design ideer planter stue hage ideer deco ideer

Hageideer for innendørs og utendørs bruk

Noen ganger er en liten dose overraskelse nok til å bringe hjemmedesign til et helt nytt nivå. Leter du etter slike uventede elementer og mer spesifikt etter ukonvensjonelle løsninger for hagedesign? Eller kanskje du har gitt avkall på dette på grunn av den begrensede plassen?

Da har du kommet til rett sted!

Da anbefaler vi deg å se på bildene nedenfor. Du kan finne interessante der Hage ideer, spesielle detaljer og unike tilnærminger til hagedesign. Disse brukes i svært forskjellige rom.

Du kan finne solwohl vertikal hagedesign samt høye planter i svært trange rom.

Blomsterbed og esker

Vil vi starte med noen strategiske ideer for senger og esker? I bunnen ble dette bygget i mothøyde. De er flotte for folk som ikke vil bøye seg mens de hagearbeider. Naturlig tre ble brukt til konstruksjonen.

DIY plantesenger

plantesenger laget av trehageideer

Er hagen din veldig liten? Eller har du ikke en i det hele tatt? Ikke noe problem! Trekk deretter integrering av en hage i interiøret. Plantegryter inne representerer uventede designelementer og blir umiddelbart bindestangen i interiøret. [I følge Jessica Helgerson interiørdesign]

Innendørs hage ideer

design ideer planter stue hage ideer

En intern hageseng går sømløst inn i det utvendige designet i dette tilfellet. Slik får du en episk og fredelig følelse. [i følge ZEN Associates, Inc..]

Zen hage

hage ideer utenfor zen garden

Vokse i vertikal retning

Har du lyst på vertikale hager? Denne unike representasjonen av plantene blir mer og mer populær. Folk som streber etter plassbesparende design er spesielt fascinert av denne ideen. For eksempel, som her, kan du feste gryter med krydder til et trådnett.

DIY vertikal hage

Vertikale hage grønnsakshage ideer

Den vertikale hagen er en fin måte å imøtekomme innendørs planter. Dette gjelder spesielt i tilfeller der det også er naturlig lys der. Denne hagen ble opprettet av Claire Zennecker, og består av trepaneler, rør og selvfølgelig glass.

Bevarende krukker – Vertikal hage

hage krukker hage ideer original

Liker du vertikale hager, men har ikke lyst til å lage en selv? Ikke bekymre deg, det er noen ferdige også.

Hageideer på kjøkkenet

designideer vertikale hagehageideer

Liker du å lese om hageprosjekter? Da kom du sikkert på ideen om å lage en hage av paller, ikke sant? Jeg synes dette er en fin måte å ta gamle materialer i bruk igjen, og du? Dette skaper også gode løsninger med en landlig-møter-moderne karakter. Du kan dyrke så mange forskjellige planter i disse pallhagene! [bilde i henhold til Middag på gården]:

Grønnsakshage laget av paller

DIY pall grønnsakshage ideer

Hagedesign for små områder

Nå kommer vi til en av våre favoritt typer dyrking av planter: kolonihage design. Jeg elsker det fordi det kan brukes på selv de minste overflater. Vurder for eksempel vanlige hengende plantebeholdere. Gjennom dette kan du lage en kompakt hage med grønnsaker.

 Hengende grønnsakshage

DIY hengende grønnsakshage ideer

Her ser vi en kolonihage som ble opprettet utelukkende fra Bordeaux -vinbokser. Plantebeholdernes sømløse utseende får det hele til å se stilig ut. De små dimensjonene på boksene gjør det mulig å plassere dem på forskjellige steder. Så selv om det ikke er nok plass i gården, kan du enkelt flytte dem et annet sted.

Tildelingshage laget av Bordeaux vinbokser

grønnsakshage liten trehage ideer

Selv om hagen må være på en terrasse, bør du ikke undervurdere den store effekten av flotte metallbeholdere. De representerer den perfekte setting for moderne arrangementer som de med sukkulenter. Ta en titt på denne flotte blandingen av planter og skjell. Så skulpturelt og vakkert kompakt, ikke sant? [ifølge Glenna Partridge Garden Design via Houzz]

Moderne dekorasjonsideer

hage ideer levende ideer utvendig dekorasjon

Jeg liker også hagearbeid med retter og deg? Du kan konvertere en bordflate til en minihage veldig raskt. Margarita -glass og kaktus er ingrediensene i den moderne designen nedenfor.

Hagedesign med retter

festglass planter interiørideer

Når det gjelder hagearbeid på servise, kan praktisk talt ingen uttalelser være for beskjedne. Noen ganger er svært små løsninger mest effektive. [i følge Beki Dawn Photography for bedre landskap og hager]

Servisehage design

fest tallerkener dekorasjon ideer planter interiør

…. Åh, luftanleggsbeholderne! Vi elsker disse også. De er ideelle for innendørs bruk. Du kan gruppere dem sammen, og det blir til en liten hage. Det ser da spesielt flott ut med interessante plantebeholdere. Nedenfor ser vi en så flott løsning fra designer Shane Powers, som ble laget for West Elm. Flotte lufthagefartøyer, ikke sant??

Beholder til luftanlegg

hage ideer levende ideer hengende hage

Innovative og kreative hager

På slutten tilbyr vi deg noen innovative hageideer. De vil være et uforglemmelig element i interiøret eller eksteriøret. De gir også bevis på at de beste resultatene kan oppnås ved å snu opp ned på en idé.

Hageløsninger for innendørs eller utendørs bruk

DIY grønnsakshage utendørs hageideer

Har utsiden din vinduer? Ikke noe problem! Den franske designeren Barreau & Charbonnet har laget en vindushage. De forstørret plassen og fant en sunn løsning for utvikling av plantene.

Lag en vindushage

DIY grønnsakshage uteplass hage ideer

Flott!

Hvor flott er dette “Green House” hundehuset laget av Butterhead Greens Cafe? Er ikke det en fin måte å øke arealet på? I tillegg vil våre venner virkelig leve i stil med det! Du kan finne ut mer på Svannah Morning News.

Hundehus tak – grønnsakshage

hundehus teppe grønnsakshage hage ideer

Til slutt vil vi vise deg dette bildet fra Creative Garden Spaces. Det minner deg om at kreativitet kan skapes på forskjellige måter. Tenk bare på hagen som et tomt lerret for mange forskjellige ideer. Stoffer, steiner og andre flotte elementer kan gjøre en stor forskjell.

Kreative hageplasser

hage ideer utendørs sti plante steiner

Vi fra Freshideen -teamet ønsker deg mye moro med ditt personlige kreative design!