uteplass landskap peis hagemøbler sittegruppe hage

Komfortable sittegrupper i hagen

Ifølge mange eksperter handler det om å designe det perfekte innendørs og utendørs området å skape tiltalende pivoter og visuelle og geometriske kontraster. For mye av det samme kan bli kjedelig. Dette er akkurat det som skjer i bakgårder og på altaner som er altfor grunne.

Har du noen gang følt at området på terrassen din trenger en helt ny sjarm? Du kan bare ta det til et helt nytt nivå i noen få trinn. Selv en forfriskende jaccuzi kan gjøre en betydelig forskjell der.

Det samme gjelder de komfortable Sitteområder i hagen, som spredte en intim, koselig og privat atmosfære i de neste rommene.

Hageideer med forskjellige sitteplasser

hagedesign sittegrupper i hagebassenget

Senket og hevet sittegruppe får uteområdet til å se unikt og leken ut. De bidrar til å bedre definere det personlige området og gjøre utesalongen til en sentral attraksjon i landskapet. Her er noen flotte, bredspektrede inspirasjoner. De tar alle et skritt tilbake for å vise frem estetikken.

Vindeltrapp i tre

Terrasse design hjørneseter i tre i hagen

Brannkasse i hagen

hagedesign sittende hjørner i hagen personvern skjerm peis

Sitteområde integrert i bassenget

Basseng sittegrupper i peisen i hagen

Grønne aksenter

eksotisk stue seng dam sittegrupper i hagen

Steindekorasjon

Sitteområder i hagen, plenområde, steindekorasjon

Glede for hele familien

sittegrupper på terrassen i tregulvet i hagen

Deilig sommerutstyr for bassengområdet

Nå handler mye om sommerfester, avslappede og herlige kvelder i bakgården. Lave seter rundt peisen har en magisk og nesten treaktig sjarm. Du kan gjøre det enda varmere ved å omgi badeområdet ditt med det. En peis ved siden av svømmebassenget skaper en flott visuell effekt, og de separate sitteplassene forsterker dette.

Her opplever vi et koselig, bortgjemt salongområde. Den senkede formen gjør den perfekt til å sitte sammen med venner og familie og for å drikke favorittcocktailer.

Luksuriøse hagedesigner

Landsbygdens sittegrupper i hagen brannkassebru

Basseng med behagelig sittegruppe

uteplass basseng peis solsenger

Sitteområder i hagen med hvitt overlegg

patio basseng sittegrupper i hagen plenen området

Den sunkne salongen her i hjertet av svømmebassenget krever åpenbart et inngangsparti. Du kan enten bruke steiner som er gjemt ved bassenget eller en flott bro for å gjøre det hele enda bedre. Hvis du liker å organisere fester, kan en slik salong også fungere som spisestue eller drikkebar. Denne dramatiske salongen er enda mer fantastisk når den har et evighetsbasseng med havutsikt.

Perfekt for flotte fester

uteplass basseng stein sittegrupper i hagen

Tiki bar ved bassenget

Tiki bar sittegruppe hagebasseng

Romantisk belysning

hage design uteplass sittegruppe hage basseng belysning

Koselig atmosfære i uteområdet

hage design uteplass sittegruppe hage basseng pergola

Subtil og reservert

Senkede seter er ikke bare forbeholdt salongen. Du kan utvide denne ideen ved å lage et subtilt, men vakkert sittegruppe. Det er mye mer praktisk og mindre dramatisk. Små endringer på dette området vil ikke tiltrekke seg mye oppmerksomhet. Men det hele spiller fortsatt en stor rolle i den generelle konteksten på gårdsplassen eller terrassen. Ofte trenger du bare en liten endring, og bare med noen få trinn vil du oppnå en stor effekt. Kompletter dette området med et par stoler og legg til en brannkasse. Du har allerede truffet okse!

Store plener er forfriskende

sittegrupper i uteplassen i hagen

Komfortable solsenger

landskapsarbeid uteplass sittegrupper i hagebassenget

Å bruke moderne utemøbler i stedet for innebygde sitteplasser har mange fordeler. En av dem er at den gjør det mulig for deg å fjerne eller sette dem på igjen hvis du ønsker det og etter behov.

Trebenker, en stor sofa og til og med en sjeselong kan fantastisk kombineres med noen få stoler for å organisere et elegant, senket sittegruppe. Å legge til en pergola -stilstruktur forbedrer formen. Over tid kan dette gjøres om til en utendørs spiseplass.

Eksotiske palmer

hagedesign patio eksotiske sittegrupper i hagen palmer

Hage på flere nivåer

plante et sittegruppe på flere nivåer i hagen

Lek med konturene

Vi på Freshideen anbefaler alltid at hjemmet ditt og dets bekvemmeligheter skal overholde konvensjonene på forhånd. Det ligner på de bortgjemte salongene. I stedet for å holde deg til tradisjonelle design, kan du skape litt mer spenning utendørs. Dette kan gjøres gjennom nyskapende tolkninger av senket louge. Noen huseiere foretrekker moderne og minimalistiske versjoner av private underholdningssteder. Andre elsker de teatrale, litt mer prangende møblene. Det er best å planlegge et nedsunket sittegruppe som en forbindelse mellom andre nivåer i bakgården. Alternativt kan du danne et lavt nivå som fører til kjelleren.

Det er faktisk så mange forskjellige alternativer!

Intim atmosfære

sittegrupper i hagedesign i hagetrappen

Sitt rundt peisen

eksotisk personvern skjerm sittegruppe hage peis

Nederst finner du sittegruppen

moderne sittegrupper i peisen i hagen

Senkede seter forvandler landskapet og skaper en privat atmosfære. Dette fungerer også fantastisk i åpne og store rom. I dette tilfellet trenger du ikke å installere høye gjerder og ødelegge hele utsikten på grunn av noen ensomme øyeblikk. Hent inspirasjon fra arven fra 60- og 70 -tallet. Trendene fra den gang blir mer og mer populære nå. Design ditt flotte sitteområde og tilbring mange uforglemmelige timer der i sommer!

 Steingulv ser imponerende ut

Landsbygdens sittegrupper i peisen i hagen

Sitteplass under solen

          sittegruppe i terrassen i hagegulvet

     Opplyst terrasse

       moderne sittegruppe hage vakker belysning