hagedesign hagevogn vintage blomsterpotter

Trenger friske ideer for hagedekorasjonen din?

Selv en kort spasertur gjennom kolonihagene i nærheten kan gi deg friske ideer for hagedekorasjonen din. Det er nesten ingenting som ikke er der. Du har sikkert allerede implementert eller tenkt opp mye selv. I dag har vi fortsatt noen kreative dekorasjonsideer for hagen din om sommeren.

I denne varme, avslappede sesongen er nesten alt når det gjelder farger og former tillatt. Solen flyter gjennom alt rundt deg og gir omgivelsene en fantastisk, nesten magisk atmosfære.

La oss starte med plantene. Disse er på ingen måte bare beregnet for innendørs bruk. Effektive blomsterpotter, spesielt de du kan lage selv, er et verdifullt tillegg til hagedekorasjonen din. Her har du valget mellom konvensjonelle plantemaskiner du kan finne på markedet og de du kan lage selv. I det andre tilfellet er upcycling veldig ofte et alternativ. Brukte gjenstander av noe slag er bare perfekte for hagedekorasjonen din. Du kan lage originale blomsterpotter av gamle sko, bokser, badekar, trillebårer, kaffekopper og mange andre gjenstander med svært liten innsats.

Mobil blomsterpotte laget av gammel trillebår

hagedesign gammel trillebår minihage

Ikke kast brukte sko!

hagedesign gamle sko skoholder blomsterpotter

Den gamle sykkelen er fortsatt langt fra foreldet

hagedesign gamle sykkel blomsterpotter

Sengegavlen til din gamle jernseng blir en romantisk hagedekorasjon

hagedesign gammelt hodegjerde i metall

Sukkulenter vil elske DIY -plantene dine

hagedesign saftig trillebår

Er du interessert i større prosjekter? Hva med din gamle bil som du egentlig ikke vil dele med?

Tenk globalt og handle lokalt!

hage design vw bille planter blomster

For det ultimate vintage -utseendet i hagen eller på terrassen, kan du male et gammelt metallbord eller en symaskin i en farge du ønsker. På denne måten vil du ha ekstra lagringsplass og samtidig introdusere en elegant dekorativ detalj i uteområdet ditt.

Kombiner med kurvmøbler og metalllykter

hagedesign maleri metallbord

Hagemøbler er et annet veldig viktig element i hagedekorasjon. I tillegg til den praktiske funksjonen, spiller møblene også en estetisk rolle. Prøv å bruke ukonvensjonelle møbler for å lage originale blikkfang.

Tregreiner og naturlig tre generelt er veldig populære og populære

hagedesign hagemøbler diy naturlige trerøtter

Andre mulige blikkfang er statuer eller prydfontener som i denne hagen her nede. Med samme suksess kan du også lage en hagedam eller plassere morsomme dekorative figurer her og der. De vanlige hagefigurene er frosker, skilpadder, fugler og dverger. Men du kan følge dine personlige preferanser og lage din egen spesielle hagedekorasjon.

Lag individuelle temasoner i hagen din

hagedesign ornamental fontene ornamenter statue

Hvis du bare har en liten hage eller bare en terrasse, ville en slik mini -versjon være veldig praktisk for deg. Plasser forskjellige planter og blomster i potter veldig nær hverandre. Dette skaper en fantastisk oase av planter som du vil glede deg over hver dag.

Dekorer med steiner i forskjellige former

hagedesign mini hageterrasse

Farger spiller en veldig avgjørende rolle når det gjelder hagedekorasjon. Noen få sprut maling her og der kan gjøre en stor forskjell. Mal hagemøblene dine med friske farger eller legg fargerike tekstiler som dekorative puter eller tepper på terrassen og hagemøblene for å introdusere mer glede og en munter atmosfære i utemøblene.

Fargerike striper eller chevronmønstre gir dynamikk til utsiden din

hagedesign ratan stol salongbord chevron mønster teppe

En vellykket fargekombinasjon for hagen

hage design maling benk fargerik

Sjarmerende og rustikk med en tretønne og en rund steinpeis

hagedesign steiner rund peis gammelt vinfat