Salongmøbler i hagen, koselige trær

Salongene i hagen og på terrassen til kjendisene

Designertipsene er gode ting. Den gode smaken er ofte individuell. Av og til kan det imidlertid også være nyttig å ta en titt på kjendisene.

Fordi de har midler til å velge det beste av det beste. Så du kan finne den der.

Komfortable salongmøbler i hagen

Salongmøbler i hagen

Med fare for å gjøre deg for sjalu, inviterer vi deg i dag til å besøke noen få hus som tilhører kjente verdensstjerner. Det ville være interessant å se om interiøret i disse husene faller sammen med din smak, ikke sant??

Zen -stil utendørs

Salongmøbler i hagen, naturlig

Det første bildet er fra boligen til skuespilleren Patrick Dempsey og kona, Jillian. Under et tak av metallrammer kan du sette deg fantastisk ned i hagen og nyte den flotte atmosfæren.

Spisestue på grusgulvet

Salongmøbler i spisebordstoler i hagen

Dette i sin tur er Trudie Styler and Stings -huset i nærheten av Firenze. Kinesisk taktekking krydder dette ellers super sjarmerende utearealet. Ved mange anledninger serveres det også mat på denne rullesteinterrassen.

Eksotisk miljø – store palmer

Salongmøbler i hagen åpner mot sjøen

Fest på verandaen

Salongmøbler i hagen

Cindy Crawford og Rande Gerber er en av de neste utvendige designene vi vil vise deg i dag. Huset ligger i Los Cabos, Mexico. Den ble kledd i Niwala Leimstein fra Spania. Setene er dekket med dekorative stoffputer. De ble designet av Ralph Lauren Home. Her ser vi også bassengterrassen til det samme huset. Bordet er omgitt av Christian Liaigre direktørstoler. Bordet ble også laget etter mål. Dibson Gittarre er en gave fra Kid Rock – noen som besøker her ofte.

Hagemøbler laget av rotting – blå puter

Salongmøbler i hagen parasoller solbeskyttelse

La oss gå videre til den utrolige uteplassen av Ralph Lauren! Dette området i hjemmet hans i New York er for underholdning og avslappet bespisning.

Robust taktekking

Salongmøbler i hagekronen

Deretter fortsetter det med Jennifer Anistons flotte terrasse. Hun samarbeidet med designeren Stephen Shadley og konverterte Harold W. Levitts bolig i Beverly Hills. Dette ble opprinnelig bygget i 1970. Det har blitt omgjort til et veldig innbydende hjørne, der venner og familie ofte blir invitert.

Fargerikt og orientalsk på verandaen

Lounge møbler i verandaen eksotisk

Her kan du se bassengdekket i huset til Diane Keaton. Huset ligger i Los Angeles Bel Air -området. Vi finner de fargede California -flisene spesielt attraktive og flotte.

Stabile tremøbler med oransje puter

Salongmøbler i hagestykket

Dekorative hengende lykter Salongmøbler i hagestemningen

Nyt solnedgangen utendørs med venner          Salongmøbler tre spisebord hage solnedgang