hagedesign hage belyse lysekrone

Magiske hagelys – belys hagen på en fantastisk måte

 Vil du sette en aksent i hagen? Vil du ha god belysning i hagen om natten? Leter du etter slike hagelys som virkelig belyser hagen din? Ja, alt dette matcher takk Hagelys ganske mulig.

Lys opp hagestien

hagelys hagesti belyser grønn plen

De forskjellige modellene

Dusinvis er modellene av Hagelys i spesialforretningene som tilbyr dem. De er forskjellige i form, nyanser, men også i kapasitet. De myke gule lysene passer for de små hagene. De hvite ser grunnleggende bedre ut i edle konsepter.

Lag en romantisk atmosfære

hage design hage belyse hagestien aleen blomster

Sett aksenter med belysningen

hagedesign ideer hage belyser utsiden

Aksentbelysning

Aksentbelysning er et moderne tema innen hagedesign. Man kan dermed tiltrekke oppmerksomhet til et bestemt område. Hvis du bruker det dyktig, vil du absolutt kunne gjøre utsiden mer tiltalende. Du ville oppnå en utrolig effekt hvis du for eksempel plasserte dem rundt svømmebassenget. Speileffektene i vannet vil forvandle dette området til en kunstig installasjon.

Lys rundt svømmebassenget

hagelys svømmebasseng lyser opp planter

Lag et fantastisk avslapningshjørne for sommerdagene

landskapsbelysning belysning hage rekreasjonsområde om natten

Du kan gjemme mye

Er hagen din en byggeplass? Har du altfor mange ting som ligger og prosjekter som vil ta en stund å fullføre? Ikke bekymre deg fordi du kan gjennom den smarte plasseringen av Hagelys oppnå et ferdig utseende selv under disse omstendighetene. Ved å bruke aksentbelysning kan du ikke bare markere visse områder. Du vil også kunne gjøre noen områder usynlige ved å bokstavelig talt sette dem i skyggen.

Fremhev visse områder i hagen

hagelys hagelys ideer separate områder

Denne metoden fungerer forresten også innen interiørdesign. Hvis du legger sterke aksenter på ikke så tiltalende områder i interiøret, er de ikke lenger så merkbare.

Solar hagelys – et stadig mer populært alternativ

Solar Hagelys har vært veldig populær i en årrekke. De ble først kjøpt av eksperimentglade mennesker. Men så lærte du at disse også er veldig praktiske. De er veldig enkle å installere. Solar Hagelys representerer en fantastisk løsning for store områder.

Elegante sollys i hagen

hage design hage belyse sol hage lys

Men de skal ses på som en tilleggsløsning. På solrike og varme dager som går langt ut på natten uansett, vil du skape en magisk atmosfære i hagen din. Dette fungerer fordi de akkumulerer lys fra solen i løpet av dagen, som de avgir i mørket. Som det er godt forstått, trenger soner der permanent belysning er nødvendig en annen formel.

Nøye planlegging av fordelingen av strømtilkoblingene

Du bør være veldig forsiktig når du planlegger installasjon av hjemmekontakter. De må plasseres på et komfortabelt sted. Videre må de være ideelt beskyttet mot de ytre værforholdene. Hvis du vil ha en viss luksus, velger du også mekanismer for å regulere lyset. På denne måten kan lysstyrken enkelt reguleres. Tenk også på naboene dine. Belysningen din må ikke være for påtrengende. Det er best å snakke med dem slik at du kan løse dette spørsmålet på forhånd.

Sett lys hvor som helst i hagen

hagelys trapper hage dekorasjon fortau

Hvor sitter du vanligvis??

de Hagelys må være vakker, men også plassert på en praktisk måte. Til syvende og sist er dette ikke et bilde, men et sted hvor du vil være. Spisebordet og de andre stedene du vil hvile bør være noen få meter fra sitteplasser. Fordi du spiser og slapper av der. Du vil ikke at mange insekter skal fly rundt deg, gjør du? Det sterke lyset tiltrekker dem!

Passende hagebelysning vil få nettene i hagen til å se fantastiske ut

hagelys hage bord stoler planter hagegjerde

Gå original med hagebelysningen

hage design hage belyse hagesofa hagebord tregulv

Lys rundt ale

hagelys elegant belysning hage

Bruk lyset med stil

hagelys elegante hagemøbler planter

Lys opp trappene

hagedesign hagebelysningstrapper lyser