Nå er tiden kommet! Om noen dager skal vi feire den vakreste kjærlighetsfestivalen i hele den årlige kalenderen. Evig kjærlighet feires på Valentinsdag, og derfor er alt relatert til emnet oppdatert og fokus for vår oppmerksomhet. På nettstedet vårt kan du finne gode ideer for å feire Valentinsdag, fra festlige dekorasjoner til festen din 14. februar eller en middag med lys for to hjemme til romantiske gaveideer for ham og henne til valentinsdagmenyen. Vi vil gi deg smarte tips slik at du kan tilbringe en flott og uforglemmelig fest med din kjære. I dag vil vi se spesielt på gaveideene til Valentinsdag. I denne artikkelen vil vi vise deg 3 planter som bringer lykke og kjærlighet inn i hjemmet. Disse anses til og med å være ekte lykkesjarm blant innendørs planter. De kan også lage den perfekte kjærlighetsdagen.

 Til Valentinsdag kan du gi din kjære et husplante som vil love dem all lykke i verden.

Heldig sjarm planter vakre hvite blanke blomster Hoya voksblomst

  • Er det noen heldig sjarm blant innendørs planter?

Pessimister stiller alltid dette spørsmålet. Men vårt svar på det er: ja! Det er slike planter som kan bringe personlig lykke til hjemmet ditt. På den ene siden har de en spesiell symbolsk kraft, som for eksempel den heldige kløveren. Disse sammenlignes med en heldig krone, heldig gris, hestesko, marihøne eller skorsteinholder.

På den annen side, ifølge Feng Shui -doktrinen, har den typiske lykkesjarmelen blant innendørs planter en sterk effekt på vår velstand, våre kjærlighetsforhold og personlige lykke. De fremmer den positive energien i dine fire egne vegger og øker på denne måten ditt velvære. De har en beroligende effekt på sjelen og kroppen og lar deg starte en ny, lykkeligere fase av livet.

Lykkekløveren er en ekte lykkesjarm! De fire bladene har vært et symbol på flaks siden middelalderen.

Heldig sjarm planter heldigkløver firbladet tre sorrel heldig symbol

  • Som er den heldige sjarmen blant innendørs planter?

Innendørs planter som presenteres nedenfor er ikke bare en fin dekorasjon hjemme, de er i stand til å virke på energinivået vårt, holde det høyt og forbedre humøret. Her er våre tre favoritter som vil bringe lykke og kjærlighet til hjemmet ditt.

Den lyse røde blomsten til flamingoblomsten er veldig attraktiv.

Heldig sjarmplanter Flamingo blomst attraktiv lys rød blomst

  1. Flamingo blomst (Anthurium)

Flamingoblomsten eller anthurium (vitenskapelig navn Anthurum) er også kjent som svovelblomst eller candytuft. Bak alle disse navnene er det en attraktiv tropisk plante som tilhører lønnefamilien. Mellom 800 og 1000 arter er for tiden kjent. De scorer alle med en vakker blomst, vanligvis farget lys rød. Men det er arter med en hvit eller rosa bladblad som stikker ut over de lysegrønne bladene. Avhengig av sorten, kan flamingoblomsten bli 30 til 80 cm. Hun liker ikke direkte sol, men hun liker høy luftfuktighet i rommet. Velg et lyst sted for anthurium, der det er beskyttet mot trekk, og det vil glede deg med sine slående blomster nesten hele året.

 Anthurium- eller flamingoblomsten symboliserer mannlig styrke, tapperhet og lidenskap.

Heldige sjarmer planter anthurium vakker lyse rød blomst mannens flaks

Flamingoblomsten kalles fortsatt populært “menns lykke” og gis ofte til menn ved forskjellige anledninger. Blomsten skal symbolisere tapperhet, lidenskap og frihet, alt som menn faktisk liker. Det er også akseptert som et symbol på lidenskapelig kjærlighet og nytt liv.

 Enkeltbladet imponerer med sine fine hvite blomster.

  1. Enkelt blad (Spathiphyllum)

Enkeltbladet (Spathiphyllum), i likhet med anthurium, kommer opprinnelig fra de tropiske områdene i Sør -Amerika og er kjent under navnene kappeblad, bladflagg eller fredslilje. Blomsten ser ekstremt elegant ut med sin langstilkede, løkformede blomst. Omtrent 50 forskjellige arter av Spathiphyllum er kjent, som alle er ekte iøynefallende i rommet. Denne stueplanten foretrekker en halvsolrik beliggenhet og fuktig inneluft, uten direkte sol. Om vinteren må romtemperaturen ikke synke under 16 grader, om sommeren ikke overstige 25 grader C. Det ene bladet antas å være en magisk blomst. Det kalles fremdeles “kvinners lykke” og skal bringe ekte kjærlighetslykke til kvinner. Et navn på denne stueplanten har derfor blitt etablert på folkemunne: den kalles “blomsten som forandrer livet”.

Den grønne liljen bringer et friskt notat inn i atmosfæren og regnes også som en lykkesjarm.

Heldig sjarm planter grønn lilje gir et nytt notat og lykke til

3: grønn lilje (Chlorophytum comosum)

Den grønne liljen (Chlorophytum comosum) er veldig populær blant oss på landsbasis. Det er et robust, lite krevende og lettstelt husplante som pryder nesten alle hus og hager. Og det er riktig, fordi den grønne liljen tilskrives egenskaper som mange andre grønne planter mangler. Hun bør bringe kjærlighet inn i huset og støtte familiens lykke. Grønn lilje gis ofte til barnløse par som ønsker avkom. Det antas at denne stueplanten vil bringe lykke til hjemmet. Det bringer gjensidig forståelse og harmoni i familieforhold, som er grunnlaget for et lykkelig liv.

Rødt er kjærlighetens farge. Gi din kjære en hibiskus med vakre røde blomster til Valentinsdag!

Heldig sjarm planter hibiscus vakker rød blomst symbol på kjærlighet

  • Flere stueplanter for lykke til

I tillegg til de tre stueplantene som er vist ovenfor, er det også andre som antas å være ekte lykkesjarm. Disse er ikke bare attraktive, men har også en veldig positiv effekt på følelsene våre og hjelper oss med å finne ny lykke, rikdom og et langt familieliv. Her fortsetter vi listen over ekte lykkesjarm blant husplanter og håper at du finner din personlige favoritt blant dem.

Voksblomsten (Hoya) er en fin gave til Valentinsdag. Blomsten må være på soverommet og gi ekteparet ekte lykke.

Heldig sjarmplanter hvite blanke blomster Hoya voksblomst

 Det er ingen familiekrangel der fioler vokser og blomstrer vakkert.

Heldig sjarm planter fioler vakre blomster ingen familie krangel

 Den heldige kløveren eller firbladet tresorrel bringer kjærlighet og lykke rett inn i huset.

Heldig sjarmplanter hvit blomsterpotte firbladet tresorrel fin gave til Valentinsdag

 Ifølge en gammel legende sies det at pengetreet bringer rikdom til eierne.

Heldig sjarmplanter Pengetre gir rikdom

 De små grønne bladene er hjerteformede og symboliserer kjærlighet.

Heldig sjarm planter penger tre hjerteformede grønne blader

Calathea eller Korbmarante er et lettstelt husplante

Heldig sjarmplanter Calathea Korbmarante lettstelt husplante

 … og regnes også som en ekte lykkesjarm.

Heldig sjarmplanter Calathea Korbmarante gir lykke og kjærlighet

Myrt eller brude myrt blir ofte gitt til nygifte og ønsker dem lykke til og et langt familieliv!

Heldig sjarmplanter myrt gir lykke til og langt familieliv