Moderne terrassedesign ideer møbler gulv tre

Eksempler på terrassedesign og hage

Takterrassen i seg selv er en skatt og du trenger knapt å gjøre noe for å nyte fritiden din der. Men med noen gode ideer kan gleden din utenfor bli uforlignelig koselig.

Natural Extension – Moderne terrassedesignideer

terrasse design eksempler design hagemøbler sett moderne terrasse design ideer

Lag en sømløs overgang til sittegruppen utenfor ved å behandle detaljene der med samme oppmerksomhet som du ville gjort inne. Her gir variasjonen i størrelse et veldig spennende utseende og et subtilt mønster. Bortsett fra disse elementene, har du å gjøre med et ganske rent og veldefinert utseende. Taket er laget av bjelker som er lagt sammen, og dette gir helheten en ekstra, fyldig tekstur. To takvifter frisker opp luften og gjør rommet kjølig og friskt.

Slipp lyset inn

terrassedesign tre stein terrassemøbler sett krakk moderne terrassedesign ideer

Moderne ideer om terrassedesign – Tenk på lys for å få terrassen til å se lysere og mer innbydende ut. For bedre ventilasjon, bør du vurdere en konstruksjon som denne nedenfor. Den kombinerer lys og vifte. Terrassen her viser også en inngangsdør av glass og dermed kommer mer lys inn. Det flyter gjennom og belyser rommet inne på en flott måte.

Bruk hele året

moderne patio design ideer hagemøbler sett rotting puter

Hvis du bor på et sted hvor det blir litt kjøligere om natten hele året, kan du bruke lerret og peis for å kompensere for dette. Moderne ideer for terrassedesign – de lyse mursteinene rundt peisen reflekterer teksturen i rommet. Det er også omgitt av mange seter, og mange gjester kan nyte varmen der samtidig.

Legg planene

moderne terrasse design ideer hagemøbler sett ideer

Hvis du har en dekket Terrassedesign laget av tre du bør nøye vurdere å integrere dem i den generelle husplanen. Det som er viktig er deres funksjon innenfor dette. Vil du ha lerret, spisebord, ekstra belysning? Å svare på disse spørsmålene på forhånd kan hjelpe deg med å bestemme størrelse, form og planløsning på takterrassen. Hvis det er et rom foran fasaden, ville dimensjonene 2,5 meter brede og 4 til 6 meter lange være optimale. Du bør leie en spesialist for å installere lysene.

Bakgården

Moderne terrassedesign ideer tremøbler bakgård

Lag betingelsene for en flott fest utenfor. Den praktfulle terrassedesignen inkluderer vakre steingjenstander og teglstein, klassiske søyler og franske dører. Med føttene eksponert ser møblene ganske luftige ut. Jeg kan knapt tenke meg bedre utstyr til dette lille rommet.

Se etter inspirasjonskilder – terrassedesign i Middelhavet

design peis patio design bilder moderne patio design ideer

Ta en nærmere titt på arkitekturen i huset ditt og integrer dets særegne elementer i terrassens design. Her ser vi klassiske møbler som perfekt utfyller stilen til dette italienske villainspirerte huset. Runde buer og tunge steiner gir en komfortabel, landlig innredning. Mye lys og store peiser sørger for hver sammenkomst som vil vare utover natten.

fusjon

Moderne terrassedesign ideer, naturlige tremøbler

 Se skjønnheten i skogen i antrekket ditt. Du kan gjøre det med en takterrasse som denne, som ser ut til å være perfekt integrert i miljøet fullt av trær. Dette har blitt sikret av forvitret tretak og møbler laget av kvister og pinner. De enkle stoffene sikrer at fokuset er mer på utendørs og mindre på designet.

Vennlig utstyr

terrasse design tre salongbord rull blomster gul moderne terrasse design ideer

Takterrassen er ikke bare en flott forbindelse mellom innendørs og utendørs områder, men også til nabolaget. Så skap en vennlig og innbydende atmosfære, og det vil være god plass til deg og dine venner. Denne terrassen var dekorert i lyse farger. Det viser også lekne mønstre. Kunne du tenke deg et mer fiendtlig samlingssted for din familie og naboer??

Introduser et tema

veranda retro vintage tremøbler sett moderne terrassedesign ideer

Lyse farger og forvitret patina inviterer besøkende til denne flotte terrassen. Loppemarkedsfunn og gamle trinnstiger, detaljerte speil og et par lederstoler gir rommet en eklektisk karakter. Slik at det samlede tilbehøret til sammen skaper et ensartet utseende, bør de tilhøre en enkelt fargepalett. Du bør holde det oppe i hele rommet.

Bestem stilen

Moderne terrassedesign ideer rottingmøbler sett

Har du et eldre hjem? Ta en titt på strukturen til de originale elementene og la dem inspirere deg til elementene på takterrassen. De komfortable kurvmøblene her passer perfekt til de horisontale rekkverkene og de røde møblene. Denne nyansen har også blitt inkludert i utvalget av pynteputer.

Plassbesparende løsninger

Moderne terrassedesign ideer metallstoler rødt spisebord

Selv om du har en liten terrasse, kan den være veldig funksjonell. Det beste av terrassedesignet er laget i dette trange rommet ved å inkludere dette smale bordet og elegante stoler. Vindusvegger sørger for at denne terrassen kan brukes hele året, uansett om det regner eller om det er solskinn.

Legg deg ned

Moderne terrassedesign ideer swing wood

Vil du ligge og nyte lyden av brannen og den svale brisen? Sov deretter ute på en stille sommerdag. Også her kan du nyte bekvemmeligheten ved å innrede hjemmet ditt ved bruk av komfortable møbler.

Vurder også om det ikke vil være nødvendig å skjerme deg mot insekter og annen ytre påvirkning.

Alt er i detaljene

Moderne terrassedesign ideer rottingmøbler sett hvitt

Gi den et elegant utseende Terrassedesign laget av tre mer personlighet gjennom de riktige detaljene. Denne hytteinspirerte terrassen skylder det unike utseendet til den oppstilte takkonstruksjonen. For å opprettholde en hyggelig atmosfære ble de elektriske lysene erstattet av hengende lykter og lysestaker.

Gjør mer av det

Moderne terrassedesign ideer møbler gulv tre

Ligger huset ditt på et rolig, avsidesliggende sted med et kjølig klima? Da kan du nyte omgivelsene hele året takket være en solterrasse.

Hvilken av disse moderne ideer om terrassedesign kan være nyttig for deg? Vil du kopiere disse eller tilpasse dem til dine egne behov?