Feng Shui om beskyttende og komfortfunksjoner til husplanter

Ifølge Feng Shui skaper ikke et lukket rom det sunneste energimiljøet. Det er forskjellige løsninger på hvordan dette kan endres til fordel for beboerne.

Plantene har denne evnen, for eksempel. De filtrerer luften i rommet og øker oksygeninnholdet. Du kan fortsatt lade atmosfæren med positive ioner.

Feng Shui -planter – bambus

heldig bambus innendørs planter blomsterpotte vase asia fargerik

Omfang av positiv effekt

Den positive effekten av plantene sprer seg rundt dem over et område med en radius på 1 til 2 m. Dette må tas i betraktning når du plasserer dem. Riktig utvalgte og distribuerte husplanter kan betraktes som ly.

Disse vil gjøre det umulig for fremmede eller andre faktorer å belaste huset ditt med negativ energi.

Innendørs planter gir hjemmet positiv energi

feng shui innendørs planter asiatiske stil hjemme ideer aloe vera potteplanter

Vakre innendørs planter – orkideer

feng shui innendørs planter orkideer potteplanter

Planter som levende vesener

Feng Shui ser på planter som levende vesener. De bruker chi -energien akkurat som vi alle gjør. Samtidig er de sin egen energikilde.

Så for at plantene skal oppfylle sin beskyttende funksjon, må de også behandles veldig godt. Elsk plantene dine, vanne dem regelmessig, og de vil takke deg med god energi.

Livlig romdekorasjon i henhold til Feng Shui -læren

vakre innendørs planter lettstelt åpne vegghyller grønne planter

Områder der det ikke anbefales å plassere innendørs planter

I følge Feng Shui er det visse soner der plasseringen av planter må unngås. Fremfor alt er dette rommene der kommunikasjonen skal foregå fritt. Plantene har en beskyttende funksjon og de blokkerer utvekslingen mellom forskjellige energifelt. I kommunikasjon kan dette bety at visse meldinger som plantene oppfatter som negative blir blokkert under kommunikasjonsprosessen. På denne måten kan et problem ikke forstås og kan derfor ikke løses.

Plantene har en beskyttende funksjon og de blokkerer utvekslingen mellom forskjellige energifelt

Feng Shui Planter Potteplanter Gulvfliser Sjakkbrettmønster

Kaktus, sukkulenter og andre stikkende planter 

Ikke alle planter har gunstige effekter. De med pigger, for eksempel, må brukes veldig forsiktig i interiørdesign. Du bør være borte fra mennesker slik at de ikke påvirker dem negativt. Men hvis du bestemmer deg for å gå med dem, legg dem på ikke så åpne steder og bytt dem ut i takt med sesongene.

Arrangementer av tørre planter, blader og kvister får heller ikke være veldig nær mennesker.

Kaktus, sukkulenter og andre lette stellplanter

Feng Shui levende levende dekorasjon Feng Shui innendørs planter

Fargede potter

feng shui planter sukkulenter kaktus positiv energi

Feng Shui om planter med runde blader

I motsetning til de stikkende plantene, er disse med runde blader spesielt velkomne i huset ifølge Feng Shui. De gir ikke bare beskyttelse, men også mildhet i pendling og gir enda mer komfort til de fire veggene dine.

Money tree – en potteplante som bør finne et sted i hvert hjem

feng shui innendørs planter levende ideer lettstelt pengetre

Klipp blomster i vaser

Dekorasjon med snittblomster i vaser er ikke veldig gunstig, ifølge Feng Shui. Dette er døde skapninger som sprer undergangens energi i hjemmet vårt. De skadede stengene er også bærere av dårlig energi. De tiltrekker seg også de utenfra og inn.

Positiv energi gjennom snittblomster

Feng Shui -planter kutter blomster hageplanter

Ifølge Feng Shui kan de plukkede plantene sammenlignes med skadde mennesker.

Feng Shui -eksperter er i utgangspunktet for bruk av innendørs planter i interiørdesign. Imidlertid er det avgjørende at de distribueres riktig slik at beboerne føler seg beskyttet. Samtidig må det være en avstand mellom dem og mennesker slik at kommunikasjonen i rommet ikke blokkeres.

Vaser og dekorasjoner laget av plukkede planter regnes som negative, det samme er den med tornene. Det er bedre å unngå dekorasjon med tørre planter.

Vaser og dekorasjoner laget av plukkede planter

Feng Shui planter kutte blomster hageplanter dekorasjon

I lys av det faktum at de klippte blomstene anses som kilder til dårlig energi av Feng Shui, er hage og potteplanter veldig viktige. Men hvordan forholder Feng Shui seg til hagen??

Hvis vi har muligheten, bør vi definitivt ta vare på en hage. Det symboliserer universet og beskytter huset ditt mot negative energier. Også her skal alt virke harmonisk og tydelig. De runde formene og bladene skal dominere. Alle plantearter bør ha nok plass til vekst og utvikling, og de tørre bladene bør fjernes og rengjøres så snart som mulig.

Potteplanter som vakre vindusdekorasjoner

Feng Shui bilder innendørs planter terrasse design positiv energi

Liten Feng Shui -hage hjemme

Feng Shui Living Feng Shui Garden Ideas

De stikkende plantene og kaktusene får ikke dominere. De burde være mye mer på stedene der de ikke direkte kan påvirke harmoni og kommunikasjon i huset.

Du må også passe godt på plantene i hjemmet og hagen din, slik at de gir deg det beste av seg selv.

Lag en rolig zen -atmosfære

feng shui planter asiatisk stil hjemme ideer grønt design feng shui planter asiatiske stil hjemme ideer lettstelt innendørs planterFeng Shui planter potte stue feng shui planter levende ideer positiv energi palmetrær feng shui planter stue stue ideer som er lette å stelle innendørs planter Feng Shui Planter Innendørs planter som er lette å ta vare påfeng shui innendørs planter lettstelt levende ideer positiv energi innendørs palmer feng shui innendørs planter levende ideer positiv energi skrivebord feng shui planter stue levende ideer positiv energi innendørs palmer lucky chestnut potteplanter bilder planter ideer roser planter innendørs planter bilder planter ideerbue hamp plante lettstelt rom planter planter ideer hjem ideer feng shui planter bambus