innendørs planter blomsterpotter soverom stue tapet

Mange av de kjente Husplanter absorberer mer oksygen om natten og er derfor ikke egnet for soverommet vårt. Men det er noen som vi enkelt kan ordne på soverommet. De tar ikke opp oksygen, de genererer det i løpet av natten. De renser også romluften for kjemiske midler og karbon.

Ikke plasser blomsterpottene for nær sengen din, men 1-2 meter unna.

Stellplanter som er lette å stelle på soverommet

Husplanter soverom lettstelt sunt

Chlorophyta – nøytraliserer giftige stoffer (spesielt formaldehyd), befukter og renser luften fra mikroorganismer. Fire anlegg kan rense 70-80% av luften over natten.

Spathiphyllum

Lettstelt stueplanter soverom blomster

Spathiphyllum – denne planten absorberer luftforurensninger. Normaliserer fuktigheten i rommet. Spathiphyllum anbefales for en god søvn.

Stellplanter som er enkle å stelle, kan kurere soverommet

aloe – Reduserer luftforurensninger og absorberer opptil 90% av formaldehydet som møblene frigjør. Om natten skaper aloe oksygen og suger opp karbon

Flammende Kathchen

Lettstelt stueplanter soverom fargerikt

Flammende Kathchen -Jeg vil ikke gjenta alt jeg har skrevet så langt i denne artikkelen. Men det ville rett og slett være nødvendig, alt gjelder også Flaming Käthchen. Det lindrer også depresjon

begonia

Enkel pleie av stueplanter soverommet

begonia – nøytraliserer luftforurensninger og mikrober. Aromaen deres har en beroligende effekt på sansene. Det anbefales for soverom der syke voksne sover.

geranium

Lettstelt stueplanter soverom lilla

geranium – dreper bakterier, beriker luften, hjelper til med å regulere hormoner hos kvinner. Det er spesielt nyttig for søvnløshet

Sansevieria

Lettstelt stueplanter soverom blader

Sansevieria – rett og slett den ideelle stueplanten for soverommet. Det opprettholder det optimale oksygennivået i rommet.

kaktus

Lettstelt stueplanter soveromskaktus

  kaktus – jo lengre nålene er, desto bedre. Disse plantene dreper bakteriene og reduserer skadelig luftionisering og beskytter oss mot de elektromagnetiske feltene. Vi anbefaler å plassere kaktusen i et rom der det er datamaskiner og fjernsyn. Sassafras Lettstelt stueplanter vakkert soverom Sassafras – en gren av sassafras antas å være den beste kur mot søvnløshet hos barn.

Lavendel og rosmarin, som lett vokser i blomsterpotter, er gode løsninger for de voksne

Hjemmekoselig hjem ferdig med blomsterpotter innendørs planter blomsterpotter soverom stue koselig

Minimalistisk, varmt soverom

innendørs planter blomsterpotter soverom stue

Solid, frittstående skillevegg

rom planter blomsterpotter soverom stue rotting krakk

Designer interiør

rom planter blomsterpotter soverom stue tretrapper

Varm atmosfære og naturlige linjer

innendørs planter blomsterpotter soverom stue trevegg