terrassemøbler ideer tregulv bordplanter sofa dekorasjon

Hagedesign ideer for utendørs

Er det noe bedre enn å komme hjem om sommeren, ta av deg skoene, blande deg en kald drink og gå rett utenfor, til utsiden av huset ditt? Å sitte der i frisk luft er en fin måte å slappe av, slå av og tenke gjennom tingene i forrige dag.

Her er noen ferske Hagedesign ideer, det vil helt inspirere deg.

Kreative utvendige design

hagedesign ideer tregulv hagemøbler basseng

Jeg forbinder disse øyeblikkene med en solseng laget av sjøfiber, stoler dekket med sengetøy og noe mer elegant og elegant. Jeg vil best nyte skyggen av en overdimensjonert paraply. I hånden forestiller jeg meg et høyt glass med en isdrink. Har ikke svømmebasseng?

Dette utseendet ville se like bra ut i bakgården. Jeg ville flytte sittegruppen med mange potter. Disse vil inneholde delikate planter, for eksempel lavendel.

Område for å henge i gården

terrasse eklektisk hagedesign ideer hengende swing

Hvem sier at bare barn koser seg på svingen? Bruk originale hagedesignideer og gjør uteområdet ditt muntere med en farget innendørs-utendørs stol. Legg til noen flotte planter med interessant løvverk, og kast bort bekymringene!

Hemmelig lesehjørne

terrasse design ideer lese hjørne benk kaste puter hagemøbler

Er det som slapper deg mest av, “forsvinner” med en fin bok? En skjult lesekrok er akkurat det du trenger. I hjørnet av denne hagen ser vi en benk med puter. Den er spesielt skjermet av de hengende autentiske skodder og vinrankene som faller ovenfra.

Terrasse foran

familiehus terrasse designideer sittegruppe rottingmøbler

Terrassen er det perfekte stedet for en ettermiddagslur. Den friske luften og den fine brisen har en mild effekt. Samtidig er du beskyttet av teppet i tilfelle det plutselig begynner å regne. Enhver dagseng ville fungere, men jeg synes den hengende versjonen er spesielt fin for den saks skyld.

Skjul i bakgården

eklektisk uteplass farget dekorasjon ideer teppe hagemøbler

Lag en enkel pergola i bakgården. Lag en eksotisk følelse ved å legge til gardiner rundt den. La dette føles som en eksotisk passasje gjennom de omkringliggende hvite gardinene. Plasser en myk dagseng og en sofa, som er typisk for uteområdet, under. Gardinene tjener på den ene siden som beskyttelse for det private området og vil samtidig myke opp solen på veldig varme dager.

Hagedesign ideer med klassiske hengekøyer

hagedesign ideer tre hengekøye betongplater

Vokser det vakre, høye trær i hagen din? Hvorfor bruker du dem ikke? Strekk ut en hengekøye og begynn full avslapning. Kom tilbake fra jobb, ta av deg skoene, ta noe å drikke og ligg i bakgården. Har du dessverre ingen trær? Det er også hengekøyer med egen støttestruktur.

Privat spiseplass

meditteran uteplass hage design ideer bord

Kanskje du vil spise i frisk luft, eller bare vil ha et glass vin der? Hver fine helg vil du være glad for et slikt privat utstyr. Se etter et sted skjult for vinden. Et hjørne av hagen som dette ville være det perfekte valget, ikke sant? Du kan oppnå mer sikkerhet ved å flytte rundt med planter. Dette bildet kan tjene som et eksempel.

Hold en bunke med friske duker rundt i huset, slik at du kan bytte dem raskt hvis en blir skitten.

Tropisk retrett

terrassedesign ideer i hagemøbler i tropisk stil

Tropiske hagemøbler med et dypt og mørkt utseende, så vel som de som er laget av resirkulert tre, stemningsskapende lys og en hengekøye på terrassen utgjør et ekstremt tiltalende bilde. Enten denne drømmen inkluderer å helle cocktailer og spille kort med venner, eller nyte fred og ro, kan du finne alt du kan ønske deg her.

Enkle rullegardiner i bambus

terrasse design ideer i tropisk stil tre sofa benk

Har du en terrasse som får mye sol? I så fall vil gardiner og rullegardiner få atmosfæren til å virke mye mer tiltalende. Foretrekker du å oppnå et tropisk utseende? Vurder vanlige rullegardiner i bambus. Hva synes du om de som vises her?

Retreat i taket

terrasse design ideer hagemøbler kaste puter

Vurder en kjølesone. For innbyggerne i storbyen er dette grunnleggende. Selv om plassen din er liten, bør du vurdere et fint tilfluktssted med et salongbord. Du kan utstyre et sted å ha kaffe med et lite sidebord og en futon dekket med et teppe.

Burlap -putene vil få det hele til å se enda mer behagelig ut.

Søt enkelhet

hagedesign ideer hagemøbler planter

Noen ganger er alt du trenger et sted hvor du bare kan sitte ute. Ta frem noen få stoler og et lite bord på et skjult sted i hagen. Dette kan være hvor som helst utenfor. Omgiv sitteområdet med innfødte, naturlig voksende gress. Disse vil være veldig komfortable med vinden. Heng også en vindsignal som gir fine lyder for å slappe av. Dette var ideene våre for hagedesign. Føl deg inspirert?