Rent og sunt keramisk soveromsgulv

Det er sjelden du velger keramiske gulvfliser på soverommet. Hovedårsaken til dette er at disse rommene er designet for myke, elastiske gulv som tepper, kork eller vinylgulv. Likevel har flisene mange egenskaper som gjør at de ser veldig stilige og elegante ut på soverommet.

Frisk luft hjemme – gulvflisene har vakre, glatte, solide overflater som gjør det enkelt og enkelt å rengjøre smuss og støv. Mesteparten av tiden rengjør du flislagt gulv med en rengjøringsklut eller en mopp, slik at du alltid holder luften i rommet frisk og ren, spesielt hvis du har pusteproblemer.

Tahoe – Zona Notte fliser på soverommet

Enkelt vedlikehold – Siden gulvflisene er ekstremt stabile, tåler de store belastninger. Alt du trenger å gjøre er å støvsuge gulvet regelmessig og rengjøre det med en mopp.

varighet – gulvflisene er designet for å vare lenge. Solide, sterke og ugjennomtrengelige Cerdomus -fliser tåler de tøffeste belastningene og blir ikke lett skitne og riper.

Vi ønsker å tilby deg samlingene av Cerdomus fortsett å presentere, denne gangen retter vi oppmerksomheten mot flisene på soverommet og de elegante møbleringsløsningene og gulvene der.

Arya design i rødt

Arya i blått

Glatt og smidig

Chrome Zona Notte

Villa på fjellet

Contempora fliser

Dynastiet Zona Notte

Barrique i treutseende

Grå veggdesign

smi zona notte soverom seng grå farger

Barnerom med gulvfliser

forge zona notte veggdesign cerdomus

Hiros produktlinje

  Impero Zona Notte

Kyrah -fliser av Zona Notte skaper en rustikk atmosfære

Lyse, komfortable soverom

Lily gulvfliser

Hvite og brune mønstre

Pietra d’Assisi

Pietra di Borgogna

Nøytral fargedesign

Rok Zona Notte

Savanna har en praktfull tre -effekt

Pop art lerret

Tahoe på soverommet

Zona Notte luksus soverom design