Landskapsarbeid for brannmotstandsanlegg lav

Landskapsarbeid for brannmotstand – Nyttige og praktiske tips

Avhengig av brannforskrifter, skaper et brannhemmende landskap et forsvarbart bufferområde rundt hjemmet. I områder der brann er en sesongmessig fare, oppfordres huseiere til å følge tipsene fra USAs brannvesen nedenfor.

Fjern tørr, ujevn vekst og døde grener

Landskapsarbeid for brannmotstandsanlegg

Fjern tørr, ujevn vekst og døde grener: de vil hjelpe brannen med å spre seg raskt. Hold plenen slått, spesielt opptil 100 cm rundt huset ditt. Bytt ut harpiksholdige bartrær som furu og gran med de mindre brannfarlige: lønn, poppel, osp eller kirsebærtrær. Fjern lavt hengende og lett tilgjengelige grener og små trær eller busker som vokser under trærne; de lar brannen spre seg gjennom kalesjen. For å forhindre at branner hopper fra tre til tre, la det være en 9 meters avstand mellom trærne.

Godt tatt vare på plenen

Landskapsarbeid for brannmotstand plante lavt gress

Bruk steinblanding, fortau og steinsteinvegger for å bremse brannen fra å spre seg. Ingen planter er brannbestandige, men de med høyt fuktighetsinnhold og lav vekst, inkludert mange sukkulenter, er mer brannresistente. Skill plantene ytterligere slik at de er borte fra hverandre. Hold også lavere planter i nærheten av huset ditt; høyere planter bør plasseres lenger og lenger fra huset ditt. Design barrierer for å unngå at brannene hopper lett fra den ene delen av gården din til den neste. Oppkjørsler, terrasser, fontener, dammer og plener kan for eksempel hjelpe og effektivt bremse spredningen. Er din tilstand utsatt for brann? Finn ut hvordan du bruker landskapet mot brannfaren, for eksempel i områder som Utah.

Stilig hagebelysning – vannlilje

Landskapsarbeid for brannmotstandsliljer

Landskapsarbeid for brannmotstandsvann    Blomster og plantearter – fargerik samlingLandskapsarbeid for brannmotstandsanlegg lav høy idé