Feng Shui hage fire bambus

Nye funn Feng Shui hagedesign i eksempler

Har du funnet ut at Feng Shui -hagen om sommeren er like viktig for deg som utformingen av interiøret? Trenger du ny kunnskap fordi du ikke lenger er sikker på om din kunnskap om Feng Shui hagearbeid er oppdatert? Les i så fall videre.

I Feng Shui -filosofien er alt basert på prosessene i naturen

Feng Shui hagebro

Variasjon og balanse

Feng Shui -hagen må vise variasjon. Samtidig må balansen oppnås innenfor denne sorten. Dette skaper den positive energien som også vil imponere familien din.

Du kan bruke et stort utvalg av former og størrelser. Men punkter og kanter bør unngås. De forårsaker aggressivitet og dermed konflikt og andre lignende negative hendelser.

Man streber etter en absolutt perfeksjon

Feng Shui hage absolutt

De guddommelige dyrene

Men også her er det mye overtro. Det er en rekke guddommelige dyr. De må absolutt være tilstede i en Feng Shui -hage. I en eller annen form må det finnes en måte å representere dem på. Ellers er det en risiko for at de blir sinte og gjør deg ubehagelig.

Drager, tigre og skilpadder bør være i ett Feng Shui hage være absolutt tilstede. Men ikke bekymre deg for mye! Det betyr ikke at du må ansette en landskapsarkitekt med en gang. Det er også en symbolsk måte å representere disse dyrene.

Livets energi bør alltid være i en uavbrutt strøm

Hagedesigneksempler Feng Shui hagebro i hagen

Draken kan symbolsk presenteres gjennom en steinsti. I en Feng Shui -hage bør dette ideelt sett gjøres i venstre halvdel. En tiger kan være tilstede i form av lave busker. For skilpadden kan det være en trestamme eller et sett å sitte på.

Tiltrekk Chi -energien

Til slutt måtte du gå gjennom Feng Shui, enten det er hage eller interiør Tiltrekke Chi energi. Dette kan bare gjøres ved å ta forsiktig vare på hagen.

I tillegg til kraftdyrene, finner vi små, skjulte maktfigurer, for eksempel den leende Buddhaen

Feng Shui -hagen til den leende Buddhaen

Følgende må ikke være:

  • Fallne råte blader;
  • Tørre grener;
  • Råtne blomster;

Alt dette hindrer strømmen av energi og påvirker plantens helse dårlig.

Dyr og planter blir nøye tatt vare på og valgt

Hagedesigneksempler Feng Shui hage fire gullfisk

Skygge og sol

Feng Shui -hagedesigneksemplene er vellykkede når en god veksling mellom skyggefulle og solrike steder er synlig. Dermed oppnår man en balanse mellom Ying og Yang – energiene til den mannlige og den kvinnelige opprinnelsen.

Det må ikke være råtne blader i sikte. Vannet skal også alltid flyte

Feng Shui hage stein fontene hage design eksempler

Planter i en Feng Shui -hage

Planter, gjennom sin symbolikk, farge og beliggenhet, kan også ha en veldig sterk innflytelse på energien i Feng Shui -hagen. Du bør prøve å ha planter som blomstrer hele året for hånden. Slik fremmer du Chi -energien.

Variasjonen i bladformen er også viktig. Disse med de spisse formene gir mer Ying -energi, og de runde – la Yang strømme inn.

Neglene, som kanter og skarpe gjenstander, skaper aggresjon. Disse bør ideelt sett plasseres på kanten av huset.

En vellykket Feng Shui -hage virker balansert, noe som beroliger folk

Feng Shui -hage i Nord -Irland

Plantenes farger og kardinalpunktene i en Feng Shui -hage

Fargene på plantene og blomstene deres skal være i harmoni med kardinalpunktene. I øst skal det være eviggrønne. På denne måten hjelper du at dine ønsker blir oppfylt. Hvitt bør dominere i vest for at du skal ha en flott romantisk opplevelse. Blått i nordvest sørger for god faglig utvikling. Rødt i sør står for mange kontakter og aktivt sosialt liv.

Kardinalpunktene fungerer som en viktig orientering for posisjoneringen

Feng Shui hage kirsebærblomst

Aromatiske planter

I henhold til regelen for utformingen av en Feng Shui -hage, bør de aromatiske plantene plasseres rundt inngangsdøren. Men lavendel kan spres hvor som helst i hagen. Han er alltid en kilde til godt humør og smil.

Meditasjon er også en del av Feng Shui -filosofien

Feng Shui hagesteiner

jasmin

Jasmine gir også godt humør og humør. Men betydningen er forskjellig fra sted til sted der jasminen er. I øst fremmer du helsen din med denne hageblomsten, i sørøst tar du vare på økonomisk stabilitet. Ved å plante jasmin i sørvest, skaper du mer harmoni hjemme.

Hagedesigneksempler jasmin feng shui

Fire kraftdyr finnes i hagene – drage, tiger, skilpadde og ørn

Feng Shui hagedyr drager hagedesigneksempler

Trærne i Feng Shui -hagen

Trærne i Feng Shui -hagen har en veldig alvorlig betydning. Bartrærne er den viktigste av disse. De står der som symboler på visdom og kjedsomhet. Men de må ikke vokse for høyt slik at balansen mellom de guddommelige dyrene ikke forstyrres.

Formene og fargene velges og oppsummeres i henhold til strenge regler

Feng Shui hage fire fiken hage design eksempler

Dekorasjon i Feng Shui -hagen

Dekorasjon spiller en veldig viktig rolle i Feng Sui -hagen. Hun sikrer variasjonen i denne.

Det antas at vann gir mest lykke. Du bør derfor vurdere små fontener og kunstige innsjøer. Passende kardinalpunkter for disse vil være nord, øst eller sørøst.

Vannet må under ingen omstendigheter stå stille eller bli skittent. Dette bringer mye negativ energi med seg.

Hagedesignet skal skape en følelse av kosmisk orden

Feng Shui hage fire lotus hage design eksempler

Når man skal dekorere Feng Shui -hagen, bør man foretrekke de buede og buede linjene. Dermed unngår du de skarpe kantene. Ellers er det nødvendig med spesielle tiltak for å dekke kantene og kantene.

En Feng Shui -hage skal representere den evige livskilden

Feng Shui hage chi energi hage design eksempler

Hagemøbler i Feng Shui -hagen

Det er best å kombinere forskjellige materialer til hagemøblene. Dermed råder ingen og får større betydning. Balanse går foran alle andre prinsipper også i dette aspektet av Feng Shui hagedesign. Det samme gjelder dekorasjonsfigurene. Bland minst tre materialer, gjerne keramikk, tre og metall.

Vi ønsker deg fantastiske og avslappede sommerdager i Feng Shui -hagen din!

..og for å beskytte og nyte skjønnheten i alle dens uttrykksformer

Feng Shui hage vannlilje