Bunndeksel i hagen landskapsarkitektur dekorasjon steiner fontene

 Bruk bakdeksel i hagen

Tenk deg: store hageområder dekket med fargerike planter! Vakker, ikke sant? Dette er populært innen hagedesign og spiller en vesentlig rolle i dette. Disse blomsterområdene er preget av lav vekst og også evne til å blokkere ugressspredning.

Å dyrke friske vårblomster i hagen

Bunndekke i hagen landskapsarbeid høstblomster blomstrer

Du har et stort utvalg av bakdeksel og dermed kan du enkelt tilpasse det til den eksisterende stilen i hagen. Du kan også rådføre deg med en miljøekspert fra din region for å velge passende innfødte arter.

Noen planter kan også vokse kraftig under visse forhold. Gjør riktig forskning og ta passende forebyggende tiltak. Du må skille engområder og bunndekke fra hverandre, ellers kan plantene fra de to blandes og ødelegge det ordnede utseendet på gårdsplassen.

Planter mellom platene

Bunndeksel i hagen landskapsarbeid immegreen design idé

Dette er med rette den vanligste typen landdekning. Det er også berettiget, fordi de på dette tidspunktet også er veldig effektive og nyttige. Du kan stole på formløsheten og bruke steinhellene uregelmessig, eller en høy kontrast mellom de modulære steinhellene og skape et visuelt vakkert og tiltalende rom.

Når du velger planten, bør du undersøke om en art som tåler mange menneskers vandring.

Trær omgitt av bakken

Bunndekke i hageanlegg

Hvis du har et hageområde, kan du oppnå mye med et slikt dekke. Med det mener jeg for eksempel estetisk forbedring og bærekraft. Som du kan se, er det mange løsninger på dette, og du må bare velge den riktige.

Spesiell hagedesign – eviggrønne bakdeksel Bunndekke-i-hagen-landskapsarbeid-høst-trær-gjerde-miljø    Rundt vegger og andre strukturer her Bunndekke i hagen landskapsarbeid immegrün mosehus

Massiv benk med et sete av bakdeksel

Bunndekke i hagen landskapsarbeid immun stein benk sete mose

Vokse i sure jordarter

Bunndekke i hagen landskapsarbeid imm grønt stein fortau

Blomsterbed laget av friske, lilla blomster

Bunndeksel Hage Landskapsarbeid Lilla blomster Attraktiv frisk design

Bruk bakdeksel i en steinhage

steinhage asiatisk stil design bakdeksel

Fet rosa blomster som bakdeksel i hagen – et praktfullt landskap

Bunndekke i hagen landskapsarbeid rosa blomster steiner landskapsarbeid