpikser, dvs. herdbare harpikser som kan omdannes til herdeplast ved hjelp av en herder eller tilsetningsstoffer. Termohærdene produseres ved tverrbinding og har god kjemikalie- og temperaturbestandighet. Epoksygulv har en forbedret mekanisk motstand, og de er også preget av veldig enkel rengjøring og vedlikehold. Selv om gulvene er høyglansige, regnes de som helt sklisikre. Så også perfekt for bad og kjøkken. Som du vil se selv her, er de imidlertid også absolutt egnet for alle andre rom i den moderne leiligheten.

Majestetiske fossefall på soverommet

epoksyharpiks gulv soverom fosser tredimensjonale

Med et 3D -epoksygulv kan du skape fascinerende, livlige inntrykk av naturen i hjemmet ditt. Magisk marine fauna, kjærlige delfiner, fantastiske fosser og elver i jungelen er bare noen av de unike mulighetene. Med et slikt gulvbelegg av epoxyharpiks får du ikke bare det ultimate blikkfanget, men du vil berike ditt daglige liv hjemme på en innovativ, kunstnerisk måte. Har du allerede en idé om hvilket tema du vil implementere på badet ditt? Eller kanskje du allerede kan se de svømmende sjødyrene på kjøkkenet ditt? Hva med en jungel på ditt eget soverom? Ta en titt på alt og la deg inspirere!

Gigantisk fisk svømmer på badet ditt

epoxy harpiks gulv bad 3d stor fisk

Ha en søt delfin hjemme

epoxy harpiks gulv bad azurblått vann delfin

En god venn er alltid der

epoxy harpiks gulv dårlig delfin

Sjøtema i asurblått

epoksyharpiks gulv bad delfiner havbunnen tredimensjonal

Et søtt, morsomt par

epoxy harpiks gulv bad delfiner par

En stor elv renner gjennom badet

epoxy harpiks gulv bad elvetrær

Den vakre undervannsverdenen

epoxy harpiks gulv bad marine fauna

Storslåtte korallrev, fargerike fisk og sjøstjerner

epoxy harpiks gulv bad marine fauna koraller sjøstjerne

Vær som å være på ferie hver dag

epoxy harpiks gulv bad hav strand

Har alltid drømt om Koi karpe?

epoksyharpiks gulv tredimensjonal koi karpe

Havets mangesidige liv

epoxy harpiks gulv kjøkken fisk korallrev