Når du designer hagen din, må du starte med et stort prosjektdesign. Den kaotiske innredningen ødelegger atmosfæren selv i det mest minimalistiske og enkleste konseptet. Vi har derfor besluttet å ta opp de viktigste punktene i temaet nå. Du kan da bedre tildele og bruke resten av detaljert informasjon på Internett.

Harmoni er det ledende prinsippet i moderne design i forgården

edel forgård

Designspørsmål om temaet “å designe verandaen”

Hva skal vi egentlig begynne med når vi designer forhagen? Det kan komme som en overraskelse for noen, men vi mener at stil bør være utgangspunktet. Om hagen er helt moderne eller mer klassisk er ikke en liten sak i det hele tatt.

Enkelte stiler er knyttet til visse plantegninger og arrangementer. Hvis sistnevnte ikke er mulig i hagen vår, bør vi velge noe annet. Eller vi kan bruke et eklektisk konsept.

Tydelige linjer og et sømløst utseende er trendy i både interiør og hagedesign

forhagen klassiske former

Akkurat nå er den naturlige hagen super populær, og mange velger denne stilen når de designer hagen. Minimalisme etablerer seg også som et trendy valg. Men disse to trendene skyldes en annen, mer grunnleggende trend: Det er en generell drivkraft for å utvide boområdet gjennom hagen. Siden folk i økende grad streber etter en avslappet og naturlig atmosfære i interiørdesign, er det følgelig en lignende atmosfære i hagen. Naturalisme og minimalisme er naturlige konsekvenser av dette. Men avhengig av interiøret er det også andre muligheter. Det hele trenger ikke alltid å virke ensartet. Innendørs og utendørs kan noen ganger få hverandre bedre ut gjennom kontrasten.

Denne fontenen i forgården skaper den klassiske atmosfæren der

fontenen foran hagen design

Hva trenger du i forhagen?

Som et annet trinn anbefaler vi å bestemme forhagen. Vil du berike hjemmet ditt estetisk? Kanskje du heller vil lage mat ute, henge med venner og chatte? Eller vil du ha din egen grønnsakshage? Noen ganger fungerer flere ting samtidig.

Det er best å lage en liste over dine prioriteringer. Velg forsiktig hovedformålet med hagen. Kanskje ved sonering kan du imøtekomme flere funksjoner der.

Vi måtte bruke plassen optimalt når vi skulle designe forhagen

plante trær komfortabelt

Ulike sesonger

Hvilken sesong er designet på hagen din? Mesteparten av tiden er selvfølgelig fokuset på sommerglede, men ikke glem at en flott hage kan gjøre livet hyggeligere, selv om vinteren. Eviggrønne eller skulpturelle planter er estetisk tiltalende hele året. Baldakiner og hagehus gjør det mulig å holde seg utendørs lenger i de kjøligere årstidene.

Den vellykkede utformingen av forhagen kan være veldig enkel

liten gårdsplass skritt unna

Omsorgen

Til slutt bør du også tenke på stell. Innsatsen for gårdsplassen din bør være håndterlig. Den forseggjorte designen er også vanskelig å holde i god stand. Forresten, det er en annen grunn til at naturlig hagearbeid og minimalisme er så populære akkurat nå …

Finn ut mer om personvern i hagen i følgende video:

detaljer-i-front-hagen-design-med-grus

figurer-foran hage-design-moderne

grønne og grå aksenter

ovale klassiske elementer hagedesign

tre i hagen foran

fuglehage design blomster

foran hage design lite hus

gårdsplassen rett og slett rustikk

minimalistisk naturlig hage

minimalistisk front yard design

Front hage design eksotisk minimalistisk

foran hage design grønn plen fargerike blomster

modell i gårdsplassen

mindre uteplassdesign

flere nyanser-forhagen

fuglehage-planter-teksturer-seter

forhøyede senger

eventyrelementer i gårdsplassen

verftet natur

forhagen grov klassiker

trinn i gårdsplassen

forhagen mye grønt

virgarten terrasse

busk trær i gårdsplassen

design trapper foran hagen

forhagen-med-grønt

verftet steiner

forhagen stein fasade

trinn i gårdsplassen lys

trapper i gårdsplassen

verftet tropisk minimalistisk

forhagen forskjellige nivåer

hus i forgården