Blant typene hagedesigneksempler er det mote, gode og dårlige praksiser. Vi tror at også her, som på alle andre områder, kan du legge igjen noen ting i det gamle året og ta andre ting med deg inn i det nye 2015.

Her er noen eksempler og tips for planlegging, utførelse og vedlikehold av hageområdet. Vi synes de er flotte og fortjener en plass på notatblokken din for 2015. Så vil du varme opp i kalde januar med våre hagedesigneksempler?

Slik er ideene til de flotte hagedesigneksemplene utarbeidet

Som på alle andre områder er gode resultater bare mulig med god planlegging og forberedelse. Når disse er utført, kan du kjenne det i de fantastiske resultatene.

Eksempler på hagedesign – hagepaviljong

hagedesigneksempler blomster hagepaviljong

Etter den første gangen de har sett på landskapet, har gode designere vanligvis opptil tre varianter for designet. Disse kan deretter vises grafisk. Dette gjøres på en veldig grafisk måte. Slik opprettes de personlige kunsthagedesigneksemplene. Fra dette kan du enkelt velge hva som ville være best egnet for den spesifikke saken.

Så dette er mulig! Spør designerne dine om de individualiserte modellene for utformingen av det grønne området. Ikke vær fornøyd med noen hagedesigneksempler på absolutt ukjente og merkelige landskap.

Middelhavshagedesign med småstein

hagedesigneksempler småstein keramiske urner

Hva må du ha med deg som en forutsetning

Slik at du raskt kan få flotte individualiserte hagedesigneksempler, bør du gjøre et godt forarbeid selv. Fremfor alt består den i å nøye samle viktig informasjon.

Du trenger et kart over lokaliteten og også plasseringen overfor bygningen. Alt må vises i riktig skala. Egenskapene til terrenget må også beskrives godt. Alle bakker, åser, ulikheter og til og med jordtypen må vises på den.

Hvis du har visse gulvbelegg som skal inkluderes i planleggingen av det nye hagedesignet og eksemplene på disse, må disse også vises på planen.

Alle installasjoner – for vann og elektrisitet – må også være angitt. Budsjettet ditt må også ha eksempler klart før du lager hagedesignet. Den dagen du vil diskutere detaljene med rådgiveren din, bør du ta deg god tid. For bare på denne måten kan alle viktige spørsmål krysses av og du får også et superbra sluttresultat.

Rund formet med buksbom

hagedesigneksempler buksbom runde

Selvfølgelig kan hagedesigneksemplene også utarbeides av noen i selskapet. Mesteparten av tiden er det enkelt nok at du kan gjøre det selv. Hvis du valgte denne varianten, kan du logisk sett investere flere ressurser i hagedesigneksemplene.

Interaktive hagedesigneksempler

Interaktive hagedesigneksempler har nylig blitt veldig populære. Gjennom dette kan du raskt vokse den ene eller den andre planten på planen din og deretter legge til andre. Til slutt trenger du imidlertid en rådgiver igjen. Fremfor alt, husk at når det gjelder bærekraft, må variantene av grønne planter også velges nøye. Finn ut om alle artene og hvordan de vokser under dine klimatiske forhold. Videre er det av grunnleggende betydning hvilken innflytelse de har på miljøet og de andre plantene og også på dyreverdenen i området.

En fargerik øy med blomster

hagedesigneksempler blomsterøya

Fontene og benk

hage design bilder buksbom fontene

Feng Shui hage

hagedesigneksempler feng shui hage

Gammel statue og pelargoner

hagedesignbilder pelargoner steinskulptur

Småstein og grønt gress

hage design bilder grønt gress småstein

Lag orden med treplater

hagedesignbilder treplater design

Liten japansk hage

hagedesigneksempler japansk hage

Mini steinhage

hagedesigneksempler på små steinhager

Pergola og stripete plen

hagedesignbilder sirkler gressstrimler

Mini urtehage

hagedesigneksempler urterhjørne

Engelsk hage

hage design bilder mini engelsk hage

Tretrapper, store naturstein og mulch

hagedesigneksempler bartrær tretrinn

Storslått rosearkade

hagedesigneksempler rose arcade

Tydelig definerte områder

hagedesigneksempler hvilende hjørnebenk

Eksotisk med palmer

hagedesigneksempler steinfliser palmetrær

Steinplate og trepergola

hagedesigneksempler steinheller pergola

Buet hagesti

hagedesigneksempler steinsteinsti

Steintrapper og fine blomster

hagedesigneksempler steintrapper blomster

Liten dam med en trebro

hagedesigneksempler dam

Raus med en foss

hagedesigneksempler foss dam

Hage boblebad

hagedesigneksempler boblebadblomster

hagedesigneksempler på rottingmøbler