I hagen eller på balkongen, på takterrassen eller som romdeler på kontoret – planter er en skikkelig allsidig når det gjelder innredning og dekorering med blomster og planter. Kjedelige keramiske blomsterpotter som raskt utvikler en patina og viser sprekker etter den første vinteren ute er definitivt en match. Moderne plantemaskiner i et stort utvalg av former, farger og teksturer er absolutt i. De imponerer med sin allsidige bruk, elegante design og ekstreme holdbarhet og er rett og slett ideelle for din innendørs og utendørs permanente greening.

Hva skiller gode plantemaskiner?

Selv om farge, form og størrelse er mer et spørsmål om smak, er de riktige materialene de viktigste kriteriene når du skal kjøpe en plantemaskin. Fordi det er nettopp dette som deres levetid og langsiktige skjønnhet er avhengig av. Du vet allerede: Når du kjøper billig, kjøper du vanligvis to ganger. Og det trenger det ikke å være. Derfor er det ekstremt viktig å bruke materialer av høy kvalitet og førsteklasses produksjon når du velger planter.

fargede aksenter med planter

Spesielt for utendørsområdet bør plantemaskiner være optimalt værbestandige, det vil si at de skal ha god frost- og UV-motstand og også være optimalt støtsikre og bruddsikre. Fleksibilitet og lett vekt er selvfølgelig også veldig viktig, fordi større plantemaskiner kan flyttes relativt enkelt. Som et resultat blir store systemer, terrasser eller interiører omstrukturert og nylig innredet.

planter ideer hage

Følgende er en kort oversikt over de vanligste materialene for planter og blomsterpotter, inkludert fordeler og ulemper:

  • Glassfiber – et innovativt og ekstremt robust materiale som anbefales på det sterkeste for plantemaskiner. Denne sammensetningen av syntetisk harpiks og glassfibre er optimalt værbestandig og også veldig lett. Ved hjelp av steinblandinger kan et stort utvalg av visuelle effekter opprettes, for eksempel: B. terrakotta, betong, stein eller leire.
  • sink – Sinkplanter er ganske rimelige og svært lette. De kan flyttes veldig enkelt og kan males i forskjellige farger. Det er imidlertid tilrådelig å unngå været på lakkerte fartøy på grunn av uteområder.
  • rustfritt stål – dette langvarige, edle materialet ble ikke kalt dette for ingenting. Den er robust, forblir alltid rustfri og kan behandles på mange forskjellige måter og ser matt, skinnende eller riper ut, avhengig av din smak. Selvfølgelig har fortreffelighet og høy utholdenhet også sin pris.
  • plast – veldig fleksibel og billig, i motsetning til rustfritt stål, er dette materialet ofte å foretrekke når du kjøper plantemaskiner. Plantegryter er hovedsakelig laget av plast ved hjelp av den såkalte roterende produksjonen eller sprøytestøping. Plast av høy kvalitet har høy UV-motstand, er ganske holdbar og ekstremt lett å ta vare på.
  • Poly rotting – dette stoffet er helt klart en av klassikerne, spesielt når det gjelder design av hage og terrasse. Dets konsise utseende og behagelige følelse gjør den meget egnet for produksjon av plantemaskiner. Uansett, sørg for at materialet er UV- og fuktresistent, slik at du kan nyte plantene dine lenger.

planter moderne designterrasse

Så ta deg god tid og bestem deg for de riktige materialene for plantemaskinene dine og finn produsenter og leverandører av høy kvalitet på stedet eller online som vil hjelpe deg med ord og gjerninger. Bedre å ta på "Laget i Tyskland" Plantemaskiner av beste kvalitet, som er dokumentert med et testsertifikat og har lengre garanti.

planter moderne terrassedesign

Bruk plantemaskinen som pynt

For øyeblikket er gråtoner og svart nyanser når det gjelder farger for moderne planter. Farget på denne måten ser plantemaskiner ganske stilige ut, spesielt med en høyglanset finish eller med et betongutseende. Du kan selvsagt også velge et par ferske fargesprut i hagen eller i rommet og stole på lette plastplanter. Men kanskje du foretrekker et bestemt utseende, for eksempel B. stein, terrakotta eller leire? Da er de robuste glassfiberproduktene akkurat det du trenger. Det såkalte rustutseendet har blitt veldig trendy i det siste. Dette oppnås best ved bruk av rustfritt stål, også kjent som cortenstål. Plantekrukker og blomsterpotter laget av dem passer perfekt inn i ethvert utendørsområde og lakkeres inn i interiøret.

Vi håper vi virkelig kunne hjelpe deg med å velge planter og gi deg en ekstra hjelp av forslag. Forskjønne hagen din, balkongen eller terrassen, så vel som dine egne fire vegger med friske planter og praktfulle blomster, som er stilfullt iscenesatt i de rette plantene og nyter den beste kvaliteten og den høyeste estetikken i ett.

rust utseende planter på terrassen

fargerik plastplanter