Innendørs planter – elegant hjemmetilbehør til ethvert interiør

Innendørs planter gir friskhet til interiøret og skaper en naturlig god stemning. Hvis du har mange grønne planter og blomster i hjemmet ditt, vil du sikkert sette pris på den positive energien de gir liv til i rommet.

En stueplante i seg selv er fantastisk, men kombinert med en matchende planter kan den omdannes til et hjemmetilbehør av høy kvalitet. Du kan dekorere boarealet ditt på en original måte og samtidig oppdatere det merkbart "grønn".

Plantekrukker er et flott tilbehør som ikke bare er etterspurt i dine fire egne vegger. De er også en veldig populær dekorasjon på restauranter og hoteller. Innendørs blomsterpotter og planter er tilgjengelig på markedet i en rekke former og farger, samt laget av forskjellige materialer. Med litt informasjon om det, kan du finne de mest passende Plantemaskiner for ditt interiør.

Hvilke planter er egnet for innendørs bruk?

planter glassfibergull høyglans

De fleste plantemaskiner som er egnet for utsiden er også egnet for innsiden. Bare plantepotter laget av Corten -stål er spesielt designet for hagen og utendørsområdet. Men det er også de som er spesielt egnet for innendørs og er preget av en elegant og stilig design.

Plantepotter laget av glassfiber i høyglanset utseende eller potter i rustfritt stål gir interiøret en moderne karakter. Du kan velge fargen i henhold til dine individuelle ønsker for å matche interiøret. Nøytrale farger harmonerer med ethvert miljø og sterke nyanser gir elegante fargeaksenter.

Hvit glassfiberplanter i høyglans

planter glassfiber hvit

Det er andre attraktive planter til interiøret, for eksempel tremøtter med en ramme i rustfritt stål eller glassfiber som er utstyrt med perlemor. De av dere som ønsker å sette opp en rustikk atmosfære kan velge mellom rottinggryter og plantepotter laget av 100% naturlig vannhyasint. Begge skaper et naturlig utseende med en landlig teft.

Bøtter i gull eller sølv er veldig populære når du vil legge til en skinnende aksent

polert rustfritt stål planter

Massive plantepotter i betongutseende er perfekte både i et rom i industriell stil og ser flotte ut på terrassen eller i hagen. På grunn av måten de er laget på, er de også veldig praktiske ettersom de er laget av glassfiber. Derfor er de mye lettere enn plantepotter laget av ekte betong.

Plantegryter i betongutseende laget av glassfiber

planter glassfiber betongdesign antrasitt

Planterdesign er mangfoldig og orientert mot de nye trendene. Enten det er blankt eller robust, firkantet eller rundt, nøytralt eller i en lyst farge, passer plantemaskiner til enhver stil og krydrer både innendørs og utendørs områder.

Moderne planter fra vivanno.de

planter glassfiber betongdesign beige