utemøbler design salong hageseng

Lounge hage ideer

Solen skinner og dagene og nettene blir varmere. Så er du allerede i sommerhumør? Så i dag har vi de beste forutsetningene for å sette sammen noen eksempler på flotte tilfluktssteder i Salongshage å se på.

Hm … Og budsjettet?

Ikke bekymre deg, vi har også noen tips i denne forbindelse!

Du har sikkert lært av våre siste artikler hva slags tilbehør og møbler du kan kjøpe eller lage håndverk. I dag handler det mer om å diskutere med deg hvordan du kan bringe det hele sammen og skape et rent, rent utseende.

Flotte gjemmesteder i hagen

salong hage ideer benk

Tipsene kan hjelpe deg, enten du planlegger en ny salonghage eller prøver å gjøre utearealet til et flott sommerferie. Er du i humør for kreative ideer? Les deretter videre!

Salongshage

Når du begynner å planlegge retreaten din, må du fokusere på et bestemt utseende fra starten. Blir det kanskje tropisk? Eller kanskje moderne tropisk? Du må kanskje vurdere stilen til de tingene du allerede har?

Et eksempel: når du begynner å planlegge en salonghage nå, bør du se nøyaktig hvor mye sitteplasser du allerede har. Kanskje vil du umiddelbart innse at du trenger noe billig og med klare linjer. Selvfølgelig mener vi ikke noe som ser billig ut eller ikke er behagelig i det hele tatt.

Nedenfor ser vi en flott klappstol fra selskapet Kmart.

Komfortable salongmøbler – klappstol

lounge hagemøbler ideer solseng

Stykket samsvarer perfekt med de grunnleggende forholdene og vil bli superinnskrevet i mange forskjellige stiler. Dette samsvarer perfekt med vår holdning fra forrige gang: Hvordan finner du enkle rom med klare linjer? Vi i Freshideen anser dem som totalt inspirerende. Disse er preget av følelsen av avslapning!

Vi opplever også super avslappet arkitektur i Costa Rica. Det tilsvarer beskrivelsen ovenfor, men fortsetter å sjarmere med sine tropiske innslag.

Tropisk preg

lounge garden ideas 2 parasoll

Her ser vi illustrasjonen av et moderne uteområde. Dette er preget av salongen, som var dekket med hvite tekstiler. Videre sikrer en rekke naturelementer stor harmoni her. Dette er de mange plantene og springbrettene som er omgitt av småstein. Du har oppnådd et stressfritt moderne utseende som er både rolig og superinteressant.

Komfortabelt sittegruppe ute

utendørs design moderne lounge hage ideer 2 stoler

Vi i Freshideen har alltid vært fans av det stripete designet. Jeg syntes også bruken av polstrede puter som støtter for ryggen var veldig egnet. Sjekk ut den marokkanske loungen ved bassenget nedenfor. Det er faktisk spesielt lett å ta vare på. Men bruk av mønstre på puter og fliser gir et veldig interessant visuelt utseende. Har du nok mønstre i uteområdet? Kanskje du kan hente inspirasjon til mer fra disse bildene!

Salongshage i marokkansk stil

salonghage i marokkansk stil

Skal vi snakke litt mer om strips? Vi ser disse på badehåndklærne nedenfor, og de er nyanser av ferskenrosa og hvite. Selv om du ikke har et vannanlegg i hagen din, kan du bruke bildet nedenfor for ideer, eller?

Bruken av nøytrale her er rett og slett uimotståelig. Sammen med det grønne rundt det skaper de en veldig forfriskende effekt.

Stripete håndklær

salong hage ideer bassengstoler

Et sted hvor du bør la drikke

Vi gikk ut av veien for å fylle dette innlegget med elegante sitteplasser. Men når du har organisert disse, bør du også tenke på andre elementer. Hvor vil du egentlig ha drikke, bok eller brett? Nå må du finne et passende sidebord!

Hagemøbler

moderne salong hagemøbler solseng plenområde

Vet du hva? Tabellen nedenfor er mer enn et sidebord. Vi vil bare minne deg på at blanding av betongblokker med stor kreativitet kan gi utrolige resultater. Denne ideen vil være spesielt nyttig for de av dere som allerede mangler budsjett.

Ideer til hagesalong

rom salong hagebelysning plenområde

Betongblokker kan brukes fantastisk til å lage sitteplasser. En slik sak er DIY landlige benken som blir annonsert. I dette tilfellet har et sidebord blitt avstått og en flott plante er festet.

En moderne sittegruppe med innebygde plantebeholdere er laget av bare tre sylinderblokker, noe tre og noen få tilbehør.

DIY benk laget av betongblokker

moderne betongblokk benk salong hage ideer

Legg siste hånd på det

hagestue møbler ideer sittegruppe tremøbler uteplass

Vil vi avslutte temaet med planter litt? De er en av disse viktige egenskapene til sommerfugler. Derfor er ideer aldri for mange for dem.

Du finner noen av disse nedenfor.

Som vi har understreket i mange andre artikler, kan du fremheve fantastisk nøytrale nyanser med planter. Du kan også se det på bildet her?

Turkis blomsterpotter

utendørs design moderne salong hagegulv betongplater planter

Har du sett godt på parasollene i dagens artikkel? Er det noe bedre enn litt avslapning i solen??

I noen tilfeller har du færre problemer med solen og mer med myggen! Det er verst tidlig på morgenen og sent på kvelden. Hvis det er tilfellet med deg også, bør du vurdere å lage flotte myggnett.

Tropisk himmelseng

salong hage utemøbler tropisk himmelseng

Så fant du dagens ideer nyttige? Hvordan vil sommerstuen din se ut når den er helt ferdig? Eller er det allerede?