planter keramiske urn blå fioler

Har du lyst på en original planter i hagen??

Vi har allerede presentert deg et mangfoldig utvalg av ideer for plantemaskiner. Hos oss finner du forskjellige varianter av konvensjonelle så vel som uvanlige blomsterpotter. Noen av dem krever mye fantasi og litt manuell fingerferdighet, og andre er helt en del av å konvertere brukte varer.

Upcycling er et annet tema som ofte er tilstede hos oss. Å tenke og handle bærekraftig er et av våre hovedprinsipper.

I dag skal vi vise deg noen smarte konsepter for plantemaskiner som ser ut som de har blitt sølt. Storslåtte blomster og planter strømmer ut av det og gleder øyet med sine friske farger. Det gode med dette er at du ganske enkelt kan bruke alt du kan som en plantemaskin. Det er bare viktig at du sikrer effekten av velten. Hvordan virker det? Veldig lett. Det eneste du bør tenke på er å begrave blomsterpotten eller hva du vil sykle. Selv ødelagte gjenstander er gode for dette fordi du på den måten kan skjule de ødelagte områdene.

Stor oljemaling og ringblomstblomster

planter originale fargerør studentblomster

Trillebårer er også flotte for dette. Du kan enkelt vippe dette fremover og fylle det med pottejord. Det er opp til deg hvordan du ordner blomster og planter. Det er viktig at arrangementet ser ut som en blomsterstrøm.

Et kult blikkfang i parken

planter gammel trillebår fargerik blomster park

Selv sukkulenter og andre merkelige planter deltar i prosjektet som sølte planter. Du kan eksperimentere med størrelsen. Det trenger ikke alltid å være spektakulært stort. Mindre elementer, som denne nedenfor, kan også se imponerende ut.

Den gamle porselenspotten våkner til nytt liv

Planter gamle porselen tekanne vannpott sukkulenter

Trodde du at du burde ha kastet den ødelagte tretønna for lenge siden? Nå har du muligheten til å bruke den igjen. En veldig fersk idé om våren ville være en strøm av delikate, fargerike stemorsblomster.

Jo mer naturlig jo bedre

planter gammel trebeholder vannfat fargerike stemorsblomster

Søk i kjelleren eller besøk nærmeste loppemarked. Der vil du definitivt finne mange gjenstander som lenge har tjent sitt formål. Men du kan sykkel disse på en veldig original måte. En melkbeholder laget av metallplater, for eksempel, blir den perfekte plantemaskinen som kan utformes som sølt. Prøv det med hvite krysantemum.

En kul etterligning av sølt melk

planter original idéblad melkbeholder

En gammel tretønne gir et subtilt, rustikt preg med seg

planter gammel tretønne blå stemorsblomst

Selvfølgelig er helt konvensjonelle keramiske potter også egnet for dette

planter keramisk blomsterpotte blå fine blomster

Du kan til og med plassere små dekorative figurer i disse

planter liten blomsterpotte keramisk mulch

Du kan bruke pæreformige leirurner og sukkulenter for en rustikk middelhavsstil. Den flytende effekten oppnås her spesielt permanent fordi disse plantetypene er enkle å ta vare på og robuste. De sprer seg også ganske raskt, og dette vil holde flyt av planter utvidet hele tiden.

De fantastiske rosettene i Sempervivum beriker hagedekorasjonen din

Planter leire potter sukkulenter

Finn den beste varianten for din originale planter i hagen og implementer dine kreative ideer! Tro oss – du vil ikke angre.

Blå stemorsblomster fungerer i dette tilfellet som rennende vann

Planter gammel vinfat stemorsblå

Imponerende parkinstallasjon med petunier og lastebiler

Planters Petunia Potting Stacks Trucks

Beskjedent prosjekt som vil fortsette å vokse

planter tonurne blomstertopp