slapp av utenfor hagen koselig romantisk

Slapp av i en fantastisk anlagt hage

Føler du også at verden som omgir oss blir vakrere og bedre for hver dag? Informasjonsflommen kommer mye raskere. Informasjonsutvekslingen er god, og vi kan gjøre mye via Internett!

Produksjonen blir mer og mer effektiv og fleksibel, teknologiene blir mer revolusjonerende hver dag i henhold til deres karakter!

Folk kommuniserer mye mer intensivt med hverandre, og språklige grenser faller ut mer og mer. De gåtefulle hemmelighetene og mysteriene blir mindre og mindre. Men det er bra for oss?

Pergolaen er et fint sted å slappe av

slapp av i hagen gjør peisen koselig

Hagedesign med gress og planter

slapp av i hagen, lag vakre ideer

Beskyttelse mot globalisering

På den ene siden har globalisering mange fordeler. Men disse er også veldig krevende for oss. Vi kan ikke lenger finne fred! “Slapp av selv“Blir den mest brukte appellen blant folket! Hvor ofte har du sagt disse ordene selv eller bare hørt dem den siste uken??

Avslapping har blitt dyrt

Det er utrolig hvor mye penger folk bruker på avslapning. Du trenger disse for å fortsette å være effektive og lykkelige. Hjemmemøblene og spesielt visse områder hjemme har i mellomtiden vært fullstendig underordnet ideen om avslapning. Hageområdet om sommeren spiller en ledende rolle i dette. Mest av alt vil du bare flytte inn i hagen om sommeren, ikke sant??

Lag en koselig atmosfære

slappe av lage en vakker utvendig hage benk kaste puter peis

Lag et flott avslapningshjørne

ideer for hagedesign skaper et avslapningshjørne i hagen

Inkluder avslapning i agendaen din!

Vil du også “Slapp av selv“Hører du mindre? Vil du at zen -tilstanden skal bli noe normalt for deg? Integrer temaer som ro, harmoni og helse i alle områder av hjemmet ditt helt fra starten. Hvordan det ville fungere kan også forklares ved hjelp av hagenes eksempel. Tross alt er sommeren praktisk talt her, og dette er et av de mest åpenbare eksemplene, ikke sant?

Få en parasoll for å gjøre det mer behagelig for deg på solfylte dager

hagedesign ideer hagemøbler rottingmøbler grill grønn plen

Lag en fargerik atmosfære

slapp av hagedesign ideer farget rundt hagebord plante

Individuelt miljø

Før du begynner å gjøre hagen til en avslapningssone, bør du definere dine egne personlige ønsker og forventninger. Hva er det som gjør at du virkelig slapper av … Har du lyst til å trene, for eksempel svømme? Trenger du en ny berøring med vannet? Kanskje du har fått nok av begge deler i livet ditt og vil nå ganske enkelt ha en utsikt som bringer øynene og sjelen din til dyp avslapning?

Integrer et svømmebasseng i hagedesignet

slapp av i svømmebassenget og stilige utemøbler

Innovasjoner er berettiget

Du kan lage DIY -avslapningsområder med koselige møbler, hagedammer, små svømmebassenger, peis og bål. Hvis du vil slappe av, kan disse også være svært nyttige. Men hvis du har råd til å investere i profesjonelle og innovative fasiliteter, bør du ikke bli frarådet det.

Design utendørsområdet med smak

slappe av moderne uteområde plante flotte utemøbler

Lag et stilig hagelook

slappe av luksuriøse hagen svømmebasseng hvilestol

Frisk, moderne hagedesign med lyse aksenter og planter

slapp av hagedesign ideer oransje lenestol planter

Sitt komfortabelt i hagen din og slapp av …

hagedesign ideer flotte hagemøbler grønne aksenter

Fordi du har mye å tilby – svømmebassenger med massasjefasiliteter, stoler, design som bidrar til intensiv avslapning og som også sikrer en følelse av velvære rent rent visuelt. Alt dette vil spare deg for timer med avslapningsprosedyrer og spa -studioer. Så i det lange løp vil det du har betalt for være verdt det, ikke sant?

Designets spesielle rolle

Du har allerede lagt merke til at design er et av elementene på listen vår som er spesielt ansvarlig for avslapning. Det er også et typisk eksempel på hvordan du bruker “Slapp av selv“Kan integrere motto i filosofien om hagedesign. Vær først oppmerksom på linjene. Ifølge Feng Shui, for eksempel, må de guides veldig forsiktig og sammen oppnå en symmetrisk design. Farger og materialer har også en veldig sterk psykologisk effekt. Bare se på hagedesignet ditt igjen når det gjelder avslapningen du vil oppnå.

Gjør uteområdet stilig og funksjonelt

slapp av hagedesign ideer grill hagemøbler parasoll

Dekorer hagen frisk

ideer til hagedesign pynter hagen vakkert

Åpen ildsted vil få hagen til å se mer attraktiv ut

hagedesign ideer rekreasjonsområde lage åpen peis

 Velg passende hageplanter

hage design ideer hage dekorere planter hagegjerde

Tilbring hyggelige timer foran peisen i hagen

hagedesignideer design utendørsområdet stilig hagepeis

Kombiner friskhet og komfort i hagedesign

hagedesign ideer lite svømmebasseng komfortable hagemøbler

Velg inspirerende hagelys

slapp av hagedesignideer flotte hagelys