hagedesign minimalistisk hagedesign moderne hagedam rektangulær

Ting å vite om hagedesign

Å ha din egen hage er ekte lykke. Du trenger ikke bare å vedlikeholde dette regelmessig, men også forme det etter din egen smak. Dette er den eneste måten å slappe av og nyte de fantastiske solfylte dagene i tillegg til de rolige varme nettene. Avhengig av hvilken innredningsstil du liker, kan du velge hvilken som helst hagedesign.

Komfort og klasse kan oppnås i alle mulige stiler. Hvis du vil at den skal være helt profesjonell, trenger du definitivt en kunnskapsrik hageplanlegger. Men hvis du har lyst og har nok kreativitet og manuelle ferdigheter, kan du tørre og lage ditt eget hagedesign.

Hvis du liker rette linjer og er mer av den perfeksjonistiske typen, er det beste alternativet å gå for den minimalistiske hagedesignen. Du kan se et godt eksempel på dette på bildet ovenfor. Minimalistisk hagedesign kombineres med frodig grønt og mye vann. Her danner stilig design og natur en balansert enhet og tilbyr en sofistikert, stille atmosfære for avslapning og stille samtaler.

Ren komfort

hagedesign dekket terrassesofaer salongbord

For de som foretrekker å kombinere komfort med en avslappet stil, vil denne ideen ovenfor være ganske passende. Lag et koselig sittegruppe. Et terrassedeksel og komfortable sofaer og lenestoler ville være ideelt. Salongbordet bør under ingen omstendigheter mangle. Topp det med myke kasteputer og lysestaker.

Fjernøsten visdom i din egen hage

hagedesign japansk feng shui sandstein

Hvis du lengter etter mer balanse i hverdagen, kan du prøve det med en Feng Shui -hage. Typisk for denne hagetypen er store naturstein, hvit sand, steinlykter og eksotiske trær. Alt ser harmonisk og balansert ut og har på denne måten også en veldig avslappende og avklarende effekt på betrakteren.

Langt øst fortsetter det med minihagedammen

hage design terrassebord mini hage dam

Har du noe for engelske hyttehager? Så ta en titt på det nydelige hagedesignet nedenfor. Et element som absolutt ikke bør mangle er rosene. Det beste du kan gjøre er å designe en fantastisk rosenbue eller få tak i utvalgte rosenbusker, som vil bringe deg med sine flotte blomster hele sommeren.

Sommerromantikk i engelsk stil

hagedesign engelsk hagehytte rose arch

En fargerik blanding av blomster er også et anbefalt alternativ

hagedesign sommerblomster plen

Plantede fyllinger ser alltid veldig søte og stilige ut

hagedesign steinvegg gips

Og når det gjelder å designe med stein, er permakulturkonseptet en utprøvd metode. Spesielt folk som liker organisk design setter virkelig pris på slike strukturer. Vanligvis er dette steinspiraler. I mange tilfeller kan imidlertid permakulturen også utformes i andre figurer, som det kan sees nedenfor.

Massive steiner og rennende ringer

hagedesign steinhage runde former permakultur

Og akkurat her er punktet hvor vi ønsker å gå videre til den mer moderne, mer minimalistiske designen. Kombiner forskjellige geometriske former med verdifullt tre og frodig vegetasjon.

Stripet plen og pergola i tre

hagedesign geometriske former plen tre pergola

Med denne typen design har du også mange muligheter og et mangesidig utvalg av mønstre og materialer. Marmor, granitt, småstein og glass er veldig populære og populære.

Finn det rette hagedesignet for deg og implementer det med tålmodighet og kjærlighet! Ha det veldig gøy med det!

Sjakkmatmønster og hvit marmor

hagedesign småstein firkantede former benk marmorbord

Den subtropiske vegetasjonen og middelhavsstilen passer perfekt til den minimalistiske hagen

hagedesign mediterransk teft subtropiske vegetasjonssteiner

Du kan fremheve naturlige elementer som vann

hagedesign moderne design fontene vask dam

Naturlig tre og småstein kommer sammen på en elegant måte

Hagedesign plenblokker av trestein, keramiske blomsterpotter

Moderne hagemøbler for mer raffinement og sofistikert komfort

hagedesign rotting lenestol spisebord peis solbeskyttelse