hortensia rosa gule praktfulle blomster

Eksotiske hortensiaer

Hortensia er noe av en rockestjerne i hagedesign. Ideer som de inkluderer har alltid en unik og uforlignelig karakter.

Du kan oppnå mye med hortensiaer i hagen. Disse vakre blomstene kan legge til struktur i hagen din, og du kan legge til aksenter til utendørs.

Hortensiaer vises alltid på en interessant måte uansett hvilken sesong du er i.

I dag vender vi oppmerksomheten tilbake til dem, men vi kommer ikke til å være spesielt praktiske. Typene som vil bli diskutert i denne artikkelen er ikke veldig vanlige blant oss. De vokser godt i andre klima.

Likevel vil vi vise deg hvor fascinerende hortensiaer er

hortensia hvite blomster klassisk borddekorasjon hageplante

Denne kunnskapen alene kan tjene som inspirasjon til å velge en art som passer for klimaet vårt. Se det på samme måte?

Med andre ord skal vi drømme litt i dag. Vi ville heve oss over virkeligheten og forestille oss hvordan vi kunne fylle og dekorere en hage med fantastiske, eksotiske hortensiaer.

Den fantastiske “Hokomathyst” hortensiaen

hortensia rosa grønn blomst hokomathyst

Den praktiske siden

Lys opp hagen

Hvitt er grunnleggende for hagen. Så det er veldig viktig at det er rikelig med denne fargen der. Hagedesignideer med hortensia gir denne effekten. Den rike strukturen gjør den enda mer flott.

Strawberry Sundae sort

hortensia hvit jordbær sundae hortensia

Velg riktig type hortensia

Hortensiaene kommer i forskjellige farger og teksturer. Kombiner dem for en jevn overgang eller bruk samme stamme for et monokromt utseende. Begge strategiene kan gi deg suksess. Imidlertid må du sørge for at du har funnet riktig sted for hver type hortensia.

Noen av de vakreste hortensiaene …

Snøballhortensia Annabelle for mildhet

hortensia hvit annabelle

Av alle de andre hortensia -egenskapene, hvis du liker glattheten mest, har du sikkert sett Annabelle snøballhortensia. Det er akkurat slik du oppnår denne effekten.

Hortensia arborescens Haas Halo cultivar

hortensia hvit blomst haas halo

Denne sorten ble valgt av en professor ved University of Pennsylvania. Blomstene deres er også veldig milde. Denne sorten er imidlertid også lett å ta vare på. Det er varme og tørke tolerant.

Snow Queen – Hortensia

hortensia hvit snødronning

Snow Queen hortensia er spesielt egnet for hagedesign ideer. Den integrerer også den nøytrale beige. Denne nyansen og den hvite kommer fantastisk ut i blomstene sine gjennom de flotte grønne bladene.

Gatsby Gal hortensia

hortensia hvit gatsby gal variasjon

Den neste hortensiaen vi viser deg i dag heter Gatsby Gal. Eik og myk rosa kombineres her, og et herlig utseende oppnås.

Gartsby Moon hortensia

hortensia hvit blomst gatsby måne

Blomster som ligger tett sammen gir et unikt fantastisk utseende.

Gatsby Star hortensia

hortensia hvit gatsby stjerne

Gatsby Star -hortensiaen viser blomster som er ganske langt fra hverandre. De blander hvitt og grønt. Dermed kan de integreres i forskjellige hagedesignideer som er monokrome og fremfor alt har nytte av disse to nyansene.

Ice Cristal

hortensia hvit iskrystall

Denne sorten viser veldig interessante firblader. Du virker usedvanlig eksklusiv. Kanskje det er der navnet hennes kommer fra. Ice Cristal hortensia stiger opp i luften og tiltrekker interesse.

Little Lamb hortensia

hortensia hvitt rosa lite lam

Det er uendelige varianter av fantastiske planter for hagedesignet ditt, som du kan finne på markedet under paraplybegrepet hortensia. Vi ønsker å være spesielt oppmerksom på en variant. Det er variasjonen Little Lamb. Hun har fantastiske rosa blomster som vokser tett sammen. Disse utvikler seg fantastisk i en plantebeholder og vil dekorere hagen din lenge!

Hvis du vil finne ut hvilken av disse hortensiaene som kan passe for hagedesignet ditt, gjør noen undersøkelser. Bortsett fra det, men: hvilke hortensia -sorter ville du valgt hvis du skulle lage en drømmehage som ikke er avhengig av klimaet?

Den eksotiske Serrata Preziosa

Hortensia eksotiske serrata preziosa

Den rosa skjønnheten til “Tuff Stuff” hortensia

hortensia rosa tuff -ting

Myke lilla blomster

hortensia hvit lilla potteblomst

Den sukkersøte Vanilje Jordbær Hortensia

hortensia hvitrosa vanilje jordbær