hagedesign ideer grønn hagebenk metall gulvfliser

Hage benk i metall – utstyr hagen med en vakker benk

Hagedesignet gjenspeiler vanligvis din livsstil. Hagen skal være et spesielt sted som inviterer deg til å hvile og slappe av. Så det må være behagelig. Og fordi hagemøbler er nøkkelen til vakkert hagedesign, investerer du så mye krefter og tid i å velge det.

Så kommer du til spørsmålet om hva slags hagemøbler du må velge. Skal disse være laget av tre eller rotting? Og hvorfor ikke laget av metall? For de som ønsker å stole på metallmøbler i hagen, har vi satt sammen et bildegalleri med stilige metallbenker for utendørs bruk. For hva er en vakker hage uten en hagebenk?

Ryggstøtten på hagebenken er i form av en vakker sommerfugl. Attraktiv og original, ja?

hage benk metall sommerfugl uvanlig design

Metallbenker gir stilige sitteplasser

hagedesign ideer metall møbeldesign utendørs

Moderne design, som er en blanding av metall og stein

hagebenk metall stein moderne design hagemøbler

Hagebenken er vanligvis plassert litt til siden av hagemøblene. Et vakkert, bortgjemt avslapningsområde blir til, hvor du på fine dager kan nyte fred og ro og naturens prakt. Selv etter en anstrengende dag på jobben er det en fantastisk opplevelse å dvele på hagebenken.

Hele møbelet er et vakkert kunstverk laget av ornamenter

hagedesign ideer hagemøbler metall hagebenk ornamenter

Hvis du vil gi hagen din et fint vintagelook, er en hagebenk laget av metall veldig egnet

hagebenk metall hvit sommerfugldesign

En vakker hagebenk kan være aksenten i din moderne hage. Disse laget av metall er preget av et elegant utseende og tiltrekker seg raskt oppmerksomhet. De skaper et fint sittegruppe for lange ettermiddags- eller sommerkveldssamtaler. En benk i hjørnet av hagen gir også en flott mulighet til å lese en bok uforstyrret eller å være alene med tankene dine.

Tre og metall ser spesielt stilige ut sammen når de kombineres

hage benk metall tre kombinasjon ornamenter

Hagebenk metall er et elegant sittegruppe for utendørs. Plasser hagebenken hvor som helst på plenen, på verandaen eller ganske enkelt på gårdsplassen. En metallbenk kan lett gi utsiden et vintage -utseende. Hagenbenkene i metall kan også være moderne. Laget av jern eller aluminium, med ornamenter eller ikke, er hagebenker i metall vakre iøynefallende i hagen.

En hvit hagebenk gir utsiden et mildt, feminint utseende

hagedesign ideer hagebenk hvit metall aluminium

Hvis hagemøbler i metall tilsvarer din livsstil, må du velge mellom stilige design som får utendørsområdet til å virke sjarmerende. Hagestoler og hagebenker av metall gir hagen et utsøkt utseende. Hva gjør Hagen benk metall og de andre metallmøblene et godt valg for hagen? Metallmøbler fungerer godt utendørs. De varer lenge og ser til og med bedre ut over tid.

Et utsøkt og samtidig koselig eksteriør kan enkelt oppnås med utemøbler av metall

hagebenk metall svart teppe hageplanter

Hagebenk med et vakkert ryggstøtte

hagebenk metall svart småstein hageplanter

Dekorer hagebenken med kasteputer

hagebenk metall setepute hagedesign plenegulv