Forfriskende baderomsideer med travertinfliser

Er du en fan av minimalistisk baderomsdesign? I så fall har vi noen fantastiske ideer for deg her. De inkluderer alle travertinfliser – en uslåelig original og veldig moderne løsning. Travertinflisene er en fantastisk måte å tilpasse badet på. Dette vil gi hele huset ditt en helt ny karakter.

Moderne baderomsinnredning i rustikk stil

Bad fliser travertin fliser bad design bad fliser

Baderomsfliser av naturstein

Legge baderomsfliser travertinfliser veggfliser

Kan brukes både som vegg- og gulvfliser

Legge baderomsfliser travertinfliser gulvfliser

Et speil som midtpunktet

Hva du skal gjøre på et bad med Travertin fliser fungerer fantastisk er introduksjonen av et speil som et sentralt stykke. Effekten er ekstremt forbedret hvis det er nok naturlig lys der. Pluss, i en slik sammenheng ser en vakker lysekrone også vakker ut. Selv om du sjelden bruker hvitt, vil du føle at du svømmer i luftighet.

Baderomsinnredning i moderne stil

Bad fliser travertin fliser bad design vask bord tre

Møbler i mørkt tre

En annen kombinasjon vi ønsker å presentere for deg er den av lyse fliser og mørkt tre. Begge materialene viser sin beste side når de brukes sammen. For en enda mer uttalt strålende effekt, bør du vurdere å bruke marmoroverflater

Fin fargekontrast 

rustikk bad fliser travertin flis badekar

Travertinfliser i designkonsepter

Mange designerleiligheter er utstyrt med travertinfliser. De er grunnlaget for et virkelig luksuriøst interiør. Selv i dyre leiligheter og loft må du noen ganger gjøre noe for at rommet skal se bredere og lysere ut. De nøytrale og store travertinflisene er veldig nyttig her. De er også en fantastisk base for det sømløse minimalistiske utseendet. Sistnevnte er spesielt foretrukket i leiligheter med praktfull utsikt. De fremstår som luksuriøse og lar samtidig de naturskjønne omgivelsene fylle atmosfæren inne.

Travertinfliser er grunnlaget for et virkelig luksuriøst interiør

Bad fliser travertin fliser bad fliser bad ideer

Travertinfliser i grå farge i tradisjonelt innredede leiligheter 

I eksemplene ovenfor understreket vi hovedsakelig den moderne karakteren til de grå travertinflisene. Imidlertid bør du ikke få feil inntrykk av at disse ikke passer så godt med konvensjonelle stiler. Tvert imot: hvis du liker det klassiske interiøret, men ønsker et sjarmerende moderne preg, bør du utstyre gulvet med grå travertinfliser.

Monokrom og minimalistisk

Baderomsinnredning bad fliser grå travertin fliser moderne bad

Travertinfliser i vintage og retro designkonsepter

Travertinfliser passer også fantastisk til retro- og vintage designkonsepter. Derfor kan du utstyre historiske og andre gamle hus med det, slik at de ser mer moderne ut og ikke mister sin tradisjonelle og veldig verdifulle karakter.

Landstedet er trendy

Bad fliser travertin fliser bad design vask

Eklektisk interiør

Du kommer sannsynligvis til den logiske konklusjonen fra våre tidligere modeller at travertinfliser går fantastisk med eklektiske interiørmøbler. Dette er faktisk tilfelle, og denne løsningen er spesielt populær blant renoveringer.

Lag et trivelig hjørne på badet ditt

rustikk baderomsinnredning, baderomsfliser, travertinfliser, innebygd badekar

I utgangspunktet gjør travertinflisene din innredning mer glamorøs, elegant og luksuriøs. Og som du kan se, fungerer det uavhengig av innredningskonseptet. Vi håper at vi kan være behjelpelig med å ta en beslutning om hvorvidt og i hvilken form du vil inkludere travertinfliser i interiøret..

Stearinlys for mer romantikk

Bad fliser travertin fliser veggfliser

De mindre og større travertinflisene står i kontrast

Bad fliser travertin fliser mosaikk bad fliser

Naturmaterialer som tre og travertin passer perfekt sammen

Bad fliser fliser travertin gulvfliser veggfliser

Travertin baderomsfliser

Baderomsfliser, travertinfliser, gulvfliser, veggfliserFlis travertin badekar bad fliser tre baderomsmøblermoderne baderomsinnredning bad fliser travertin fliser moderne baderomsinnredning baderomsmøbler tre baderomsfliser travertinfliser moderne baderomsinnredning dusj badekar bad fliser travertin fliserBaderomsinnredning, baderomsfliser, travertinfliser, moderne bad Baderomsinnredning dusj glassvegger bad fliser travertin fliser Bad fliser-travertin fliser-badekar-dusj Baderomsfliser, travertinfliser, baderomsfliser, baderomsdesignBaderomsfliser travertinfliser gulvfliser veggfliser Baderomsfliser, travertinfliser, innebygd badekar, rustikk baderomsinnredning Frittstående badekar med travertinfliser på baderom Baderomsfliser travertinfliser frittstående badekar fliser Baderomsfliser travertinfliser frittstående badekar brune toner Baderomsfliser, travertinfliser, frittstående gulvfliser, rustikk Baderomsfliser, travertinfliser, gulvfliser, veggflisermoderne baderomsinnredning dusj bad fliser travertin fliser rustikke baderomsinnredning, baderomsfliser, travertinfliser rustikk baderomsinnredning bad fliser travertin tre speil rustikk baderomsinnredning, baderomsfliser, dusj i travertintre Travertin fliser frittstående badekar fliser