hagedesigneksempler sofa farget kasteputer krakk

Eksempler på hagedesign – La hagen fremstå som en unik scene

I denne artikkelen vil vi dele noen kule ideer med deg om hvordan du designer hagen din på en elegant måte. Hver av disse Hagedesign Eksempler representerer et reelt mesterlig scenario om hvordan uteområdet kan fremstå som et attraktivt rom.

Steinmur og åpen peis

moderne hagedesign åpen peis hageveggstein

Utenfor, enten du er i hagen eller på terrassen, kan du aldri kjede deg, spesielt hvis du tilbringer fritiden din med kjære. Men i de tilfellene der utsiden er smakfullt designet av en spesialist, virker alt bedre. Harold Leidner og hans selskap er spesielt kjent på eiendomsmarkedet i en av bydelene i Texas i USA. Vi vil gjerne presentere disse menneskene for deg i dag, fordi de har implementert bemerkelsesverdige prosjekter i utformingen av eksteriøret.

Krydre hagen med rik planting

hagedesigneksempler planter friske trapper

Ved å skape disse fascinerende luksuriøse eksteriørene, som fremstår som en fortsettelse av og er i harmoni med den spektakulære interiørdesignen, har landskapsarkitekten og teamet hans vært mesterlige i alle detaljer.

Velge stilige hagemøbler

hagedesigneksempler elegante hage hvite lenestoler

I det spennende bildegalleriet med prosjekter vil du se perfekt utformede utearealer, noen ligger på takterrasser, andre gir en dramatisk utsikt over hele hagelandskapet.

Dekorer utendørsområdet smakfullt

moderne hagedesign hageskulptur hest elegant plantebeholder

Integrer vannsystemer i utformingen av utsiden

hagedesigneksempler stilig innredning vannsystem

La oss ta det neste bildet som et eksempel på hvor inspirerende en hage kan være. Hvis du sitter et sted på denne takterrassen, kan du enkelt påta deg rollen som en regissør som henter inspirasjon fra byen som skinner om natten.

Se på byen

hagedesigneksempler takterrasse elegant moderne byutsikt

Eller du kan spille sjakk med venner utenfor, og det romantiske nattlige landskapet ville være den beste belønningen.

Vær kvikk når du designer hagen din

hagedesigneksempler lenestol som spiller sjakk

Det ville også være mulig å designe eksteriøret på en slik måte at man skaper en atmosfære som minner om Toscana.

Store paraplyer sørger for rikelig med skygge

hagedesigneksempler liggestoler planter svømmebasseng

Når det gjelder det riktige materialet for hagedesign, er smijern det! Dette er alltid et klokt og estetisk valg for innredning av uteområdet. Dette klassiske materialet kan brukes i alle slags hagedesign, uansett om det er tradisjonelt eller moderne.

Stilig sett med hagemøbler

moderne hagedesign smijern møbeldesign

Utstyr hagen med en pergola

hagedesigneksempler pergola komfortable møbler

Svømmebassengene og vannsystemene har lenge vært et sentralt og spesielt effektivt element i utformingen av eksteriøret. Den kjølige strålingen i vannet står i kontrast til varmen fra ilden i den åpne peisen eller i peisen, selv med det myke lyset fra nattbelysningen, et svømmebasseng eller vannsystem er de rette blikkfangene i utendørsområdet.

Brann, vann, farge …

moderne hagedesign vannbrannkontrast

Belysningen har evnen til kvalitativt å påvirke utseendet på hagen, den unike utestuen. Dette er noe landskapsarkitektene smart utnytter når de designer utearealet.

Belys hagen attraktivt

hagedesigneksempler attraktiv belysning stuemøbler

De åpne peisene bidrar til å skape en fantastisk følelse av komfort og romantikk. Deres tilstedeværelse i hagen ville bare gjøre timene tilbrakt ute i hagen mer estetisk og følelsesmessig meningsfylt.

Design hagen med steiner

moderne hagedesign åpen ildstein

Har disse forskjellige Hagedesign Eksempler Inspirert deg nok? Alle bildene utstråler mye sjarm og eleganse, men du har allerede lagt merke til det, ikke sant? Ha nok ideer til å sette deg selv i skoene til en landskapsarkitekt, slik at du kan nyte flere hyggelige utendørsopplevelser?

Minimalistisk hagedesign med åpen peis

moderne hagedesign peis kaste puter minimalistisk

Integrer utekjøkkenet i hagen

moderne hagedesign elegant utekjøkken pergola

Lag et komfortabelt sted å slappe av

moderne hagedesign pergola stilige møbler rundt hagebord