Viktig informasjon for arbeid med garasjefliser

I moderne husdesign bør man ikke undervurdere et enkeltrom. Både badet og kjelleren må være stilfullt og funksjonelt integrert i resten av møblene. Det er mange faktorer å vurdere. På den ene siden garanterer dette den mest effektive bruken av plass. Videre har man lært av mange års erfaring at de jevne overgangene mellom de forskjellige rommene og følelsen av at de er underordnet et ensartet konsept gir hjemmeboende en avslappet karakter.

Velg først og fremst gulvflisene etter din egen smak 

garasjefliser garasje gulvfliser sjakkbrett legging av tre

Hent inspirasjon fra visuelle kilder 

Legging av blå garasjefliser på sjakkbrett i garasjegulv

Oppfylle tekniske krav 

garasjefliser garasje gulvfliser sjakkbrett legging sikkerhetsgulv

Med dette i bakhodet, vil vi også vurdere garasjedesignet. I tillegg til hovedfunksjonen, kan dette området også ta på seg andre slike funksjoner. Utvid stua og føl deg veldig avslappet og komfortabel her også. Det er ikke plass til mye møbler og tilbehør i garasjen. En behagelig karakter som også passer til resten av interiøret, må først og fremst oppnås gjennom gulv- og veggdesign. Av denne grunn spiller valg av riktige gulvfliser i garasjen en svært viktig rolle i sluttresultatet. I denne artikkelen gir vi deg en enkel guide til hvordan du gjør et vellykket valg blant alle tilgjengelige gulvflisealternativer.

Kombiner estetikk og sikkerhet 

garasjefliser garasje gulvfliser sjakkbrett som legger fargeprøver

Unn bilen din noe godt

Merk av gulvflisene i garasjen Legg brikkene

Velg mellom en ferdig eller en skreddersydd løsning

Den første beslutningen du bør ta er om du skal kjøpe ferdige fliser eller få en spesiell løsning for saken din. I utgangspunktet bør utvalget på markedet være tilstrekkelig til at du bestemmer deg for noe ferdiglaget. I noen spesielle tilfeller er det kanskje ikke tilfelle. Det kan være at garasjefliser må oppfylle spesielle krav. Videre kan det forventes mye fuktighet og andre vanskelige forhold i noen garasjer. I dette andre tilfellet må du velge spesielt bærekraftige garasjefliser.

Planlegg garasjegulvet ved hjelp av dataprogramvare

garasjefliser markerer parkeringsplassen på gulvet i det flislagte sjakkbrettet

Legg skikkelig 

Legge garasjefliser på garasjegulvbrikker profesjonelt

Sett de riktige prioriteringene

Garasjefliser har forskjellige fordeler. De er hver annerledes uttalt. Noen garasjefliser er enklere å installere enn andre. Det er mer komplekse og enklere former. Noen garasjefliser løsner plassen og andre skaper et sømløst utseende. Noen fliser er mer robuste, andre er lettere å ta vare på. Lag en liste over dine prioriteringer og velg det beste alternativet for deg selv.

garasjefliser garasje gulvfliser sjakkbrett sikkerhet

Velg sterke farger for garasjen 

garasje fliser garasje gulv fliser sjakkbrett signal rød

Plastfliser eller tepper?

garasje fliser garasje gulv fliser sjakkbrett fargemønster

Planlegg installasjonen

For at du skal kunne ta den riktige avgjørelsen når du velger garasjefliser, må du planlegge dem veldig i god tid. Det er til og med dataprogrammer som kan hjelpe deg med dette. Benytt anledningen til å eksperimentere med form, størrelse, tekstur og farge på garasjefliser. Så du har et siste visuelt bilde, og du kan begynne å lete etter matchende fliser. Lag en liste over tilbud som dekker dine visuelle behov. Deretter kan du gjøre et andre, smalere valg ved å bli guidet av praktiske kriterier.

Ramme inn viktige områder 

garasje fliser garasje gulv fliser sjakkbrett mønster

garasjefliser garasjegulvfliser sjakkbrett ingen risiko for sklifring

Riktig materiale

Hvilket materiale som er riktig for deg, avhenger selvfølgelig i stor grad av de praktiske fordelene du vil nyte. Fliser laget av syntetiske materialer brukes ofte. De er enkle å ta vare på, kan etterligne forskjellige teksturer, men er ikke alltid den mest bærekraftige løsningen. Keramiske fliser er mye lettere å ta vare på og mer bærekraftige. På grunn av dette har de en høyere pris.

Den tredje muligheten vi vil henlede oppmerksomheten på, er de spesielle flisene som følger med lim. De er veldig enkle å installere og har en blank finish og krever vanligvis ikke omarbeid så ofte som de andre flisene.

Hver begynnelse er vanskelig 

Legge garasjefliser på sjakkbrett i garasjegulv

Tenk på bunnlinjen

garasje fliser garasje gulv fliser sjakkbrett rutete mønster

Vi synes disse tre variantene er de beste for garasjefliser. Alle de andre er ikke så enkle å ta vare på, og de er heller ikke bærekraftige nok.

Vår guide til riktig valg av garasjefliser har ikke så mange poeng, fordi disse flisene ikke er en altfor kompleks oppgave, men du må ta deg tid med hvert trinn. Ikke ta forhastede beslutninger, fordi garasjegulvet er veldig mye brukt og utskifting av flisene er tungvint og forbundet med mange kostnader.

Enkelt klikksystem

Legge flisene på garasjegulvet fliser sjakkbrett lilla

garasje fliser garasje gulv fliser sjakkbrett grå trinn

Gå gjennom noen ideer og varianter med programvaren, og først da starter du selve arbeidet 

garasje fliser garasje gulv fliser sjakkbrett legging programvare

Ingen fare for å skli i sikte

Legge sjakkbrettflisene sammen

Følgende video kan hjelpe deg 

Litt personlig erfaring skader ikke

God suksess når du legger PVC -fliser !